بیسکویت مادر برای نوزادان رفلاکسی

نشانه های رفلاکس نوزاد چیست؟ بیسکویت کرمدار برای نوزاد خوب است؟

مهمترین نشانه های رفلاکس نوزادان استفراغ‌های شدید و مستمر است. کودکان مبتلا به رفلاکس در اغلب موارد پس از خوردن شیر دچار این مشکل می‌شوند. دل درد، دل پیچه و بی‌قراری نوزاد دیگر تبعات این بیماری هستند. بسیاری از این کودکان در کنار ریفلاکس از آلرژي به لبنیات و گندم یا گلوتن نیز رنج می‌برند. به همین دلیل یکی از اولین اقدامات برای این کودکان حذف لبنیات و سایر مواد آلرژی زا است. نکته مهم این است که این مسئله در بیشتر موارد با گذر زمان رفع می‌شود. اما برای کاهش ناراحتی نوزاد لازم است برخی نکات در هنگام تغذیه نوزاد رعایت شود که عبارتند از:

بیسکویت مادر برای نوزادان رفلاکسی

    تغذیه نوزاد در حالت نشسته یا ایستاده

    تغذیه نوزاد در حجم کم و دفعات بیشتر

    تلاش برای آروغ زدن نوزاد بدون ایجاد فشار بر روی شکم

    خواباندن کودک بر روی سطح شیبدار

در موارد معدودی که نشانه های رفلاکس شدید باشد و با مشکلات دیگری نظیر اجتناب نوزاد از غذا خوردن، کاهش وزن،‌ مشکلات تنفسی و . . . همراه باشد لازم است برای بررسی دقیق‌تر معاینه توسط پزشک متخصص صورت گیرد.

بهترین زمان غذا دادن به نوزاد رفلاکسی

شروع غذای کمکی برای نوزادی که رفلاکس دارد زودتر از سایر نوزادان است. زیرا شیر یکی از عوامل ایجاد ریفلاکس معده است. نوزادان رفلاکسی معمولاً از ماه سوم یا چهارم از خوردن شیر امتناع می‌کنند. این مسئله به خاطر تشدید رفلاکس هنگام شیر خوردن نوزاد است. در مقابل، این کودکان برای خوردن غذای سفره خانواده اشتیاق زیادی دارند. به همین دلیل اغلب متخصصین توصیه می‌کنند غذای کمکی برای این کودکان از ابتدای ماه پنجم آغاز شود.

شروع غذای کمکی برای نوزاد رفلاکسی

چگونگی شروع غذای کمکی برای نوزادی که رفلاکس دارد نیز با سایر نوزادان تفاوت دارد. تغذیه نوزادان رفلاکسی بهتر است به جای فرنی با پوره میوه‌های ساده‌ای مانند کدو حلوایی یا هویج شروع شود. حریره بادام برای نوزاد رفلاکسی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. زیرا بادام یکی از موادی است که در اغلب موارد علائم رفلاکس معده را تشدید می‌کند. فرنی برنج با شیر مادر یا شیر خشک مخصوص نوزادان برای برخی نوزادان قابل استفاده است. اما برای بسیاری از نوزادان رفلاکسی هضم آن دشوار است.

در سالهای اخیر بسیاری از افراد به توصیه متخصصین طب سنتی به استفاده از انواع سویق روی آوردند. تجربه مادران نشان می‌دهد فرنی ساده با سویق برنج برای شروع غذای کمکی نوزادان رفلاکسی بسیار مناسب است.

