نحوه استفاده از دستگاه قطعه شویی

برای خرید دستگاه قطعه شویی چه نکاتی را باید مورد بررسی قرار دهید. در اینجا می خواهیم شما را با نکات مهمی در مورد دستگاه قطعه شویی آشنا کنیم. و هر آنچه در مورد این نوع دستگاه ها باید بدانید را در اختیارتان قرار دهیم.

همچنین اگر می خواهید در مورد اطلاعاتی به دست آورید می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

به ندرت می توان یک راه حل برای تمیز کردن تمام قطعات پیدا کرد. بنابراین لازم است تا با هر دستگاهی بیشتر قطعات مخصوص به خودش را شستشو دهید.

آشنایی با دستگاه قطعه شویی

به لطف پیشرفت های فن آوری و کاهش قیمت آن، تجهیزات شستشوی قطعات هر روز پیشرفته تر می شوند. سطوح بالاتر اتوماسیون، الکترونیک پیشرفته تر و فرایندهایی مانند اولتراسونیک در سالهای اخیر رواج یافته است.

هرچند ماشین آلات سطح ابتدایی، هنوز هم رایج است، سایر محصولات نیز پیشرفت کرده اند که قبلاً ویژگی های اختیاری یا بالائی نظیر کنترل PLC را به جای کلیدهای دستی قبلی، کلیدهای چرخشی استفاده می کردند.

همچنین واشرهای قطعات بدون آسیب رساندن قابل اطمینان کاربران هستند.

با این حال، روند خرید در انتخاب یک قطعه در دسته تجهیزات تمیزکاری طی سالها تغییر چندانی نکرده است. برای اطلاع از نحوه خرید دستگاه قطعه شویی باید به برخی سؤالات پاسخ داده شود، همچنین به خاطر داشته باشید درک چگونگی تغییر آنها در طول عمر تجهیزات به همان اندازه مهم است.

بررسی سوالات مهم

نوع آلایندگی دستگاه چیست؟

چه سطح از تمیزی و پاکیزگی برای قطعات کافی است؟

مقررات و اهداف محیطی در دستگاه قطعه شویی چیست؟

قطعات با چه اندازه و شکلی هستند؟

چه مقدار حجمی برای شستشویی قطعات لازم است؟

این سؤالات جدا از یکدیگر نیستند. اما با پاسخ دادن به آنها می توانید به چند مقوله اصلی دست پیدا کنید؟ اندازه، کیفیت، سطح حرکتی همچنین نوع مایعات.

سبک سیستم و دستگاه قطعه شویی

خیس خوردن

خیساندن در یک پاک کننده آبی یا حلال ساده ترین، کمترین کار برای تمیز کردن قطعات است. هر چه زمان خیس خوردن قطعات در دستگاه قطعه شویی بیشتر باشد تاثیر گذاری بیشتری خواهد داشت. این روش تمیز کردن تنها می تواند خاک روی قطعات را از بین ببرد.

مدیریت جریان

یک جریان شستشوی حلال کم فشار یا مایع تمیز کننده آب گرم به طور مستقیم در قسمت آلوده از طریق شلنگ انعطاف پذیر اعمال می شود.

عمل تمیز کردن مخصوصاً در شستشوی قطعات هنگام برس کشی مؤثر واقع می شود. برای نتایج بهتر، مدیریت جریان را می توان در ترکیب با سایر اقدامات نظافت استفاده برس کشی

از برس زدن در کنار خیساندن به عنوان مکمل سایر اقدامات تمیز کردن قطعات در دستگاه قطعه شویی استفاده می شود. این روش برای از بین بردن آلودگی های سرسخت در دسته های کوچک مفید است اما شامل کار دستی و غیر اتوماتیک می شود. برخی از شرکت ها این نوع برس ها را نیز ارائه می دهند که با یک واحد کارگردانی کار می کنند تا محلول تمیز کننده را به سمت برس برساند تا آلودگی حذف شده را از بین ببرد.

