شیوع یک نوع عفونت باکتریایی در ژاپن

شیوع یک نوع عفونت باکتریایی در ژاپن

یک عفونت باکتریایی در ژاپن با سرعت زیادی در حال گسترش است و کارشناسان نمی توانند دلیل آن را بیابند.

به گزارش ایواره، استرپتوکوک A برای ایجاد گلودرد استرپتوکوکی در کودکان شناخته شده است اما نوع شدیدتر باکتری می تواند منجر به عوارضی مانند سندرم شوک سمی استرپتوکوک (STSS) شود.

بر اساس گزارش ژاپن تایمز، تعداد موارد شدیدترین نوع استرپتوکوک در سال گذشته با ۹۴۱ مورد تایید شده STSS به بالاترین حد خود رسید.

با این حال انتظار می رود تعداد موارد در سال جاری از این رکورد فراتر رود و ۳۷۸ مورد در دو ماه اول سال جاری میلادی (۲۰۲۴) ثبت شده است.

به گفته متخصصان، عفونت‌های استرپتوکوکی A از طریق تماس نزدیک با یک فرد آلوده منتقل می‌شوند همچنین می‌توانند از طریق سرفه، عطسه و زخم‌ها نیز منتقل شوند.

برخی از افراد این باکتری را در بدن خود دارند اما بدون علامت هستند، اما همچنان می توانند آن را به دیگران منتقل کنند.

به گزارش ایندیپندنت، متخصصان ژاپنی اظهار کردند که هنوز عوامل ناشناخته زیادی در مورد شیوع شدید و ناگهانی استرپتوکوک وجود دارد و ما در مرحله‌ای نیستیم که بتوانیم آنها را توضیح دهیم.

علائم شایع استرپتوکوک A عبارتند از:

علائم شبیه به آنفلوآنزا، مانند دمای  بالای بدن، غدد متورم یا بدن درد

گلودرد (گلودرد استرپتوکوکی یا التهاب لوزه)

بثورات

دلمه و زخم

دردهای شدید عضلانی

تهوع و استفراغ

علائم و نشانه های گلودرد استرپتوکوکی

در این بیماری افراد معمولا علائمی از جمله سرفه، عطسه یا آبریزش بینی را ندارند زیرا این موارد علائم عفونت های ویروسی مانند سرماخوردگی هستند.

گلودرد استرپتوکوکی در دوران کودکی با گلودرد شدید و معمولاً با شروع بسیار سریع همراه است. تب و دشواری در بلع نیز از علائم دیگر این عفونت است. همچنین ممکن است غدد لنفاوی بیمار بزرگ شود، پشت گلو قرمز به نظر می رسد و لوزه ها نیز چرک می‌کنند.

پیشگیری

به گزارش مدیکال اکسپرس، هیچ واکسنی برای جلوگیری از عفونت استرپتوکوک گروه A وجود ندارد اما راه‌هایی برای کمک به جلوگیری از انتشار میکروب‌ها و باکتری‌ها وجود دارد که در ادامه به برخی از آن ها خواهیم پرداخت:

– بهداشت دست های خود را رعایت کنید.

– هنگام سرفه یا عطسه کردن دهان خود را با آرنج یا دستمال بپوشانید.

– در زمان بیماری در خانه بمانید.

– از به اشتراک گذاشتن مواد غذایی و ظروف غذای خود با دیگران بخصوص اگر یکی از طرفین بیمار است، خودداری کنید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا