کدام مسلمانی است که برای کمک به عیان ترین دشمن اسلام و انسانیت با آن همه سابقه کشتار زن و کودک مسلمان بی پناه در غزه و لبنان اعم از شیعه و سنی به جای اعلام جهاد علیه اشغالگران صهیونیستی فتنه جدیدی را رقم بزند تا فرصت حیات و تنفس برای چنین دشمنی فراهم آورد؟
به گزارش ایواره فتح الله جوادی در یادداشتی در روزنامه اطلاعات نوشت: پرچم فلسطین را آتش می زنند. اسرای تسلیم شده را به رگبار می بندند و می کشند شیعه را رافضی و کافر می خوانند اما کلمه ای علیه آمریکا و اسرائیل نمی گویند و شعار الله اکبر هم سر می دهند! و درست ساعتی پس از آتش بس در لبنان گروه گروه از مقر تروریستی شان در ادلب (سوریه) راه می افتند و بدون هیچ مزاحمتی درست مثل گروه های توریستی که شادانه برای گشت وگذار می آیند کیلومترها راه را سواره می آیند و بی هیچ مزاحمتی شهر بزرگی مانند حلب را به کنترل خود در می آورند و تازه پرچم اسلام را هم به دست می گیرند!
اشتباه نکنید. آنها تنها چند هزار مسلمان افراطی نیستند که با شیعه سر جنگ داشته باشند. اصلا بحث شیعه و سنی نیست. کدام مسلمانی است که برخلاف آموزه های رسول رحمت(ص) بر اسیر ترحم نکند و تسلیم شده را به هلاکت بکشاند؟ کدام مسلمانی است که برای کمک به عیان ترین دشمن اسلام و انسانیت با آن همه سابقه کشتار زن و کودک مسلمان بی پناه در غزه و لبنان اعم از شیعه و سنی به جای اعلام جهاد علیه اشغالگران صهیونیستی فتنه جدیدی را رقم بزند تا فرصت حیات و تنفس برای چنین دشمنی فراهم آورد؟
اینجا اصولا بحث شیعه و سنی را نباید دخالت داد. مسأله این نیست. پای بحث مشروعیت یا عدم مشروعیت دفاع یا نقد حکومت بشار اسد هم نیست. آنها به احتمال قوی خواسته و شاید به احتمال ضعیف در مواردی از سر جهل ناخواسته در زمینی بازی می کنند که آمریکا و اسرائیل آماده اش کرده اند یا در دامی افتاده اند که آنها پهن کرده اند. آمریکا البته آنها را گروهی تروریستی نامیده اما این ظاهر ماجراست. به بیانیه اخیرش نگاه کنید.
از طرفی اعلام بی طرفی می کند و آنها را همچنان گروهی تروریستی می خواند و از طرف دیگر به جای محکوم کردن اقداماتشان به اسد و رژیم سوریه می تازد و گناه همه چیز را به گردن او می گذارد که چرا تسلیم نقشه راه آمریکا و اسرائیل نشده است.
البته پیداست که هدف اصلی از بین بردن مقاومت در منطقه و کوتاه کردن دست ایران است. هر چند جولانی چهره عوض کرده و گروه تروریستی النصره شده تحریرالشام اما هدف یکی است؛ چه با ریش کوتاه شده و لباس مرتب نظامی و چه با ریش بلند و قیافه ترسناک و لباس داعش. هدف ایجاد جبهه ای جدید و کشتار و خونریزی و بحران تازه است و قساوت ها و شرارت هایی که منطقه را به آشوب بکشد تا زمانی که همه تسلیم خواست های صهیونیست ها شوند و خاورمیانه جدید مورد نظر آمریکا و اسرائیل را بپذیرند.
در این میان خدا کند که ترکیه در اعلام نظر جدیدش که دخالتی در این بحران و تقویت تحریرالشام نداشته است اندکی صادق باشد و نخواهد از آب گل آلود بحران ایجاد شده ماهی های مورد نظر خود را صید کند و به دنبال اهداف توسعه طلبانه و بلندپروازانه خود باشد که نه خدمتی به منطقه به حساب می آید و نه جریان مقاومت؛ هر چند سابقه نشان داده است که حداقل با سپردن ادلب به آنان و حمایت ضمنی از آنها در گذشته منافقانه بستر شرارت را فراهم آورده بود تا مهره های خود را در شطرنج سیاسی سوریه داشته باشد و سهم خود را بگیرد.
در این میان البته نوع مواجهه ایران با این رویداد هم باید بسیار هوشمندانه و از سر درایت و با نگاهی جامع الاطراف باشد و البته بر مبنای اصل سه گانه عزت حکمت و مصلحت و پرهیز از هر حرکت شتابزده و احساسی.
رژیم صهیونیستی هم در جریان جنگ غزه و هم در حمله به لبنان غیرمستقیم و حتی مستقیم انگشت اشاره اش به جمهوری اسلامی ایران بوده و در اینجا هم همین هدف را دنبال می کند تا با کشاندن پای ایران به معرکه شاید بتواند کل جریان مقاومت را زمینگیر کند لذا هوشمندی در نوع مواجهه با این پدیده خطرناک به ویژه هوشیاری دیپلماتیک و بازی درست و حساب شده سیاسی و البته نمایش قدرت مستشاری میدانی اهمیتی دو چندان می یابد. در سفر دکتر عراقچی وزیر خارجه به دمشق را البته در همین راستا می توان ارزیابی کرد.
در پایان این مقال و به عنوان حسن ختام یادی می کنیم از همه سرداران شهید کشورمان که در جبهه مقاومت به یاران شهیدشان پیوستند و نیز سردار کیومرث هاشمی که دیروز در تهران بر روی شانه های مردم تا سرای جاوید بدرقه شد.
*بازنشر مطالب دیگر رسانه ها در ایواره به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می باشد.
انتهای پیام