اسپری فشار قوی

تمیز کردن سریعتر و مؤثرتر توسط اسپری قدرتمند انجام می شود که معمولاً از مواد شوینده بر پایه آب هستند. یک جریان با فشار بالا تا 600 psi می تواند در مناطق مختلف قطعات متمرکز شود و به کاربر این امکان را می دهد تا رویه تمیز کردن قسمت فردی را تنظیم کند. انواع پیکربندی شامل سیستم های بارگذاری جلو و بالا با سیستم عامل های دوار برای تمیز کردن نیمه اتوماتیک.

تمیز کردن و غوطه وری در کل

شبیه به خیساندن، این عمل تمیز کاری نتیجه بخش هایی است که کاملاً در محلول تمیز کردن غوطه ور می شوند تا همه مناطق با مایعات در تماس باشند. این فرایند تمیز کردن بسیار بهبود یافته سطوح خارجی، معابر داخلی و سوراخهای کور را هنگام ترکیب با روشهای مختلف مخزن فراهم می کند.

نصب دستگاه قطعه شویی

مشخصات عمومی محل نصب دستگاه

  1. محل باید دارای تهویه مناسب ، کپسول آتش نشانی ، جعبه کمک های اولیه باشد همچنین دستگاه باید دارای لوله خرطومی جهت تخلیه آب ، دودکش خروجی جهت خارج شدن گازهای سمی از اگزوز خروجی همچنین لوله خرطومی جهت خارج شدن بخار ناشی از بالا رفتن حرارت آب.
  1. دمای هوا حدود 35 درجه سانتی گراد و دارای رطوبت نسبی بین

30 تا 90 درصد باشد.

  1. به منظور جلوگیری از آسیب رسیدن به بدنه و اتصالات ، پوشش کف می بایست هموار و صاف باشد.

دستورالعمل نصب دستگاه

بعد از قرار دادن دستگاه در محلی با مشخصات ذکر شده در قسمت قبل ، به موارد زیر توجه کنید:

1خواهشمندیم به تراز بودن دستگاه توجه شود زیرا تاثیر به سزایی در عملکرد دستگاه دارد.

  1. در صورت استفاده از گاز کپسول گاز مایع) لیگلاتور معمولی نصب شود و از ليگلاتور فشار قوی استفاده نشود.
  2. طول شلنگ حداکثر 2 متر باشد و در صورت خالی شدن گاز کپسول هیچگاه کپسول را برعکس نکنید زیرا باعث آسیب رساندن به اجزاء شیر برقی دستگاه می شود.
  3. در صورت استفاده از گاز شهری می بایست از شلنگ با قطر مناسب استفاده شود تا افت فشار گاز به وجود نیاید همچنین توجه داشته باشید اولین ورودی شیر گاز کارگاهتان به دستگاه قطعه شویی متصل شود تا افت فشار گاز برای این دستگاه به وجود نیاید.
  4. به هنگام اتصال دوشاخه برق دستگاه به پریز برق حتما از محافظ برق استفاده شود تا از نوسانات برق و همچنین آسیب رساندن به اجزاء دستگاه جلوگیری شود.

نکات مربوط به نصب تجهیزات حرارتی

  1. سیستم گرمایش مشعل با سوزن گاز شهر است لذا در صورت استفاده از کپسول سوزن مربوطه را باید عوض کرد.

2.خروج دود ناشی از سوختن مشعل از سمت چپ و پشت دستگاه که اگزوز خروجی است خارج می شود که میتوانید قسمت اگزوز خروجی را به وسیله دودکش های فنری به سمت بیرون کارگاه هدایت کنید.

  1. از سلامت لوله ها ، شلنگ های رابط و اتصالات اطمینان حاصل کنید.

نکات مربوط به نصب تجهیزات الکتریکی

قطر کابل مورد استفاده با توجه به توان دستگاه مطابق با جدول زیر باید تعیین شود.

راه اندازی دستگاه قطعه شوی 120

  1. آب را تا لبه توری های ریلی محافظ دستگاه بریزید.

2.تابلو فرمان را فعال کرده و سلکتور مشعل را بچرخانید تا دمای آب حدود 80 درجه برسد (مشعل دستگاه های سایز 120 و150 به صورت استارت اتومات است ولی در دستگاه های سایز 100 استارت شمعک به صورت دستی و بعد مشعل به صورت اتوماتیک کار می کند که ولوم آن در قسمت پایین سمت راست دستگاه سایز 100 قرار گرفته است)

  1. پودر شستشو را در ظرفی به صورت جداگانه با آب گرم حل کرده و به هنگام بالا رفتن دمای آب دستگاه با آب مخزن مخلوط کنید(به ازای هر 100 لیتر آب 2 کیلو پودر چربیگیر نیاز است)
  2. قبل از شستشو قطعه را به کمک یک کاردک تمیز کنید تا گل و لای بزرگ آن پیش از شستشو گرفته شود تا از خنثی شدن زود هنگام پودر چربی گیر جلوگیری کند
  3. قطعات را به گونه ای در سبد قرار دهید که وزن آن ها به طور یکنواخت در سبد توزیع شود و قسمت هایی را که دارای حفره است رو به پایین قرار دهید تا از پر شدن و ماندن آب در حفره ها و سوراخ ها جلوگیری شود.

6.به ازای کثیفی قطعه کار تایمر شستشو که روی تابلو فرمان قرار دارد را تنظیم کنید(عدد نشانگر به ازای دقیقه است)

  1. دکمه شستشو را فشار دهید و سپس درب دستگاه را ببندید(به محض بستن درب شستشو صورت می گیرد و پس از پایان زمان شستشو برق دستگاه قطع شده و قطعه کار ار تحویل می دهد
  2. در صورت سرد بودن بیش از حد هوا یا در زمان گرم کردن آب مخزن دستگاه در ساعات اولیه صبح برای دسترسی سریع تر به عملیات شستشو می توانید از المنت کمکی که در دستگاه های سایز 100 موجود است استفاده کنید
  3. در ضمن ترموستات دیجیتال دستگاه که روی تابلو فرمان قرار دارد توسط مهندسان شرکت در دمای 85-80 با تلرانس 10 درجه تنظیم شده است که پیشنهاد می شود این ترموستات تنظيم جدیدی نشود ، در صورت تنظیم از کاتالوگ ترموستات که در تابلو فرمان قرار دارد کمک بگیرید
  4. جهت جلوگیری از گرفتگی سوزن های شستشو پیشنهاد می شود حتما از توری های پشه بند (فلزی) استفاده شود که به اندازه

توری های محافظ ریلی موجود در دستگاه برش داده شود و با سیم مفتول توری پشه بند را روی توری های محافظ نصب کنید.

نگهداری دستگاه  قطعه شور 120

  1. فاصله دور تسمه سبد بارگیری با 4 شاخ گردان به مقدار متناسب باشد و به اصطلاح سبد بارگیری سوار 4 شاخ گردان نباشد که به گیربکس فشار بیاورد
  2. آب داخل مخزن را همیشه در سطح ماکزیمم و تا لبه توری های محافظ پر نگه دارید.
  3. هنگامیکه آب مخزن را تخلیه کردید مطمئن شوید که پلیسه های شسته شده از قطعه کار در شیرتخلیه باقی نمانند و کاملا خارج شوند تا شیرتخلیه را خراب نکند.
  4. سطح روغن دو مخزن نشان داده شده در شکل زیر را همواره کنترل کنید.

نکات ایمنی استفاده از دستگاه سیلندر شور 120

1در هنگام کار با دستگاه حتما از پوشش محافظ از جمله دستکش،لباس کار صنعتی ، عینک محافظتی و (کفش عایق) حتما استفاده کنید.

2لوله ها و شلنگ های اتصال گاز باید سالم باشند؛ بنابراین از عدم نشتی آن ها به کمک روش هایی مانند آب و صابون اطمینان حاصل کنید

3محدوده دستگاه به منظور جلوگیری از برق گرفتگی خشک نگه داشته شود

4توصیه می شود شستشو را به وسیله پودر شوینده معرفی شده انجام دهید.

5 به هیچ وجه از مواد شوینده و حلال های نامناسب مثل موادخیلی اسیدی ، خیلی قلیایی استفاده نکنید.

گروه صنعتی طوفان صنعت ارائه دهنده برترین انواع دستگاه های قطعه شویی می باشد.

 

خروج از نسخه موبایل