غذاهای ممنوعه برای نوزادان رفلاکسی

غذاهای ممنوعه برای نوزادان رفلاکسی فهرست دقیق و ثابتی ندارد. تأثیر یک سری از مواد غذایی بر تشدید نشانه های رفلاکس اثبات شده است. اما برخی مواد غذایی در برخی نوزادان رفلاکسی باعث تشدید بیماری می‌شود و در برخی دیگر چنین عوارضی ندارد. به عنوان مثال لعاب برنج و فرنی آرد برنج برای برخی نوزادان آزاردهنده است. مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان رفلاکسی عبارتند از:

  • میوه‌های اسیدی مانند گوجه فرنگی و مشتقات آن و مرکبات مانند لیمو، پرتقال، گریپ فروت
  • مواد کافئین دار مانند قهوه و شکلات
  • نوشیدنی های گازدار
  • مواد لبنی اعم از شیر،‌ پنیر، کره،‌ خامه
  • غذاهای چرب و سرخ شده
  • پیاز، ‌سیر، نعناع، فلفل

آیا دادن بیسکویت به نوزادان بی خطر است؟

Biscuit یک میان وعده محبوب هستند و ما دوست داریم آنها را تقریباً روزانه با یک فنجان چای بخوریم. بیسکویت ها، به خصوص شکلاتی، طعم خوشمزه ای دارند و غذای سریع و آسانی را برای کودکان ایجاد می کنند. اگر کودکی دارید که به تازگی غذای جامد را شروع کرده است (یا در حال حاضر نه ماهه یا بیشتر است)، ممکن است وسوسه شوید که به او بیسکویت بدهید. بیسکویت ها ممکن است میان وعده خوبی برای او به نظر برسند زیرا نرم هستند و به راحتی در شیر حل می شوند. این مقاله را بخوانید تا متوجه شوید که چرا بیسکویت ها گزینه ای مغذی برای عزیز کوچک شما نیستند!

آیا می توانید به کودک خود بیسکویت بدهید؟

البته طعم بیسکویت ها خوشمزه است و امروزه بیسکویت هایی با طعم ها، رنگ ها و بافت های مختلف پیدا خواهید کرد. آنها یک میان وعده عالی برای صرف چای یا زمانی که کمی احساس گرسنگی می کنید، درست می شوند. با این حال، این فقط برای بزرگسالان اعمال می شود. بیسکویت ها مطمئناً جایگزین سالمی برای غذای واقعی و سالم در هنگام تغذیه کودک شما نیستند. بیسکویت واقعا برای نوزادان خوب نیست. در واقع، آنها برای کودکان نوپا و خردسالان نیز خوب نیستند.

دلایلی که چرا باید از دادن بیسکویت های فروشگاهی به نوزادان خودداری کنید

اگرچه بیسکویت ها خوشمزه هستند، اما هیچ تغذیه ای برای نوزادان و کودکان ندارند. از نقطه نظر تغذیه، ارزش آنها صفر است. موادی که در تهیه بیسکویت استفاده می شود اصلا سالم نیستند. از این رو، باید از دادن بیسکویت به کودک خود اجتناب کنید. ما مواد تشکیل دهنده بیسکویت ها را که ناسالم هستند و دلایل آن را فهرست کرده ایم. ما همچنین به مشکلات احتمالی که ممکن است در صورت خوردن بیسکویت های فروشگاهی توسط کودک شما ایجاد شود، اشاره کرده ایم.

۱. آنها حاوی آرد گندم تصفیه شده هستند

جزء اصلی همه بیسکویت ها آرد گندم تصفیه شده یا مایدا است. آرد گندم تصفیه شده هیچ تغذیه ای ارائه نمی دهد و در واقع مدت زیادی طول می کشد تا هضم شود و دستگاه گوارش حتی در بزرگسالان نیز بیش از حد کار می کند. نوزادان سیستم گوارش و روده توسعه یافته ای ندارند و بنابراین روده ها و دستگاه گوارش آنها ممکن است زمان بیشتری را برای هضم مایدا ببرد. بنابراین، باید از دادن بیسکویت هایی که از آرد تصفیه شده درست شده اند به کودک خودداری کنید.

۲. آنها حاوی چربی های ترانس هستند

چربی های ترانس نوع خاصی از چربی هستند که در غذاهای فرآوری شده برای حفظ شکل، طعم و قوام خود استفاده می شود. با این حال، نه تنها آنها کاملاً فاقد مواد مغذی هستند، بلکه می توانند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کنند. آنها می توانند باعث عدم تعادل در سطح کلسترول خوب و بد در بدن شوند. چربی های ترانس باعث مشکلات بینایی، اختلالات عصبی، شرایط آلرژیک، دیابت و چاقی می شوند. بسیاری از برندهای بیسکویت اشاره می کنند که هیچ چربی ترانس در محصول آنها وجود ندارد، اما این اغلب گمراه کننده است زیرا تقریباً همیشه مقدار کمی وجود دارد. حتی این می تواند برای کودک شما مشکل ساز باشد.

