خواص لوبیا قاتق شمالی

این لوبیا به طور عمده در مناطق شمالی کشور در منطقه گیلون و زنجان کشت می شود.

خواص لوبیا قاتق شمالی

گل های لوبیا سفید به رنگ زرد یا بنفش و میوه های آن کوچک و شبیه به غلافی است که دانه ها در آن یافت می شود.

لوبیا صحرایی جایگزین بسیار خوبی برای لوبیا چیتی و قرمز در خورش سبزیجات است و یکی از قوی ترین انواع لوبیا به حساب می آید.

این لوبیا در ایران به طور گسترده کشت می شود و به ندرت در سایر نقاط جهان می روید. جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است و به همین دلیل به آن گوشت فقیر می گویند.
پوست و دانه لوبیا در زمان سبز بودن استفاده می شود که به لوبیا سبز معروف است، اما زمانی که پوست غلاف سفت می شود از دانه های داخل آن به عنوان لوبیا خشک استفاده می شود. به رنگ قرمز یا سفید.

لوبیا کشاورزی در چه محصولاتی استفاده می شود:

از این نوع لوبیا برای پخت غذاهای محلی پرطرفدار مانند لوبیا قطاق استفاده می شود، البته می توان از آن به جای لوبیا قرمز و لوبیا در دستور پخت هایی مانند قورمه سبزی استفاده کرد. برای خرید پاچ باقلا به سایت torshvash بروید.

ویژگی ها:

برای رشد عضلات مفید است.

پروتئین های موجود در لوبیا به اسیدهای آمینه دیگر تبدیل می شوند و برای تولید انرژی و رشد عضلات مفید هستند.

جلوگیری از سرطان.

لوبیا حاوی ویتامین K است که برای حفظ سلول های بدن مفید است و به کاهش سرطان کمک می کند.

تقویت استخوان ها.

به دلیل منگنز و کلسیم موجود در لوبیا رشتی به تقویت استخوان ها کمک می کند و در پیشگیری از پوکی استخوان مفید است.

می توان از آن برای پاکسازی معده استفاده کرد.

اگر از لوبیا به مقدار لازم استفاده شود، دستگاه گوارش را پاکسازی کرده و بدن را سم زدایی می کند. زیرا فیبر کافی دارد و کمبود فیبر را در بدن تامین می کند.

به کاهش وزن کمک می کند.

از آنجایی که لوبیا چربی کمی دارد، برای رژیم غذایی و کاهش وزن مفید است.

منبع خوبی از پروتئین است.

لوبیا سرشار از پروتئین و حاوی چندین اسید آمینه است که از اجزای پروتئین است.

این لوبیا دارای خواص زیر نیز می باشد:

آجیل راشی در تقویت حافظه موثر است.

در درمان کم خونی موثر است.

درمان یبوست.

کاربرد:

لوبیا رشتی به جای لوبیا قرمز در چندین غذای محلی مانند باقلی قطاق و قورمه سبزی استفاده می شود. همچنین برای انواع کنسرو مناسب است. حبوبات رشتی را می توانید در این صفحه خریداری کنید.

ضرر – زیان:

افراد مبتلا به اسید اوریک و نقرس مصرف لوبیا توصیه نمی شود. چون گاز زیادی در معده و روده تولید می کند باید غذای آن کم شود و خوب پخته شود تا به راحتی هضم شود و باعث درد معده نشود.

مقایسه لوبیارشتی با لوبیاچیتی از نظر طعم و اندازه:

اندازه آن حدود 1.5 برابر لوبیا چیتی است، پوست آن نرمتر از لوبیا قرمز جگر است، بنابراین اگر به جای لوبیا قرمز و لوبیا چیتی استفاده شود، در همه انواع خورش ها به جز زودپز می باشد. یه طعم خوب

خروج از نسخه موبایل