حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی از تولید تراکتور دوچرخ
ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی نسبت به شناسایی تولیدکنندگان توانمند در استان مازندران اقدام کرد.
به گزارش ایواره، پیرو سفر استانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به مازندران، ارژنگ جوادی، قائم مقام و علی گلدانساز، معاون ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی به منظور پیگیری تحقق مصوبات سفر در حوزه کشاورزی به استان مازندران سفر کردند.
شرایط و اندازه قطعات در اراضی کشاورزی بهویژه در شمال کشور موجب شده تا نیاز مهمی به تجهیزات مناسب مکانیزاسیون در اراضی خرد ایجاد شود؛ لذا تقاضا برای تراکتور دوچرخ به نسبت گذشته بالاتر رفته و برآوردها نشان می دهد سالانه حدود ۱۵ هزار تراکتور دو چرخ مورد نیاز کشور است.
با توجه به اینکه واردات این تراکتور سالانه حدودا ۱۱ میلیون دلار ارز از کشور خارج می کند، ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی از شرکت فجر قائمشهر بهعنوان یکی از شرکت های پیشرو در این خصوص برای بومی سازی این تراکتور و ادوات دنباله بند آن اقدام کرد. شرکت دانش بنیان فجر قائمشهر با سابقه موفق در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی، نمونه اولیه این محصول را با موفقیت تولید کرده است.
به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، در این سفر ارژنگ جوادی، قائم مقام ستاد با همراهی رئیس صندوق پژوهش و فناوری استان طی بازدیدی از شرکت با توجه به بررسی های تخصصی بر اهمیت فعالیت آن تاکید کردند و مقرر شد با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی، ظرفیت تولید و عرضه سالانه ۵۰۰ دستگاه تراکتور دوچرخ در آن شرکت فراهم شود.
هدف پنج ساله شرکت رسیدن به تولید سالانه شش هزار و ۵۰۰ دستگاه، برای تامین نیاز بازار داخل و صادرات این محصول است.
انتهای پیام