عمومیمدیریت کسب و کار

آموزش وردپرس به زبان ساده

آموزش وردپرس به زبان ساده اهمیت زیادی در بادگیری شما دارد چون وقتی میخواهید وردپرس را از صفر یادبگیرید و هیچ پیش زمینه ای ندارید قطعا سبک و نحوه آموزش بسیار تاثیرگذار است ماهیت وردپرس ساده است بنابراین بهتر است سبک آموزش هم ساده باشد تا هنرجو در کمترین زمان ممکن بتواند ویدیو های آموزش وردپرس را ببینید و یاد بگیرد با ادامه آموزش وردپرس به بان ساده با ما همراه باشید…

آموزش وردپرس به زبان ساده

آموزش وردپرس به زبان ساده

فایده وردپرس چیست؟ اگر بخواهیم به صورت خلاصه مفید به این سوال پاسخ دهیم، باید بگوییم که وردپرس یک سیستم سایت سازی است که هم بسیار ساده و هم بسیار حرفه ای است…! چه مفهومی داره؟ یعنی خیلی راحت می توانید بدون کدنویسی در عرض 2 روز یک وب سایت حرفه ای با امکانات بالا ایجاد کنید و همچنین سایت شما این ظرفیت را دارد که امکاناتی مشابه دیجی کالا داشته باشد. جالب اینجاست که برای کسب این مهارت ها به ۲ ماه زمان بدون نیاز به یادگیری کدنویسی نیاز دارید. حالا می توانید ببینید وردپرس چیست و چه ویژگی هایی دارد…! این یک آموزش وردپرس به زبان ساده است

آموزش وردپرس به زبان ساده

اما در اینجا یک نکته را خدمت شما عرض می کنم که اگر می خواهید از مهارت طراحی سایت وردپرسی به عنوان شغل استفاده کنید و از آن درآمد بالایی کسب کنید، حتماً به شما توصیه می کنم که کد نویسی وردپرس را یاد بگیرید، البته اگر آموزش های مناسبی ببینید و طبق آن ادامه دهید. نقشه راه کد نویسی در وردپرس اصلا سخت نیست. (وردپرس چیست – وردپرس برای چه مواردی استفاده می شود)

وردپرس چست و چه کاربردی دارد؟

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ حتما شنیده اید که به وردپرس سیستم مدیریت محتوا می گویند، این به چه معناست؟ به یک وب سایت فکر کنید… مثلا این سایت وبسافت3، این سایت از یک سری مطالب دیگر تشکیل شده است، درست است؟ منظور شما از محتوا چیست؟ دارای همان منوها در بالای صفحه، نوار لغزنده، لوگو، لیست مقالات، بخش نظرات و سایر عناصری که در وب سایت ما هستند، بخشی از محتوای سایت محسوب می شوند… حالا به ادامه آموزش وردپرس به زبان ساده توجه نمایید…

ما به عنوان مدیران سایت باید یک کنترل پنل برای مدیریت این محتوا داشته باشیم، یعنی چه چیزی را مدیریت کنیم؟ یعنی اگر بخواهیم یک منوی جدید به قسمت منو اضافه کنیم یا منوهای موجود را ویرایش یا حذف کنیم یا مثلاً لوگو را تغییر دهیم یا اسلایدر را ویرایش کنیم یا یک پست جدید در سایت منتشر کنیم یا چیزی شبیه به آن، می توانیم یک پنل برای انجام این کارها اکنون مهم ترین چیزی که باید بدانید این است که وردپرس به ما این امکان را می دهد که این کارها را انجام دهیم!

در واقع وردپرس دارای یک کنترل پنل است که از طریق آن می توانیم محتوای وب سایت خود را با توجه به همان توضیحاتی که به شما ارائه کرده ام مدیریت کنیم. امیدوارم درک کلی از نحوه کار وردپرس به دست آورده باشید این یک آموزش وردپرس به زبان ساده است

تصویر زیر نمای کنترل پنل یا داشبورد وردپرس را نشان می دهد که در جلسات بعدی با هر یک از بخش های آن آشنا می شوید و به طور کامل با نحوه کار وردپرس آشنا می شوید.

آموزش وردپرس به زبان ساده

منوی پیشخوان در وردپرس

به طور کلی صفحات پیشخوان یا داشبورد هر پلتفرمی حاوی یک سری اطلاعات و خلاصه ای از مهم ترین قسمت های آن پلتفرم است، وردپرس فارسی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

منوی نوشته ها در وردپرس:

منوی پست ها یکی از مهم ترین بخش های داشبورد وردپرس است که در آن می توانید مقالات و پست های معمول وب سایت را مدیریت کنید. این بخش شامل زیر منوی «همه پست ها» برای مشاهده و مدیریت پست های منتشر شده، زیر منوی «افزودن پست» می باشد. زیر منوی “برچسب ها” برای ایجاد و مدیریت برچسب ها یا برچسب های آیتم ها است.

منوی رسانه ها در وردپرس

در قسمت رسانه می توانید فایل های رسانه ای مانند عکس، فیلم و سایر فایل هایی که در وردپرس آپلود کرده اید را مشاهده و مدیریت کنید و در این قسمت نیز می توانید فایل های جدید را در وردپرس آپلود کنید.

منوی برگها در وردپرس

این قسمت شبیه منوی متنی است با این تفاوت که بیشتر برای ایجاد صفحات ثابت مانند صفحه درباره ما، صفحه تماس با ما، همکاری با ما و … استفاده می شود. همچنین برخی از صفحات فروشگاهی کاربردی مانند سبد خرید، پرداخت و غیره نیز با استفاده از تب ها ایجاد می شوند. در منوی تب وردپرس امکان مشاهده و مدیریت برگه ها و همچنین ایجاد تب جدید وجود دارد.

منوی نظرات در وردپرس

در این قسمت می توانید بازدیدها و نظرات ثبت شده در وب سایت خود را مدیریت کنید چرا که این گزینه به صورت پیش فرض در وردپرس موجود است و می توانید بر روی نظرات وب سایت خود کنترل کامل داشته باشید.

منوی نمایش در وردپرس

منوی نمایش شامل زیر منوهایی است که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند، در اولین زیر منوی “شل” می توانید قالب هایی را که در وردپرس خود وجود دارد را مشاهده و مدیریت کنید، برای تغییر قالب وب سایت باید اقدامی از این قسمت و همچنین امکان افزودن قالب جدید نیز از طریق این قسمت امکان پذیر است.

منوی فرعی دوم “Customize” نام دارد که با کلیک بر روی این گزینه وارد صفحه شخصی سازی و سفارشی سازی قالب می شوید و می توانید تغییراتی در ظاهر و عناصر وب سایت ایجاد کنید، البته بسته به گزینه های این قسمت متفاوت است. در مورد نوع قالبی که استفاده می کنید. قالب شما می‌تواند گزینه‌های سفارشی‌سازی وب‌سایت زیادی یا کمی داشته باشد. در نهایت آخرین زیر منو “ویرایشگر فایل شل” نام دارد که تمامی فایل های قالب را با قابلیت ویرایش کد منبع آنها در اختیار شما قرار می دهد. پیشنهاد می کنم اگر با کدنویسی فایل های وردپرس آشنایی ندارید در این قسمت زیاد کنجکاو نباشید. همراه ما باشید تا آموزش وردپرس به زبان ساده را ادامه دهیم