۳. آنها تغذیه صفر ارائه می دهند

همانطور که در بالا ذکر شد، بیسکویت های خریداری شده در فروشگاه، هیچ تغذیه ای برای کودک ندارند. آنها اساساً حاوی آرد گندم تصفیه شده، چربی های ناسالم، سدیم، پتاسیم و مجموعه ای از مواد مصنوعی مضر هستند. بیسکویت ها ممکن است گرسنگی کودک شما را سیر کنند، اما هیچ تغذیه ای برای کودک شما ارائه نمی دهند. این امر در مورد غذاهای دیگر مانند شیرینی ها، شکلات ها، کیک ها، نوشابه ها و غیره نیز صدق می کند. این اقلام به عنوان غذاهای با کالری خالی شناخته می شوند، زیرا انرژی لازم را برای عملکرد اصلی بدن فراهم می کنند اما نه چیز دیگری. بنابراین مطمئن شوید که چنین غذاهایی را به کودک خود ندهید.

۴. مواد افزودنی در آنها وجود دارد

مواد غذایی فرآوری شده دارای مواد افزودنی هستند که می تواند برای نوزادان بسیار مضر باشد. از آنجایی که بیسکویت ها حاوی موادی هستند که می توانند فاسد شوند، به مواد نگهدارنده مانند BHA و BHT نیاز دارند. این مواد شیمیایی با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط هستند. بیسکویت ها همچنین در طول فرآیند پخت به مواد خمیر کننده مانند جوش شیرین نیاز دارند که می تواند باعث مشکلات معده مانند رفلاکس اسید در نوزادان و کودکان نوپا شود.

عوامل امولسیون کننده مانند گلیسرول مونو استئارات برای نگه داشتن مواد چرب و آب در کنار هم در ماده غذایی استفاده می شود. با این حال، نشان داده شده است که آنها بر باکتری‌های روده تأثیر می‌گذارند که می‌تواند باعث مشکلاتی در سیستم گوارشی شود. بیسکویت ها همچنین دارای مواد طعم دهنده هستند که تقریباً همیشه در بیسکویت ها استفاده می شود زیرا طعم طبیعی امکان پذیر نیست. بنابراین بهتر است که بیسکویت های خریداری شده در فروشگاه را به کودک خود ندهید.

۵. آنها می توانند منجر به یبوست شوند

بیسکویت ها تقریباً هیچ فیبر غذایی یا علوفه ای در خود ندارند. این می تواند باعث یبوست شدید در کودک شما شود و منجر به عوارض جدی مانند شقاق مقعد، استفراغ، خون مدفوع و غیره شود.

۶. قند زیادی در آنها وجود دارد

غذاهای فرآوری شده مانند بیسکویت و نوشابه دارای مقادیر گزافی از قند تصفیه شده در خود هستند. دادن غذاهای غنی از قند می تواند منجر به اعتیاد خفیف مانند عجله قند شود و کودک شما را حتی به قیمت یک وعده غذایی سالم هوس خوردن بیسکویت کند. علاوه بر این، شکری که اغلب استفاده می شود به عنوان قند معکوس شناخته می شود، زیرا به طور قابل توجهی شیرین تر از گلوکز است.

به دلیل اندازه کوچک کریستال های آن استفاده می شود و امکان ترکیب یکنواخت تری را فراهم می کند. شکر معکوس رطوبت سنجی است، به این معنی که می تواند رطوبت را به خوبی حفظ کند و از خشک شدن بیسکویت در تماس با هوا جلوگیری می کند و در نتیجه ماندگاری محصول را پس از خرید بیسکویت پذیرایی به مدت طولانی بهبود می بخشد.

دکمه بازگشت به بالا