چگونه روکش صندلی پراید را عوض کنیم

جهت آموزش نصب روکش صندلی ماشین با ما همراه باشید.لازم به ذکر هست که این آموزش برای اکثر خودرو های موجود در بازار از جمله پژو پارس، پژو ۴۰۵، سمند، تیبا، پژو ۲۰۶ و پراید کارایی دارد. بسیاری از افراد از طریق فروشگاه اینترنتی برای ماشین خود خریداری می‌کنند. این افراد مایل هستند محصول خریداری شده را به صورت درست و اصولی نصب کنند.برای این افراد آموزش نصب روکش صندلی بسیار لازم است.نحوه نصب روکش صندلی ماشین برای افراد غیر متخصص کار دشوار و زمان‌بر است.

چگونه روکش صندلی پراید را عوض کنیم

زیرا دیگر هزینه نصب و دستمزد برای این کار صرف نمی‌کنید.برای آموزش نصب روکش صندلی خودرو مراحل زیر را با دقت انجام دهید.همچنین میتوانید برای مشاهده مقاله راهنمای خرید کفپوش خودرو کلیک کنید و کد تخفیف استتثنایی بگیرید.

جهت سفارش از فروشگاه باران کاور کلیک کنید.

مراحل آموزش نصب روکش صندلی جلویی ماشین

قبل از توضیح درباره مراحل نصب روکش صندلی باید گفت معمولا این روکش‌ها ۱۲ تکه هستند.چهار عدد کفی و چهار عدد تکیه‌گاه که مربوط به صندلی‌های جلو و عقب است.چهار عدد هم زیر سری برای صندلی‌های جلویی و عقبی وجود دارد.البته نوع طراحی روکش‌ها با هم متفاوت بوده و برای بعضی از ماشین‌ها مانند ۲۰۶ در قسمت عقب سه عدد زیر سری موجود است.

مرحله اول تعویض روکش صندلی جلو:

برای تعویض روکش صندلی قسمت کف روکش یا نشیمنگاه صندلی است.در آموزش نصب روکش صندلی باید گفت معمولا برای همه نوع ماشین از این مرحله شروع می‌کنید. ابتدا از صندلی‌های جلویی شروع کنید.این قسمت از روکش صندلی را روی کف صندلی قرار دهید و با حرکات دست آن را روی صندلی به طوری قرار دهید که همه‌ی دوخت‌ها روی هم قرار بگیرد.

روکش دوم باید به روی روکش اول به طوری قرار بگیرد که همه‌ی دوخت‌ها روی هم باشد.این کار نکته اصلی برای تمیزی کار شما است.در زیر روکش دوم کش‌هایی وجود دارد که باید به وسیله نوک انگشت به زیر روکش اول و زیر صندلی فرستاده شود.این کش‌ها را در زیر صندلی محکم گره بزنید یا می‌توانید کش‌ها را زیر فنرهای روکش گره بزنید و با کش قیطانی محکم بکشید و گره بزنید.

مرحله دوم نصب تکیه‌گاه یا پشتی روکش :

در واقع قطعه بعدی است که باید در تعویض روکش صندلی به آن بپردازید.بعد از نصب نشیمنگاه و کفی قسمت تکیه‌گاه یا پشتی روکش است. برای در آوردن صندلی عقب ماشین دو آموزش، همچنین نحوه درآوردن صندلی عقب سمند برای استفاده شما تهیه شده است.

در ادامه کار مانند مرحله اول از صندلی جلویی شروع می‌کنید.در این مرحله باید روکش را تا نصف برمی‌گردانید و روی قسمت پشتی صندلی می‌کشید.این کار را مانند مرحله قبل باید به نحوی انجام دهید که همه‌ی دوخت‌ها روی هم قرار بگیرند. در این مرحله باید از میان فاصله بین قسمت تکیه‌گاه یا پشتی و قسمت نشیمنگاه صندلی کش‌ها را به زیر صندلی جلویی ماشین بفرستید. سپس باید کش‌ها را زیر صندلی و در واقع زیر فنر‌ها گره محکم بزنید.جهت آموزش نصب روکش صندلی به ساده‌ترین شکل ادامه مطالب را از دست ندهید.

باید این نکته را در نظر بگیرید که دو مرحله بالا برای هر دو صندلی‌های جلویی عینا باید تکرار شود.سعی کنید گره‌ها به گونه‌ای انجام شود که روکش صندلی شل نباشد و محکم بسته شده باشد.در ادامه با آموزش نصب روکش صندلی عقب ماشین با شما هستیم.

آموزش نصب روکش صندلی عقب ماشین

تا اینجا شما صندلی‌های جلویی ماشین را روکش کرده‌اید.و باید مراحلی را برای روکش کردن صندلی پشت انجام دهید.لطفا تمام مراحل را با دقت و حوصله انجام داده تا نتیجه نهایی خوب باشد.

