خرید ترون و کاربرد آن (TRX)

تاریخچه رمزارز ترون TRON

ترون یا tron همان یک سیستم‌‌ عامل مبتنی بر بلاکچین است که امکان ایجاد برنامه ‌های غیرمتمرکز و اشتراک محتوای رسانه ‌ای را به بهترین شکل ممکن برای کاربران فراهم می ‌کند. در شبکه این ارز دیجیتال، برای دستیابی به برخی ویژگی‌ ها، از توکن TRX که توکن بومی TRON است استفاده می شود. به همین علت می توان گفت هدف اصلی این توکن این است که در شبکه ترون مورد استفاده قرار گرفته و در شبکه در جریان باشد.

خرید ترون و کاربرد آن (TRX)

با این وجود، این توکن هنوز یک ارز ذخیره ارزش بوده که در صرافی ‌ها قابل معامله می باشد. به همین علت می ‌توان TRON را یک ارز مجازی نیز معرفی کرد. ترون در سال 2017 توسط جاستین سان (یا همان Justin Sun) تأسیس شد و در قدم اول به عنوان توکنی مبتنی بر ERC-20 اتریوم شناخته شد. اما شبکه TRON در سال 2018 از اتریوم جدا شد تا بتواند توکن اختصاصی را ایجاد نماید. TRON در همان سال توانست پلت فرم BitTorrent که بزرگترین پلت فرم اشتراک فایل در اینترنت بود را خریداری نماید. این کار یک گام بزرگ در مسیر ایجاد زمینه‌ ای برای فعالیت ‌های رسانه‌ ای در اینترنت بود. قیمت TRX در ژانویه 2018 به بالاترین سقف خود دست یافت و امروز قیمتی چندین برابر کمتر از این تاریخ دارد.

ورود به دنیای ترون

ارز دیجیتال ترون که با نماد اختصاری TRX معروف است، با عنوان ارز دیجیتال ترونیکس هم در برخی انجمن ها عنوان می شود. اگر بخواهیم این ارز دیجیتال نسبتاً پرطرفدار را به صورت خلاصه معرفی نماییم باید بگوییم که این رمزارز یک پلت فرم غیر متمرکز بر روی بلاکچین است که از این بستر، نهایت استفاده را برای توسعه بازار جهانی می برد. در این بین بد نیست کمی درباره قابلیت های این پروژه جذاب بدانید. قابلیت هایی مثل مقیاس پذیر بودن، داشتن توان اجرایی بالا، پشتیبانی طیف وسیعی از برنامه های غیر متمرکز و سیستم فوق العاده هوشمند تنها برخی از مزیت های این پلت فرم می باشد.

ناگفته نماند که هدف این پروژه بزرگ این است که یک سیستم اینترنت کاملاً غیر متمرکز را تولید کرده و این قابلیت را به دست آورد تا روز به روز تعداد تراکنش های انجام شده در ثانیه را به شکلی خاص افزایش دهد. در حال حاضر، ترون می تواند در هر ثانیه حدود 2000 تراکنش را پشتیبانی نماید. در این بین کارمزدی بابت این تراکنش ها دریافت نمی شود و این یکی از ویژگی های مثبت ترون است. بد نیست بدانید اگر تراکنشی در این شبکه مشمول کارمزد شود، این کارمزد آنقدر ناچیز و کم است که کاربر اصلاً متوجه پرداخت آن نمی شود.

مزایای ارز دیجیتال TRON

خرید ترون در تلگرام و تراکنش‌ های کاربران در پلتفرم ترون بسیار سریع بوده و آن هایی که درون شبکه انجام می شود کارمزدی ندارد. این شبکه حرفه ای و جذاب می ‌تواند حداکثر تا دو هزار تراکنش در هر ثانیه را پشتیبانی کند و این یعنی ظرفیت TRON بسیار بیشتر از ارزهای دیجیتال دیگری مثل بیت کوین می باشد. این ظرفیت تراکنشی بالا، نشان گر آینده روشن و درخشان TRON بوده و بر پتانسیل شبکه برای ایجاد تغییرات اساسی در رسانه ‌های آنلاین تأکید ویژه ای دارد.

عملکرد ارز دیجیتال ترون را می ‌توان در مقایسه با رمزارزهای دیگری مثل اتریوم که 25 تراکنش در ثانیه دارند یا بیت ‌کوین که بین 3 تا 6 تراکنش در ثانیه دارد مقایسه و قدرت این رمزارز جذاب و کمتر شناخته شده را مشخص کرد. در این شبکه شما می‌ توانید Dapp های ویژه تان را ایجاد کرده و محتوای اختصاصی را روی آن پیاده سازی کنید. همچنین شما می‌ توانید دارایی‌ های دیجیتالی تان را در غالب توکن‌ های عادی TRX یا توکنی که خود شما تحت پوشش TRX ایجاد کرده‌ اید، دریافت کنید.

به این شکل برای تلاش خود در ساخت برنامه و محتوای آن، پاداش دریافت کرده‌ و کسب سود نموده اید. اگر شما هم جزو کسانی هستید که علاقه‌ چندانی به ایجاد Dapp ندارند، لازم است بدانید که بسیاری از Dapp های ایجاد شده در این شبکه به صورت کاملاً رایگان در دسترس شما قرار دارند و نیازی به ایجاد Dapp جدید توسط شما نیست. رمزارز TRON معتقد است که حمایت بیشتر از تولیدکنندگان محتوا امری حیاتی و لازم است. به همین خاطر این شبکه پلت فرم بسیار خوبی را برای رسیدن به این هدف ایجاد کرده است.

اگر در حال حاضر از اینترنت استفاده می ‌کنید، احتمالاً در بسیاری مواقع رسانه ‌های مختلفی را به طور آنلاین تماشا می کنید اما نمی دانید پشتیبانی این رسانه ها و تهیه شان برعهده کیست؟ این رسانه ها با پشتیبانی تولیدکنندگان محتوا ایجاد شده اند و این تولیدکنندگان محتوا هستند که تمام زحمت های مربوط به تهیه مطالب موردعلاقه تان را به دوش می کشند. مطمئناً لذتی که شما از تماشای برنامه‌ ها و محتوای آنلاین می ‌برید، لذتی است که تولیدکنندگان محتوا از حمایت های صورت گرفته نمی برند. بنابراین منصفانه است تا از آن ‌ها برای تلاش‌ هایشان به شکل بیشتری حمایت و پشتیبانی نمود. این رمزارز راهکارهای حمایتی خوبی در این زمینه ارائه کرده است که در ادامه با آن ها بیشتر آشنا خواهیم شد.

هدف و چشم انداز اصلی ترون

رمزارز TRON با یک هدف واضح و مشخص وارد دنیای ارزهای دیجیتال شد. این پلت فرم به منظور ارائه پاداش به تولیدکنندگان محتوا ابداع شد و در صنعت رسانه به گونه‌ ای سازمان پیدا کرد که امروزه بسیار پرکاربرد می باشد. در حال حاضر چندین شرکت بزرگ مثل یوتیوب، فیس ‌بوک و اپل تا حد زیادی کنترل مشاهده و انتشار محتویات رسانه ‌ای را در وب ‌سایت‌ های خود در اختیار دارند. این شرکت ها نه تنها آن چه توسط کاربران دیده می ‌شود را کنترل می ‌کنند، بلکه بیشتر درآمدی که توسط رسانه ‌ها (یا همان تولیدکنندگان محتوا) تولید می شود را هم دریافت می نمایند.

به این ترتیب، تنها قسمت کمی ‌از این درآمد به تولیدکنندگان اختصاصی محتوا تعلق می گیرد. این شرایط باعث شد تا ترون برای اصلاح این موضوع تأسیس شود. TRON با حذف واسطه‌ های رسانه ‌ای، می ‌تواند از طریق شبکه خود پاداشی بدون واسطه را به تولیدکنندگان محتوا ارائه کرده و امکان استفاده از توکن‌ های TRX را در اختیار مشتریان مختلفی که از این طریق عمل می کنند قرار دهد. در حال حاضر TRON در میان فعالان رسانه ای بسیار شناخته شده است.

عملکرد و فناوری ارز دیجیتال ترون

شبکه گسترده و البته غیرمتمرکز TRON بر اساس چند اصل مهم کار می ‌کند. اولین اصلی که در این شبکه به کار گرفته می شود این است که تمام دیتا‌های موجود در این شبکه کاملا رایگان بوده و توسط یک مرجع مرکزی کنترل نمی‌شوند. از این رو تولیدکنندگان محتوا می‌ توانند به سادگی به عنوان پاداش محتوایی که تولید کرده اند، دارایی ‌های دیجیتالی و توکن TRX یا سایر توکن‌ هایی که توسط TRX پشتیبانی می‌ شوند را دریافت و در کیف پول هایشان ذخیره کنند.

همان‌طور که در بندهای بالاتر این بخش از سایت کیف پول من ذکر کردیم، تولیدکنندگان محتوا در این بستر این امکان را دارند تا توکن‌ های خود را در Dapp‌ های اختصاصی خود که در این شبکه مورد استفاده قرار داده اند ایجاد نمایند. این توکن ‌ها توسط توکن اصلی TRON پشتیبانی شده و کاملا معتبر هستند. مراحل نهایی برنامه توسعه این شبکه شامل پشتیبانی از بازی‌ها در شبکه می ‌باشد. فراموش نکنید تمام این موارد کاملاً غیرمتمرکز بوده و به شکلی است که کاربران در صورت لذت بردن از بازی می ‌توانند با دارایی‌ های دیجیتالی شان به صورت مستقیم به تولیدکنندگان پاداش داده و نوعی از آن ها تشکر کنند.

نقش و تاثیر ترون در دنیای رمزارزها

ترون یکی از جاه طلبانه ‌ترین و البته جذاب ترین پروژه‌ هایی است که در فضای کنونی ارزهای دیجیتال و بلاکچین پیاده سازی شده است. هدف ترون ساخت یک اینترنت کاملاً غیرمتمرکز می باشد. پروتکل ترون در میان بزرگترین سیستم‌ های اجرایی مبتنی بر بلاکچین دنیا قرار داشته و روز به روز هم پیشرفت بیشتری می کند. به ادعای تیم ترون، این شبکه بسیار مقیاس ‌پذیر بوده و دارای توان اجرایی بالایی می باشد. به طوری که قادر است طیف وسیعی از برنامه‌ های غیرمتمرکز را با سرعت بالا پشتیبانی نماید.

به برنامه‌ هایی که روی بلاکچین و با استفاده از قراردادهای هوشمند اجرا می ‌شوند، برنامه غیرمتمرکز یا Dapp می ‌گویند که در بندهای بالاتر چندین بار به آن اشاره کردیم. این برنامه ‌ها پس از اجرا شدن بدون نیاز به واسطه ‌ها و بدون احتمال از کار افتادن، به حیات خود ادامه داده و فعالیت می کنند. شبکه غیرمتمرکز ترون مدعی است که در حال حاضر ظرفیت انجام بیش از دو هزار تراکنش در ثانیه را با کارمزد نزدیک به صفر دارد.

در حالی که ارزهای دیجیتال دیگری مثل اتریوم و بیت کوین زیر 20 تراکنش در ثانیه انجام می ‌دهند و این نشان از قدرت ترون دارد. ترون امیدوار است اکوسیستمی بسازد تا همه بتوانند در تمام نقاط دنیا تمام نیازهای خود بر روی اینترنت را به صورت غیرمتمرکز و بدون واسطه گری افراد یا سیستم های دیگر انجام دهند. شما در این پلت فرم، درست مثل اتریوم می ‌توانید قرارداد هوشمند، برنامه‌ های غیرمتمرکز و توکن بسازید. دو استاندارد ایجاد توکن در ترون به نام‌های TRC-10 و TRC‌-20 وجود دارد که در وب ‌سایت رسمی ترون درباره این دو مفهوم اطلاعات کاملی وجود دارد.

