فرهنگ و هنر

تاکید بر اجرای برنامه‌های پرمحتوا، وحدت‌بخش و مردمی به‌مناسبت دهه امامت و ولایت

تاکید بر اجرای برنامه‌های پرمحتوا، وحدت‌بخش و مردمی به‌مناسبت دهه امامت و ولایت

حجت الاسلام والمسلمین تقوی با تاکید بر لزوم هماهنگی و هم‌افزایی میان تمامی ظرفیت ها و برگزار کنندگان برنامه‌های دهه امامت و ولایت گفت: برنامه‌های این دهه باید مردمی، پرمحتوا و وحدت آفرین باشد.

به گزارش ایواره، سومین جلسه بزرگداشت دهه امامت و ولایت امروز چهارشنبه ۲۳ تیرماه با حضور رئیس و اعضای این ستاد و همچنین حضور برخط رؤسای دفاتر استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در دفتر مرکزی این شورا برگزار شد.

 در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین سید رضا تقوی رئیس ستاد دهه امامت و ولایت و بزرگداشت عید سعید غدیر با اشاره به سیاست‌های کلی این ستاد گفت: مردمی بودن برنامه‌ها، ایجاد هماهنگی و هم افزایی میان همه دستگاهها و ظرفیت‌های کشور، وحدت آفرینی و تولید محتوای غنی از مهمترین سیاست‌های این ستاد است که لازم است در تمامی اقدامات و برنامه‌های مرنبط با این دهه مدنظر قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی توضیح داد: برنامه‌های دهه امامت و ولایت در همه استان‌ها، شهرها و روستاهای مختلف باید با مشارکت گسترده اقشار مختلف جامعه و به صورت مردمی برگزار شود.

رئیس ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت با اشاره به استقبال گسترده از برنامه‌ها و ارادت قلبی مردم به حضرت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام)  گفت: هرساله همزمان با دهه امامت و ولایت، موجی از نذورات مردمی و سفره‌های اطعام در شهرها و مناطق مختلف کشور برپا می‌شود که لازم است از این اقدامات حمایت شده و به نحو شایسته مدیریت شوند.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی در ادامه ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی میان ظرفیت‌های مختلف کشور را از دیگر سیاست‌های ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت برشمرد و اظهار داشت: هماهنگ‌کردن برنامه‌ها در تمامی استان‌ها و دستگاه‌های مختلف و گروه‌های مردمی یکی از وظایف شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است که موجب هم‌افزایی شده و به عنوان سیاست ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت مورد توجه است.

وی اضافه کرد: هماهنگ‌کردن و در کنار هم قرارگرفتن همه دستگاه‌ها و گروه‌های مردمی، هم‌افزایی ایجاد کرده و موجب تقویت، انسجام و هدفمند شدن برنامه‌ها می‌شود و بسیار حائز اهیمت است.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی از وحدت آفرینی به‌عنوان سومین سیاست و اهداف برنامه‌های دهه امامت و ولایت نام برد و گفت: همه اقدامات و برنامه‌های این دهه باید در راستای تقویت وحدت میان اقشار و گروه‌های مختلف جامعه باشد و در طراحی و اجرای برنامه‌ها از اختلافات جلوگیری شود چرا که این عید بزرگ فرصتی برای افزایش الفت و همدلی میان مسلمانان است.

رئیس ستاد دهه امامت و ولایت و بزرگداشت عید سعید غدیر تاکید کرد: تولید محتوای غنی و اثرگذار با موضوع غدیر و ولایت یکی دیگر از سیاست‌های مهم این ستاد است.

وی تصریح کرد: برگزاری جشن‌ها و ایجاد احساسات شادی آفرین خوب و لازم است اما اثر آن زودگذر است و لذا مطلوب است در کنار این برنامه‌ها و احساسات، محتوای غنی تولید گردد. چرا که آنچه ماندگار است و در ضمیر مخاطب اثرگذاری درازمدت و پایدار دارد، محتوای توأم با استدلال و منطق است. بنابراین ضمن اینکه به احساسات و برگزاری مناسک و جشن‌ها احترام می‌گذاریم، اما به آن قانع نبوده و در کنار این برنامه‌ها ارائه محتواهای عمیق و تحلیل و تبیین چرایی و فلسفه غدیر نیز از سیاست‌های این ستاد در تدارک برنامه‌ها خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی یادآور شد: در چند سال گذشته برنامه‌های خوبی توسط نهادهای مردمی و دستگاه‌های مختلف به مناسبت عید سعید غدیر تدارک دیده شد و امیدوارم امسال این برنامه‌ها تقویت شده و شاهد حضور گسترده‌تر مردم در این برنامه‌ها باشیم.

وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گفت: با توجه به اینکه در آستانه انتخابات قرار داریم، اجرای برنامه‌های این دهه با ملاحظاتی همراه است که لازم است از سوی همه دستگاه‌ها و مردم عزیز مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی عرب انصاری معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با قدردانی از رهنمودهای حجت الاسلام والمسلمین تقوی گفت: به موازات مظلومیت امیرالمومنین (علیه السلام)،  عشق و محبت ایشان نیز در دلهای مؤمنان قرار دارد و قلوب مردم ایران سرشار از حب و علاقه به ایشان است و هر جا نام ایشان آورده می‌شود، مردم حضوری موثر و پررنگ و نقش آفرین داشته و دارند و هم دستگاه‌های اجرایی و هم مجموعه‌های مردمی در استان‌های مختلف کشور استقبال بی‌نظیری از برنامه‌های این دهه دارند و لذا پیش‌بینی می‌شود که امسال نیز شاهد تنوع و تکثر برنامه‌ها با حضور گسترده مردم باشیم.

وی به همزمانی برنامه‌های این دهه با چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع باید توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در مرکز و استان‌ها و هم سایر دستگاه‌های اجرایی مدنظر باشد.

در ادامه رؤسای دفاتر استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و نمایندگان دستگاه‌های عضو ستاد نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کرده و گزارشی از اقدامات و برنامه‌های پیش‌بینی شده برای دهه امامت و ولایت را ارائه دادند و بر موضوعاتی از جمله توجه به قشر جوان و نوجوان، برگزاری شادپیمایی خانوادگی، ارتباط و تعامل بیشتر با مساجد در طراحی و اجرای برنامه‌ها، فضاسازی شهری و محلی با مشارکت مردم و برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های تبیینی پرمحتوا، متنوع، وحدت‌بخش و مفرح با حضور پر رنگ مردم، مورد تاکید قرار گرفت.

انتهای پیام

نشر فرهنگ و هنر

از ریتم و صداهای کلمات استفاده می‌کنم تا شما را در یک سفر صوتی همراه کنم.
دکمه بازگشت به بالا