منوی پلاگین ها در وردپرس

همانطور که گفتیم یکی از مهم ترین ویژگی های وردپرس افزونه های آن است، ما می توانیم امکانات مختلفی را به وب سایت خود اضافه کنیم، در واقع شما می توانید افزونه های فعال در وب سایت وردپرس خود را مشاهده و مدیریت کنید، مانند نصب افزونه های جدید، حذف افزونه ها، به روز رسانی یا آپدیت افزونه و غیره اگر آپدیت جدیدی برای یکی از افزونه های شما در دسترس قرار گرفته باشد، وردپرس به شما اطلاع می دهد که افزونه مورد نظر را به روز کنید. همچنین از طریق منوی افزودن، می توانید مستقیماً به مخزن اصلی افزونه های رایگان وردپرس و افزونه Get and Enable Comment متصل شوید. از مخزن وردپرس

منوی کاربران در وردپرس

بخش دیگر آموزش وردپرس به زبان ساده منوی کاربران است وردپرس به صورت پیش فرض قابلیت ثبت نام کاربران و ورود به سایت را دارد و از طریق منوی “کاربران” می توانید افرادی که در وبسایت شما ثبت نام می کنند را مدیریت کنید، این منو شامل سه زیر منو می باشد که در زیر منوی اول می توانید همه را لیست کنید. کاربرانی که در سایت هستند. مشاهده و مدیریت ثبت شده خود در زیر منوی دوم “افزودن” می توانید به صورت دستی یک کاربر جدید ثبت کنید و از طریق زیر منوی سوم “ID” می توانید مشخصات کاربری خود را مشاهده و کاربر خود را ویرایش کنید. اطلاعات حساب در صورت لزوم

منوی ابزارها در وردپرس

یکی دیگر از قابلیت های کاربردی که وردپرس به صورت پیش فرض دارد قسمت ابزار است این قسمت شامل 7 زیر منو می باشد که مهمترین آنها داخلی-خارجی و سلامت سایت می باشد. در تب صادرات می توانید از محتوایی که در سایت وردپرسی خود منتشر کرده اید خروجی بگیرید و آن را در سایت وردپرسی دیگری آپلود کنید. این محتوا شامل صفحات، مقالات، محصولات، رسانه ها، تغییرات، سفارشات و غیره می باشد که می توان آنها را سفارشی کرد. همچنین دارای یک پیکربندی است، به عنوان مثال می توانید تعیین کنید که فقط از نوشته ها و مقالات خروجی می خواهید، بنابراین به سادگی نوشته های این قسمت را انتخاب کرده و دکمه “Export” را فشار دهید تا یک فایل پسوند XML برای شما ایجاد شود. اکنون می توانید از این فایل در سایت وردپرس دیگری «درج» استفاده کنید و محتوای استخراج شده را به سایت جدید اضافه کنید.

منوی سلامت سایت در وردپرس

یکی دیگر از منوهای فرعی قسمت ابزارها «سلامت سایت» است که اگر روی آن کلیک کنید وضعیت ایمنی و سلامت سایت شما را بررسی می کند و در صورت وجود مشکل از این طریق به شما اطلاع می دهد. یکی از اعلان‌های رایجی که ممکن است در این صفحه مشاهده کنید، حذف است. غیرفعال کردن افزونه ها و تم ها در وردپرس برای ایمنی و سلامت وب سایت شما موثر است همچنین در تب اطلاعات می توانید اطلاعات کاملی در مورد سرور مورد استفاده خود، وردپرس، افزونه ها، تم ها، پایگاه داده و … داشته باشید.

جمع بندی آموزش وردپرس به زبان ساده

در این مقاله سعی کردیم آموزش وردپرس به زبان ساده برای افراد تازه کار داشته باشیم که براحتی متوجه عملکرد وردپرس بشید و بتوانید مراحل بعدی یادگیری وردپرس را هم یادبگیرید اگر سوالی یا ابهامی در خصوص محتوای این مقاله و همچنین عملکرد وردپرس دارید در بخش نظرات بپرسید و به تکمیل مقاله آموزش وردپرس به زبان ساده کمک کنید

منبع : https://websoft3.com/wordpress-tutorials/

دکمه بازگشت به بالا