ما در این قسمت به صورت کوتاهی به این دو استاندارد اشاره کوتاهی می کنیم. استاندارد TRC-10 بدون استفاده از ماشین مجازی ترون (TVM) توسط بلاکچین ترون پشتیبانی شده و در مقابل استاندارد TRC-20 استانداردی است که برای قراردادهای هوشمند ترون با استفاده از ماشین مجازی ترون (TVM) کاربرد دارد. این استاندارد از نظر ساختاری با ERC-20 قابل قیاس می باشد.

شایان ذکر است توکن ‌های TRC-10 می ‌توانند با هزینه 1024 واحد TRX روی شبکه ترون صادر شده و مورد استفاده قرار بگیرند. برای ساخت این نوع توکن نیاز به دانش برنامه نویسی خاصی ندارید. یکی از شناخته شده ترین توکن‌ هایی که در حال حاضر روی ترون ساخته شده است، توکن بیت تورنت (با نماد BTT) می باشد. این توکن از نوع TRC-10 می باشد. به عنوان نکته پایانی به یاد داشته باشید برای قراردادهای هوشمند پیشرفته باید از استاندارد TRC-20 استفاده نمایید.

کیف پول ترون لینک

Tronlink Wallet در اکتبر ۲۰۱۸ راه اندازی شد. به صورت یک افزونه است که ذخیره TRON، دسترسی و انتقال آن را در بلاک چین آسان می‌کند. این کار تعامل با برنامه‌های غیرمتمرکز را آسان می‌کند. از آنجایی که ترون لینک یک افزونه مرورگر است، این قابلیت را دارد که محتوای یک وب سایت را به یک پلتفرم امن متصل کند که در آن می‌توانید تراکنش‌ها را ارسال، دریافت و امضا کنید.

ترون چگونه سود می‌دهد؟

راه‌های زیادی برای کسب TRX آنلاین وجود دارد. برخی ساده و آسان هستند و نیازی به سرمایه ندارند در حالی که برخی دیگر به تلاش بیشتری نیاز دارند.

استیک کردن ترون

یکی از بهترین راه‌ها برای کسب ترون استیکینگ است. استیکینگ به این معناست که ارز دیجیتال ترون را برای مدت طولانی در کیف پول خود نگه دارید تا به امنیت شبکه بلاک چین کمک کنید. در ازای این مشارکت در قالب توکن بومی شبکه جوایز داده می‌شود. شما می‌توانید با شرکت در شبکه ترون با استفاده از سیستم رای گیری درآمد غیرفعال کسب کنید. بازده سالانه فعلی Tron حدود ۷٪ است. شایان ذکر است در نهایت، آنچه یک کاربر از نظر ارزش بازار دریافت می‌کند، توسط قیمت بازار TRX تعیین می‌شود.

نحوه به دست آوردن ترون رایگان

چند روش برای به دست آوردن رایگان ترون وجود دارد. مسلماً، این روش‌ها شما را میلیونر نمی‌کند اما همچنان راهی بدون ریسک برای کسب TRX رایگان هستند.

اپلیکیشن‌ها و وبسایت‌ها

در این روش اپلیکیشن‌ها و سایت‌هایی وجود دارند که مقادیر کمی TRX را به صورت رایگان در تکمیل وظایف خاص ارائه می‌کنند. این وظایف می‌تواند از تکمیل یک نظرسنجی گرفته تا مشاهده یک تبلیغ یا چیزی به سادگی کلیک کردن روی یک لینک باشد.

بازی‌ها

یکی دیگر از راه‌های سرگرم کننده برای کسب TRX این است که آن‌ها را با بازی کردن به دست آورید که معمولا در اینگونه بازی‌ها هرچه سطح سختی بازی بالاتر باشد، TRX بیشتری می‌توانید کسب کنید.

ایردراپ‌ها

شما می‌توانید ایردراپ‌ها را در وب‌سایت شرکت یا در انجمن‌های ارزهای دیجیتال پیدا کنید.

دکمه بازگشت به بالا