فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور
ایواره/فارس رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با تأکید بر آگاهی بخشی در جامعه نسبت به اهمیت مصرف نان کامل از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور خبر داد.
حسن امامی رضوی امروز ۱۲ دی ماه در کنگره نان کامل و فرآورده های غلات که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال برگزاری است گفت: از دانشگاه های نسل چهارم و پنجم انتظار می رود که با شناسایی دغدغه ها و چالش های مردم برای رفع آن ها پیگیر و پاسخگو باشند.
وی از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور خبر داد و افزود: ثمربخشی اهداف این گونه رویدادهای علمی نیازمند آگاهی و ایجاد تقاضا در سطح جامعه است و مردم باید از اهمیت نان کامل و نقش آن در سلامت آگاهی یابند که در این زمینه باید به موضوعاتی نظیر قیمت مناسب و کیفیت مطلوب نیز توجه شود.
امامی رضوی امنیت غذایی را زیربنای دیگر ابعاد امنیت دانست و افزود: امنیت غذایی به معنای دسترسی همه اقشار مردم جامعه به غذای سالم کافی و مطلوب است که در این زمینه لازم است بر اقشار آسیب پذیر و کم برخوردار تمرکز بیشتری صورت گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی کشور اشاره کرد و گفت: بهبود کیفیت نان همچنین آرد کامل و سبوس دار در این سند مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور نان را برکت سفره مردم دانست که حرمت آن در فرهنگ ایرانی از گذشته مورد توجه بوده و در فرمایشات ائمه دینی نیز بر آن تاکید شده است.
وی توجه به اهمیت مصرف نان و حبوبات در برنامه غذایی را از جمله مسائل مورد تأکید در اسناد بین المللی و سازمان جهانی بهداشت عنوان کرد و گفت: در فرهنگ ایرانی و در برنامه غذایی ایرانیان میزان مصرف نان بالاست و بر همین اساس توجه به سلامت آن اهمیت ویژه ای دارد.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با اشاره به تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف و به ریاست رئیس جمهور از جمله محورهای مورد بررسی در این شورا را سلامت نان مصرفی مردم برشمرد.
وی با بیان اینکه برنامه بهبود کیفیت نان و آرد در سال ۱۴۰۱ در سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه نیز به تصویب رسیده است گفت: دستیابی به اهداف مرتبط با سلامت نان نیازمند تعامل و مشارکت دوسویه مردم و دستگاه های متولی است لذا در مبحث سلامت نان باید به نحوی در جامعه مطالبه گری ایجاد شود که شاهد توسعه راه اندازی کارخانه ها و مراکز عرضه نان سالم و کامل باشیم.
مشاور وزیر بهداشت و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور اضافه کرد: ذائقه مردم یه یکباره تغییر نمی کند و در این زمینه لازم است به تدریج برنامه ریزی شده و گام برداشت.
به گزارش ایواره به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور مسئولان دست اندرکاران و علاقه مندان این حوزه آغاز شده و تا ۱۳ دی در مجتمع ولایت ادامه دارد.
انتهای پیام