کمکاری آموزش و پرورش در بحث قرائت قرآن
ایواره/قم مدیر خانه قرآنی امام جواد (ع) گفت: متاسفانه سطح قرائت افرادی که به ما مراجعه میکنند بسیار پایین است و آموزش و پروش نتوانسته وظیفهای که در این زمینه دارد را انجام دهند.
مهدی بیگدلو، مدیر خانه قرآنی امام جواد (ع)، در گفتوگو با ایواره عنوان کرد: فعالیت این خانه از سال ۱۳۹۷ شروع شد. پدرم این خانه را که منزل شهید حاج قلی بیگدلو است را در راستای ترویج فرهنگ قرآنی در شهر قم، وقف امور قرآنی کرد.
وی با بیان اینکه خانه قرآنی امام جواد (ع) در همه رشتههای حفظ، مفاهیم، روخوانی و… فعالیت میکند، اظهار کرد: خانه قرآنی امام جواد (ع) در دو بخش آقایان و بانوان فعالیت میکند. قرآن آموزان ما از خردسالان (سه سال) تا بزرگسالان هستند اما بیشترین مخاطبی که به ما مراجعه میکنند نوجوانان هستند.
وی ادامه داد: هیچ ارگان حکومتی اعم از سازمان تبلیغات، اوقاف و… در هیچ زمینهای به ما کمک نمیکند و در این راستا نامهنگاری هایی نیز انجام دادهایم اما ریالی کمک نکردند و حتی برای برگزاری مراسم ها نیز با مشکلاتی مواجه هستیم.
مدیر خانه قرآنی امام جواد (ع) اضافه کرد: در جلسهای که با معاون سازمان تبلیغات داشتیم در رابطه با میزان بودجه خانه های قرآنی سوال کردیم که بیان کردند میزان این بودجه صفر ریال است.
وی عنوان کرد: رئیس امور قرآنی سازمان تبلیغات، اصلا قرآنی نیست و بدیهی است که این شرایط خروجی نداشته باشد؛ زیرا در این زمینه دغدغه مند نیستند.
بیگدلو با اشاره به اینکه قرآن همیشه مهجور است، افزود: در حال حاضر از خیرین کمک میگیریم و اگر حمایتهای خیرین قرآنی نبود امکان ادامه فعالیت نداشتیم.
وی با اشاره به اینکه اگر حمایت شویم می توانیم مربیان تراز اول بیاوریم سطح قرائت را بالا ببریم، اظهار کرد: متاسفانه سطح قرائت افرادی که به ما مراجعه میکنند بسیار پایین است و آموزش و پروش نتوانسته وظیفهای که در این زمینه دارد را انجام دهند.
مدیر خانه قرآنی امام جواد (ع) ادامه داد: فرزندم حافظ قرآن است و در مدرسه نیمه دولتی درس میخواند اما استاد قرآنی که در مدرسه دارند نمیتواند قرآن را به صورت عربی بخواند و به صورت فارسی قرائت می کند.
وی یادآور شد: معضل بزرگی است که یک استاد قرآن نتواند قرآن را به صورت عربی بخواند. این در حالی است که ما شاگردانی داریم بعد از چهار سال به سطح استادی رسیدند.
انتهای پیام