مرحله بعدی مربوط به صندلی پشتی ماشین است.مانند قبل از قسمت کف روکش صندلی یا نشیمنگاه صندلی پشت شروع می‌کنید. بیشتر روکش‌های صندلی پشت به گونه‌ای طراحی می‌شوند که به صورت دو تکه باشند.در این مرحله نیاز است که قسمت کفی عقب ماشین از بدنه جدا شده و در محلی دیگر قرار بگیرد.

بعد از انتقال کفی به محل دیگر باید روکش صندلی را در قسمت کف صندلی قرار دهید و مانند مراحل قبلی آموزش نصب روکش صندلی عمل کنید.باید کش‌ها دو به دو گره بزنید و کش قیطانی را محکم گره بزنید.اگر روکش صندلی شما به صورت دو تکه بود باید برای قسمت بعدی هم مانند این مرحله این کار را تکرار کنید.برای آموزش گام به گام روکش صندلی عقب ماشین با ما همراه باشید.

مرحله بعد مربوط به تکیه‌گاه صندلی عقب است.در این مرحله باید قسمت تکیه‌گاه روکش را روی تکیه‌گاه صندلی قرار دهید.قسمت تکیه‌گاه صندلی یا پشتی صندلی از بدنه ماشین جدا نمی‌شود به همین دلیل این مرحله در داخل ماشین انجام می‌شود.برای انجام این مرحله باید روکش را از قسمت تکیه‌گاه وارد خود صندلی کنید.حتما باید دوخت‌ها بر هم منطبق باشند.کش‌های تکیه‌گاه روکش را باید به هم محکم گره بزنید تا روکش صندلی شل نباشد.

در روکش‌هایی که در قسمت عقب دارای تکیه‌گاه و نشیمنگاه یک تکه هستند،باید مانند صندلی جلویی عمل کنید.از یک طرف تکیه‌گاه یا نشیمنگاه شروع کنید و روکش را روی صندلی به آرامی فیکس کنید.در آخر هم کش‌ها را زیر صندلی محکم ببندید.

بعد از انجام مراحل گفته شده در آموزش نصب روکش صندلی عقب باید با یک وسیله تیز قسمت‌هایی که اهرم در آن قرار گرفته را با یک برش کوچک مشخص کنید.بعد از ایجاد برش اهرام را از جای مشخص شده به بیرون انتقال دهید.

جزئیات نصب روکش صندلی

این مرحله از مراحل پایانی طریقه نصب روکش صندلی می‌باشد.در این مرحله از آموزش نصب روکش صندلی باید زیر سری‌های صندلی‌های ماشین را روکش کنید. زیر سری‌ها در صندلی‌های جلویی و عقب ماشین وجود دارند.با کاور کردن صندلی‌های جلویی و پشتی ماشین لازم است که این جزئیات را هم کاور کنید.

روکش کردن زیر سری‌ها به راحتی انجام می‌شود.البته قبل از کاور کردن آن‌ها لازم است با شی تیزی جای زیر سری‌ها را روی روکش جدید صندلی‌ها مشخص کنید.برای انجام روکش زیر سری کافی است که آن را وارد روکش مخصوص کنید.هر کدام از روکش‌های زیر سری از نظر طراحی متفاوت هستند.بعضی از آن‌ها به وسیله کش و بعضی دیگر به وسیله چسب محکم می‌شوند.

جنس چسب در این محصولات معمولا از نوع چسب زبر و نرم است.البته روکش‌هایی هم در بازار وجود دارند که باید از زیر این قسمت آن‌ها را دوخت تا محکم شوند.

به نقل از youtube بعضی از ست‌های روکش صندلی دارای بالشتک‌هایی مخصوص صندلی جلو هستند.برای نصب این بالشتک‌ها کافی است که آن‌ها را روی زیر سری قرار داده و از پشت گره بزنید. در ویدئو بالا آموش داده میشود. در صورت هر گونه سوال یا ابهام در انتهای این صفحه قسمت کامنت ها نظر خود را بنویسید تا در اسرع وقت به انها جواب داده شود.

طرز نصب روکش صندلی با مراحل بالا به راحتی انجام می‌شود.این کار زیبایی خاصی به ماشین شما ارزانی می‌کند.هم‌چنین در صورت کثیف شدن به راحتی می‌توانید روکش را جدا کرده و بعد از شست و شو و دوباره با روش بالا آن را نصب کنید.به طور کلی پوشاندن صندلی ماشین طول عمر صندلی‌ها را افزایش می‌دهد.در صورت خراب شدن می‌توانید آن را با روکش جدید جایگزین کنید.

 

خروج از نسخه موبایل