چرا از درب برقی استفاده کنیم؟

6 دلیل استفاده از درب اتوماتیک در ساختمان را می توانید در این مقاله بخوانید و با آن ها آشنا شوید تا در زمان خرید بهترین نوع آن را برای خود خریداری کنید.در طول سال های اخیر توانسته جایگاه ویژه ای در میان مردم و ساختمان های شهری به دست آورد. این درب ها به واسطه ماهیت عملکردی ای که دارند، امکان باز و بست شدن ورودی ساختمان را بدون نیاز به دخالت مستقیم دست افراد فراهم می آورند. برای این کار تنها کافی است دکمه مورد نظر را بر روی ریموت کنترل فشار داده و منتظر باز و بسته شدن درب بمانید.

چرا از درب برقی استفاده کنیم؟

چرا این روزها باید از کرکره برقی استفاده کنیم؟ - ویرگول

دفتر حفاظتی کیمیا یک شرکت ایرانی فعال در زمینه تولید و عرضه تجهیزات حفاظتی و امنیتی است. این شرکت چندین سال است که تاسیس شده و در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکت های فعال در این زمینه شناخته می شود

درب اتوماتیک چیست؟

درب اتوماتیک سیستمی است که به وسیله برق کار کرده و پس از دریافت فرمان از سوی کاربر، باز یا بسته خواهد شد. در این درب ها، قطعات مختلفی با یکدیگر همکاری می کنند تا امکان حرکت لنگه های آن را فراهم آورند. این قطعات عبارت از برد فرمان، موتور الکتریکی، جک در برقی، فلاشر، فتوسل، سیستم UPS و … می باشند.

مکانیزم عملکرد در در اتوماتیک به این صورت است که پس از ارسال درخواست کاربر از طریق ریموت کنترل، گیرنده ها در برد فرمان، سیگنال مورد نظر را دریافت کرده و آن را مورد پردازش قرار می دهند. سپس برد الکتریکی، دستور متناسب با فرمان کاربر را برای دیگر اجزای سیستم ارسال می نماید. در نهایت لنگه های درب در جهت مورد نظر شروع به حرکت خواهند نمود.

انواع درب اتوماتیک بر اساس نوع کاربرد

درب اتوماتیک بر اساس نوع کاربرد و ساختار دارای مدل های مختلفی است که در ادامه آن ها را معرفی می کنیم:

1- درب اتوماتیک شیشه ای که خود دارای مدل های منحنی، کشویی، دایره ای و … می باشد.

2- درب اتوماتیک بازویی که به کمک جک های بازویی لنگه ها را باز و بسته می کند.

3- درب اتوماتیک کشویی که از جک ریلی استفاده نموده و درب را در راستای افق به حرکت در می آورد.

4- درب اتوماتیک سکشنال که به سمت سقف حرکت می کند.

5- کرکره برقی که از آن در مغازه ها، انبارها و پارکینگ ساختمان ها استفاده می کنند.

تاریخچه درب اتوماتیک

ایده ساخت درب های خودکار و در اواسط دهه 1950 به ذهن مهندسان رسید. آن ها با دیدن درهای چرخان دستی که در بادهای شدید تگزاس به سختی باز و بست می شدند، تصمیم به ساخت درهایی گرفتند که بتوانند در مقابل این بادها مقاومت کرده و حتی حرکتی اتوماتیک داشته باشند.

درب اتوماتیک کشویی اولین بار در سال 1954 روی کار آمد. این درب توسط لو هویت و دی هورتون طراحی و اختراع گردید. استفاده از این درب ها و نصب آن در سال 1960 میلادی برای اولین بار انجام شد. اما با گذشت این همه سال هنوز هم شاهد ساختمان های فاقد درهای اتوماتیک در سطح شهرها می باشیم.

چرا از درب اتوماتیک استفاده کنیم؟

نصب و استفاده از ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری با در نظر گرفتن ویژگی های آن ها، انتخابی عاقلانه و مقرون به صرفه است. دلایل زیادی وجود دارد که اهمیت نصب این گونه درب ها را برای ساختمان ها متذکر می شود. در ادامه این دلایل را به صورت مفصل مورد بررسی قرار خواهیم داد:

1- درب اتوماتیک مناسب برای افراد کم توان است!

افراد کم توان و معلول هنگام ورود و خروج از ساختمان ها، اغلب با مشکلات زیادی نظیر عدم هم سطح بودن خیابان و ورودی ساختمان، عدم دسترسی به آسانسور و اجبار به استفاده از راه پله و … رو به رو هستند. از این رو بهتر است تمام کسانی که در حوزه خدمات ساختمانی فعالیت می کنند، راحتی و آسایش معلولان را هنگام ورود و خروج و حرکت در سالن های بنا مد نظر قرار دهند.

امروزه توصیه می شود در تمام ساختمان ها از automatic door استفاده شود تا افراد کم توان و معلولان عزیز هنگام ورود و خروج دچار مشکل نشوند. علاوه بر این دیگر نیازی به کمک گرفتن از دیگران نداشته و خودشان به تنهایی می توانند وارد یا خارج شوند.

2- درب اتوماتیک راحتی و آسایش ساکنان را فراهم می کند!

اغلب افراد هنگام بازگشت به منزلشان دست هایی پر از خرید دارند که باز و بسته کردن درب ورودی برایشان مشکل ایجاد می کند. گاهی نیز مادران فرزند نوزاد خود را در بغل داشته و یا کالسکه آن را حمل می کنند که در زمان ورود و خروج از ساختمان باید زحمت زیادی متحمل شوند. نصب درب اتوماتیک در بناهای امروزی تا حد زیادی این مشکلات را برطرف کرده و افراد می توانند بدون آن که فشار اضافه ای برای باز کردن درب متحمل شوند، به راحتی وارد ساختمان شده و یا از آن خارج شوند.

3- کارایی درب های اتوماتیک در مکان های شلوغ

درب های اتوماتیک در مکان های شلوغ مانع از تجمع جمعیت در مقابل ورودی ها شده و سرعت حرکت افراد را بیشتر می کنند. در نتیجه ازدحام کمتری تشکیل شده و راحتی بیشتری برای افراد فراهم می آید. به طور مثال در مکان هایی مانند ورودی پاساژها، مراکز آموزشی، سینماها، مراکز تفریحی، سالن های موسیقی و کنسرت و … نیاز به استفاده از درهای اتوماتیک دارند.

4- نصب درب اتوماتیک مقرون به صرفه است!

نصب درب اتوماتیک تا حد زیادی منجر به کاهش هزینه های گرمایش و سرمایش ساختمان ها شده و از هدر رفت انرژی جلوگیری می نماید. زیرا این درب ها تنها در مواقع لزوم باز شده و به سرعت بسته می شوند، در نتیجه از باز ماندن بی مورد آن ها پیشگیری شده و انرژی در سطح بهینه تری مصرف خواهد شد. این مسئله منجر به صرفه جویی در هزینه های تهویه ساختمان ها خواهد شد.

5- درب اتوماتیک باعث صرفه جویی در فضا می شود!

درب اتوماتیک فضای کمی از ساختمان ها را در بر گرفته و با کمترین تصرف فضا، بیشترین کارایی را به همراه دارند. به این ترتیب می توان آن ها را در سالن های کوچک به کار برده و حتی در استفاده از فضا نیز صرفه جویی نمود.

6- درب اتوماتیک و تصویر برند!

امروزه از موتور درب برقی استفاده کنیم؟

اگر بخواهیم علت استفاده از موتور درب برقی را بررسی کنیم باید بگوییم بنا بر چند دلیل ما نیاز داریم که از موتور درب برقی استفاده کنیم که این دلایل می‌تواند با توجه به ابعاد ساختمان، توجه مالک ساختمان به امور بهداشتی، پیش‌گیری از ابتلا به کووید-19 (ویروس کرونا) و… متغیر است. همیشه توجه به بهداشت یکی از مسائل مهم جهانی بوده و هست و دستگیره درب ساختمان یکی از آلوده‌ترین مکان‌هایی است که می‌توان از آن یاد کرد.

طبق عادت، ما همیشه بدون توجه به وجود ویروس و باکتری‌ روی دستگیره‌های درب اقدام به باز کردن درب با لمس دستگیره‌ها می‌کردیم ولی با توجه به رشد چشمگیر ویروس کرونا و غافل شدن از این مناطق آلوده در ساختمان، بیش از پیش خطر ابتلا به این ویروس کشنده افزایش می‌یابد. پس بیایید با اتوماتیک سازی درب‌های ساختمان و استفاده از ریموت درب برقی برای هر نفر از اعضای خانواده، قدمی در شکستن زنجیره انتقال کووید19 برداریم.

چه بخش‌هایی از یک ساختمان را می‌توان اتوماتیک کرد؟

مهمترین و اولین بخش ساختمان که باید مدنظر قرار گیرد درب پارکینگ است که اگر تعداد ساکنین و وسایل نقلیه‌ای که در پارکینگ قرار می‌گیرد زیاد باشد، روزانه مجبور هستیم چندین بار درب پارکینگ را لمس کنیم.(حداقل دوبار در روز). ما برای هر درب پارکینگی با هر سایز، ابعاد و وزنی، موتور درب برقی با خدمات پس‌از‌فروش و گارانتی معتبر ارائه می‌دهیم که برای مشاهده ویژگی‌های هر موتور می‌توانید به بخش سایت مراجعه کنید و یا از دکمه زیر به‌عنوان میان‌بر استفاده کنید. به طور خلاصه از موتورهای زیر می‌توان به‌عنوان موتورهای درب‌ پارکینگی استفاده کرد.

  • موتورهای توبولار و ، قابل استفاده برای انواع درب‌های کرکره با قابلیت نصب در فضاهای کوچک
  • موتورهای ساید هیوت، نئو و ، قابل استفاده برای انواع درب‌های کرکره به ویژه درب‌های با ابعاد بزرگ و با وزن بالا
  • جک‌های پارکینگی هیوت و کازا، قابل استفاده برای انواع درب‌های پارکینگی تک لنگه و دو لنگه

دومین بخش ساختمان که باید مورد توجه قرار گیرد، ورودی آپارتمان‌ها و لابی‌هاست که روزانه شاهد رفتاروآمد تمامی ساکنین و هم‌چنین میهمانان و … هستیم. به جرات می‌توان گفت آلوده‌ترین بخش ساختمان است که باید بگیم از پارکینگ اولویت بالاتری دارد.

ما برای این بخش نیز تمهیدات ویژه‌ای برای اتوماسیون‌سازی اندیشده‌ایم. از انواع محرک درب‌های ورودی بازویی و کشویی به صورت تک‌لنگه و دولنگه گرفته تا انواع مختلف کلیدهای دسترسی جهت باز و بسته کردن درب‌ها بدون نیاز به استفاده از دست و کلید.

  • اپراتورهای تک لنگه و دولنگه جهت انواع درب‌های بازویی ورودی
  • اپراتورهای شیشه‌ای کشویی جهت ورودی آپارتمان‌ها و تراس و …
  • اپراتورهای شیشیه‌ای دولنگه جهت انواع ورودی‌های داخلی و بیرونی
  • سنسورهای تشخیص حرکت و اثرانگشت

علاوه بر موارد ذکر شده بازرگانی هیوت در زمینه اتوماتیک سازی درب‌های بانک‌ها، بیمارستان‌ها، سینماها و… انواع محصولات موتور درب برقی ارائه می‌دهد که برای اطلاع از قیمت درب برقی در اصفهان  و نحوه خرید می‌توانید با ما در ارتباط باشید. امیدوارم متوجه علت استفاده از موتور درب برقی را متوجه شده باشید.

 

دکمه بازگشت به بالا