نسکافه موکا چیست
کافه موکا چیست؟
قهوه یکی از نوشیدنیهای محبوب و رایج در میان اغلب افراد دنیا است که انواع مختلفی دارد. سلیقه متفاوت افراد در انتخاب، زمینهساز تهیه و ساخت انواع مختلفی از آن شده است.
✅ نوع سرو | گرم |
✅ مناطق تولید | کلمبیا، برزیل و یمن |
✅ طعم | شیرین و شکلاتی |
✅ میزان کافئین | حدود ۱۷۰ میلیگرم |
✅ میزان کالری | حدود ۲۱۰ کیلوکالری |
گاهی به این قهوه، پودر شکلات نیز افزوده میشود. موکا کافه را همچنین میتوان به همراه شکلات تلخ یا شیر شکلات ترکیب و نوش جان کرد. در بسیاری از کشورها به این کافه شکلاتی، موکاچینو نیز میگویند. برای خريد قهوه گانودرما دكتر بيز کلیک کنید.
تاریخچه کافه موکا
واژه موکا از شهر المخا یا موکا، در یمن به وجود آمده است و نام یک شهر ساحلی و تجاری در امتداد دریای سرخ است، نام این بندر منجر به نامگذاری این شد. این نوع قهوه از قدیمیترین انواع نیز محسوب میشود و دارای طعمی شکلاتی و خاکی است. نوشیدن کافه موکا به قرن 18 میلادی بازمیگردد و در آغاز به بیسیرین یا باواریا معروف بود.
تفاوت لاته و موکا چیست؟
اینفوگرافی تفاوت لاته و موکا
لاته و موکا دو نوشیدنی محبوب در دنیای قهوه هستند، با این حال در مواد تشکیلدهنده، نحوه تهیه، طعم و نوع سرو این دو نوشیدنی وجود دارد.
ویژگیها | لاته | موکا |
ترکیب | اسپرسو، شیر بخار آماده | اسپرسو، شیر بخار، شکلات |
نسبت اجزا | 1 اسپرسو به 3 شیر بخار | 1 اسپرسو به 1 شیر بخار و 1 شکلات |
طعم | قوی و ملایم | قوی، ملایم و شیرین |
تاثیر شیر | مقدار کمی شیر بخار پز شده به لاته اضافه میشود و مزه غلیظ تری به آن میدهد. | مقدار بیشتری شیر بخار پز شده و شکلات به موکا اضافه میشود که باعث میشود طعم شیرین تری بیشتری داشته باشد. |
اضافات معمول | خامه، ، پودر کاکائو | خامه، شکلات، پودر کاکائو، شکر |
سرو شده سرد | بله | بله |
میزان اسپرسو | نسبتاً قوی | متوسط تا قوی |
میزان قند | معمولاً کمتر از موکا | معمولاً بیشتر از . |
طرز تهیه قهوه موکا
قهوه موکا یکی از نوشیدنیهای قهوهای محبوب است که با استفاده از یا قهوهجوش موکا تهیه میشود. برای ، تنها کافی است که مراحل زیر را دنبال کنید:
ترکیبات موکا :
- قهوه آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
- آب 120 میلی لیتر
- شیر 60 میلی لیتر
- شکر (دلخواه)
مرحله ۱: پر کردن قسمت زیرین قهوهجوش
ابتدا باید قسمت زیرین قهوهجوش را با آب پر کنید. توجه داشته باشید که آب را تا مرز سطح شبکهی قهوهجوش پر کنید.
مرحله ۲: اضافه کردن قهوه آسیاب شده
سپس قهوه آسیاب شده را به بخش بالایی قهوهجوش اضافه کنید و آن را به صورت فشاری سفید کنید. توجه داشته باشید که قهوه را سفید کنید اما فشار زیادی روی آن اعمال نکنید.
مرحله ۳: قرار دادن قهوهجوش روی حرارت
سپس قهوهجوش را روی حرارت قرار دهید. حرارت را به میزان متوسط تنظیم کنید و منتظر شوید تا قهوه به آرامی و طبقه به طبقه بالا برود.
مرحله ۴: برداشتن قهوه
وقتی که قهوه به طبقهی بالا رسید، شما میتوانید قهوه را بردارید. برای این کار، قهوهجوش را از حرارت برداشته و سپس با استفاده از یک قوری، قهوه را به فنجان سرو کنید.
مرحله ۵: تزیین قهوه
در این مرحله، شما میتوانید قهوه خود را را با شیر و یا شکر دلخواه تزیین کنید. جهت خرید قهوه سوپریم دکتر بیز کلیک کنید.
نکات مهم هنگام نوشیدن کافه موکا
قبل از نوشیدن قهوه موکا باید به نکات مهمی توجه کنید که در ادامه برخی از مهم ترین نکاتی که باید هنگام سرو کافه موکا باید بدانید را توضیح داده ایم:
- چنانچه هنگام نوشیدن کافه Mocha به طعم شکلاتی و قوی بیشتر علاقهمند هستید، یک قاشق چایخوری پودر قهوه اضافه کنید و بیشتر از سس شکلات و پودر شکلات استفاده کنید.
- شیر بدون چربی میتواند گزینه سالمتری برای تهیه موکا باشد، اما استفاده از شیر پرچرب و خامه خوشطعمتر و قویتر است.
- میتوانید از شکر قهوهای یا سفید برای شیرین کردن قهوه خود استفاده کنید، اما در هر صورت شکر قهوهای گزینه بهتری است.
- عطر و طعم قهوه موکا اولین ویژگیهای بارزی هستند که بیانگر کیفیتاند، پس به آن توجه کنید.
- قیمت این قهوه در هر کافه بسته به نوع مواد اولیه مصرفی و کیفیت آنها متفاوت است.
حال که نکات مهم هنگام نوشیدن کافه موکا را متوجه شدیم؛ می خواهیم به شما فواید و خواص نوشیدن یک فنجان قهوه موکا را توضیح دهیم، در ادامه با دکتر کافی همراه باشید.
آشنایی با انواع قهوه موکا
۱. آیس موکا
۲. نسکافه فوری موکا
این محصول از برند نسکافه دارای طعمی شیرین و بافتی نرم است و در دنیا طرفداران زیادی را به سمت خود جذب کرده است و از قهوههای برشته شده عربیکا و کانفورای آفریقایی پودر شده به همراه شکر و پودر سفید و پودر شیر خشک کمچرب ساخته شده است. طعم خاص و خوشمزه این نوع قهوه توانسته آن را به یکی از پرفروشترین قهوههای فوری دنیا تبدیل کند.
نسکافه وایت بسیار آسان و سریع آماده میشود. کافی است پودر این محصول را درون یک لیوان آب جوش ریخته و هم بزنید پس از 20 ثانیه هم زدن فومی بر روی لیوان قهوه شما ایجاد میشود و قهوه حاضر است. برای خرید قهوه گانودرما موکا دکتر بیز کلیک کنید.
۳. قهوه گانودرما موکا
جمع بندی
قهوه موکا یکی از نوعی قهوه خاص و محبوب است که از دانههای قهوه روبوستا و عربیکا تهیه میشود و دارای طعم و مزه شیرین و شکلاتی میباشد. که در این مقاله شما را با کافه موکا و طرز تهیه، انواع، خواص، ترکیبات و همچنین تاریخچه آن آشنا کردیم. تا شناختی درست از این نوع قهوه محبوب داشته باشید.
منابع: