عمومیمدیریت کسب و کار

سبک دکوراسیون مدرن

دکوراسیون مدرن همان‌ طور که از نامش پیداست به ایده‌های نوآورانه در طراحی و تزیین فضای داخلی اشاره دارد؛ اما مفهوم اصلی و دقیق دکوراسیون مدرن چیست؟ ایده دکوراسیون داخلی مدرن از اوایل قرن نوزدهم مطرح شد. و به سرعت تا قرن بیستم رشد و توسعه یافت. جنبش مدرنیسم از مصالح سنتی ساختمان مانند چوب، سنگ و آجر فاصله گرفت و تمرکز خود را بر روی مصالح صنعتی از جمله شیشه، فولاد و بتن قرارداد. تأثیرگذارترین فلسفه طراحی این نوع دکوراسیون در دهه ۱۹۲۰ با پیروی از مکتب طراحی باهاوس ایجاد شد. پیروان این مکتب معتقدند که در زیبایی‌شناسی طراحی فرم باید با عملکرد ترکیب شود. این اصل باعث ظهور طراحی و سبکی شد که امروزه آن را دکوراسیون مدرن می‌دانند. طراحی داخلی مدرن براساس خطوط، فرم هندسی، فضاهای روشن و…شکل گرفته است.

تیترهای محتوای این خبر نمایش تیترها

در طراحی مبلمان و دکوراسیون به سبک مدرن، مواد طبیعی و رنگ‌های خنثی یا خاکی اجازه حضور بيش‌تری می‌یابند. جزئیات غیر ضروری از فضای مورد نظر حذف می‌شوند. بر خلاف طیف وسیع رنگ‌ها در طراحی معاصر، سبک‌های مدرن از رنگ‌های محدود به شکل تک رنگ بیش‌تر بهره می‌برند. در ادامه مقاله با مفهوم این سبک طراحی داخلی و ویژگی‌های آن بیش‌تر آشنا خواهیدشد. اما قبل از آن به بررسی تفاوت بین سبک مدرن و معاصر برای تعریف دقیق و مفهومی سبک مدرن می‌پردازیم. در مقاله ای دیگر به بررسی   پرداخته ایم.

تفاوت سبک مدرن و معاصر در طراحی دکوراسیون

دکوراسیون مدرن چیست ؟ وقتی در حال توصیف سبک‌های طراحی هستید، ممکن است از کلمات “مدرن” و “معاصر” به جای یک‌دیگر استفاده کنید. تنها شما مرتکب این اشتباه نمی‌شوید. بسیاری از افراد نیز تعریف درستی از این سبک‌ها ندارند! اگرچه ظاهر آن‌ها به هم شبیه است، اما مفاهیم کاملاَ متفاوتی را به همراه دارند. در زیر به توضیح بیش‌تری در این زمینه خواهیم‌پرداخت.

اگر میخواهید درمورد دکوراسیون بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله را مطالعه کنید.

سبک معاصر در دوره خاصی متولد نشده‌است و با گذشت زمان می‌تواند تغییر کند. در واقع این سبک به زمان کنونی اشاره دارد. البته شاید برخی از جزئیات سبک مدرن را نیز به همراه داشته‌باشد. چند دهه بعد سبک جدید دیگری طراحی معاصر نامیده‌می‌شود؛ زیرا پیرو همان سبک قبلی است، فقط ممکن است مبلمان آن دارای اشکال متمایزتری باشند. این یک سبک پویاست که می‌تواند از دیگر سبک‌ها الگو بگیرد و یا به‌طور انفرادی راه خود را ادامه دهد.

تطبیق مبلمان فضای باز با سبک معماری خانه شما برای ایجاد یک amenajari living open space بسیار مهم است.

از دهه 1990، دکوراسیون مدرن از روند مینیمالیستی پیروی نمود. به‌این‌صورت که رنگ‌های متضاد شدید مانند سیاه و سفید را در طیف رنگی خود تعریف کرد. در طراحی دکوراسیون معاصر رنگ‌های خنثی بیش‌تر از رنگ‌های خنک و سرد مورد توجه هستند. از طرفی عناصری که برای طراحی معاصر انتخاب می‌شوند، می‌توانند به سادگی جزء تزئينات فضای مورد نظر باشند، در حالی که قطعات مدرن باید کاربردی باشند. نبرد برای تعریف سبک مدرن، بسیار مورد بحث است و این نزاع هم‌چنان ادامه خواهدیافت. اما اگر در ریشه آن دقیق شوید، متوجه خواهیدشد که سبک مدرن بازتاب دوره خاصی است و بسیاری از مردم به دلیل ماهیت ساده و کاربردی آن، قطعاتی از سبک مدرن را در خانه‌ها و دفاتر خود گنجانده‌اند. به‌طور کلی افرادی که برای ایجاد سادگی در زندگی تلاش می‌کنند، به سبک مدرن گرایش پیدا خواهندکرد؛ زیرا به نظر می‌رسد این سبک همه چیز را ساده می‌کند و با مفهوم طراحی فضاهای باز همراه است.

ویژگی‌ های دکوراسیون مدرن

فلسفه طراحی دکوراسیون مدرن ایجاد فضایی ساده و آرام است؛ از همین رو این یک گزینه تزئین مناسب برای کسانی است که فضاهای ساده، آرام و بدون سروصدا را همراه با خطوط صاف و فاقد تزئینات اضافی دوست دارند. اگر به دنبال دکوراسیون مدرن هستید پس باید قبل از هر چیز نکات زیر را در نظر بگیرید. این نکات ویژگی‌های دکوراسیون مدرن را به خوبی نمایان می‌سازند.

  • عناصر سازه‌ای (مانند بتن یا تیرها) اغلب باید در معرض دید قرار بگیرند.
  • خطوط افقی و عمودی با منحنی‌های کم‌تر، بیش‌تر مورد تاکید هستند.
  • عناصر اضافی و زائد حذف می‌شوند.
  • وسایل کم‌ارتفاع و خطوط صاف و یک‌دست مورد توجه قرار می‌گیرند.
  • از نور طبیعی و پنجره‌های بدون تزئین استفاده می‌شود.
  • مواد طبیعی مانند چوب، فلزات، چرم و الیاف طبیعی رنگ‌نشده از عناصر اصلی محسوب می‌شوند.
  • یک پالت رنگی خنثی یا طبیعی ایجاد می‌شود.
  • سطوح بازتابنده مانند فولاد، کروم یا شیشه بیش‌تر به‌کار می‌روند.
  • چوب‌های طبیعی و روکش‌های چوبی فضا را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

انواع دکوراسیون مدرن چیست ؟

در ادامه برخی از مفاهیم موجود در مورد انواع دکوراسیون مدرن و نحوه تشخیص هر کدام از این سبک‌ها را برای تغییر و ایجاد ظاهر جدید در خانه بررسی می‌کنیم.

  1. دکوراسیون مدرن به سبک مینیمالیسم

این سبک از دکوراسیون مدرن بر اساس مفاهیم ساده، از باغ‌های ژاپنی و طراحی اسکاندیناوی شکل گرفته‌است. این سبک در نگاه اول می‌تواند سخت‌گیرانه به نظر برسد. با این حال ایده این طرح، ساده‌سازی اجزای زندگی است. مینیمالیسم با ایجاد فضائی که در آن مبلمان، قفسه، کمد یا اثر هنری موجود عملکرد و کاربرد مشخص و لازم را داشته‌باشند، سبک زندگی شفاف و بدون ابهامی را برای صاحب خانه ترسیم می‌کند. استفاده از فرم با ریشه در طراحی داخلی مدرن، یک عنصر اساسی برای خلق یک فضای مینیمالیستی محسوب می‌شود.

در این سبک قطعات به‌گونه‌ای انتخاب می‌شوند که با یک‌دیگر ارتباط برقرارکنند. فضای داخل و خارج آن‌ها در مجموع یک چشم‌انداز کامل را ایجاد می‌کنند. یکی از نمونه‌های عالی طراحی و معماری مینیمالیستی مدرن، خانه‌های فرانک لوید رایت است که طراحی آن‌ها با هدف ایجاد خانه‌های مدرن بود که هم کارایی و هم سادگی لازم را ارائه دهند.

در واقع مینیمالیسم به ذهن اجازه می‌دهد تا راحت‌تر در دنیای اطراف تمرکز، تفکر و مشاهده نماید. به‌خصوص وقتی حواسمان به شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌های شلوغ زندگی است. ما به خانه‌هایی احتیاج داریم که در آن‌ها بتوانیم فارغ از همه این شلوغی‌ها به خوبی زندگی کنیم.

برای ایجاد یک فضای مینیمال در خانه خود، این قوانین را در نظر بگیرید:

  • اتاق‌ها را بدون ترکیبات و رنگ‌های اضافی مرتب کنید.
  • فضای ذخیره‌سازی مانند کمدها و قفسه‌ها را مشخص نمایید.
  • از خطوط صاف و یک‌دست پیروی کنید.
  • از رنگ‌های طبیعی به‌صورت تک‌رنگ استفاده نمایید.
  • همه عناصر به‌کاررفته در اتاق باید دارای یک هدف و مکان مشخص باشند.
  • تزئینات غیر ضروری، آثار هنری یا وسایل اضافی باید حذف شوند.
  • جزئیات و معماری خانه خود را در نظر بگیرید.
  • و در کل فراموش نکنید، مینیمالیسم برای فضاهای کوچک‌تر مناسب است.
  1. سبک دکوراسیون صنعتی نسخه‌ ای بتن‌ نما از سبک طراحی داخلی مدرن است

اکسپوزبودن از مهم‌ترین فاکتورها برای خلق یک سبک صنعتی است. درواقع سبک دکوراسیون صنعتی در دکوراسیون مدرن را می‌توان ورژنی بتن‌نما از سبک دکوراسیون مدرن دانست. طراحی داخلی صنعتی از سازه‌های تولیدی قرن بیستم الهام می‌گیرد. همان‌طور که صنعتی شدن، نحوه زندگی و کار ما را تغییر داده، مواد و سازه‌های جدید در سایر نقاط جهان هر روز در حال شکل‌گیری و تولید هستند. آشکارکردن جزئیات داخل ساختمان مانند دیوارهای آجری، لوله‌ها، کانال‌ها، چارچوب‌های چوبی، کف بتنی، پنجره‌ها و درهای کریستال با قاب فولادی از نکات مهمی هستند که در طراحی دکوراسیون صنعتی مورد توجه قرار می‌گیرند. این سبک برای فضاهایی با سقف‌های بلند و اتاق‌های بزرگ با طرح باز قابل اجراست.

در کل وقتی به فکر طراحی صنعتی هستید، موارد زیر را باید در نظر بگیرید:

  • قبل از طراحی به ابعاد مکان مورد نظر خود توجه کنید. داشتن فضای وسیع برای کار به شما امکان نمایش مبلمان، فرش‌ها و آثار هنری با ابعاد بزرگ و چشم‌گیر را می‌دهد.
  • برای بهره‌گیری از این نوع معماری، باید دیوارهای سنگی یا آجری، کف‌های بتنی، پنجره‌ها و درها را از کف تا سقف مورد توجه قراردهید.
  • به‌کارگیری عناصر گرم در این فضاهای بزرگ حیاتی است. بنابراین یک پالت طبیعی با بافت‌های ارگانیک مانند چوب یا چرم انتخاب کنید.
  • برای ایجاد راحتی، مبلمان نرم، تجهیزات نوری مانند انواع لوسترهای بزرگ و پایه‌دار را با لامپ مستقل در نظر بگیرید.
  • از رنگ‌ها به شکل محدود استفاده کنید. از مهم‌ترین رنگ‌هایی که در این نوع از دکوراسیون مدرن بیش‌تر به‌کارمی‌روند، می‌توان به رنگ خاکستری، رنگ آجری و رنگ سازه‌هایی مانند آهن و فلزات اشاره نمود.
  1. سبک طراحی داخلی اسکاندیناویایی چه ویژگی‌ هایی دارد؟

در کنار سایر طراحی‌های مدرن، طراحی اسکاندیناوی از کاربردی‌بودن و سادگی در هسته اصلی طراحی فضا بهره‌می‌گیرد. این سبک درواقع میراث اروپای شمالی است؛ که در طراحی خود از چگونگی بازتاب نور در مناطق سرد، آفتابی و جنگلی استفاده می‌کند.

به‌طور کلی در این سبک:

  • برای این منظور از کف سفید، دیوارها و پالت‌های خنثی استفاده می‌شود.
  • گرما با استفاده از مواد طبیعی به فضا آورده‌می‌شوند.
  • چوب، سنگ، پشم و پارچه در فضاها به شکلی منطقی و ساده به‌کارمی‌روند.
  • مبلمان زیبا، اغلب از چوب و چرم به شکلی کاملا مدرن ساخته شده‌اند.
  • تزئینات و زیورآلات بیش از حد استفاده نمی‌شوند.
  • در کل سادگی، راحتی و قابلیت اجرایی بالا مهم‌ترین عناصر خلق این سبک از دکوراسیون مدرن هستند.
  1. به چه سبکی از دکوراسیون روستایی مدرن می‌ گویند؟

این سبک براساس اصول طراحی داخلی مدرن کار می‌کند. ساختمان‌های قدیمی می‌توانند با این سبک از دکوراسیون مدرن به زیبایی هماهنگی پیدا کنند؛ زیرا سازه‌های قدیمی نوعی از زمینه زیبایی را ایجاد می‌کنند. در ساختمان‌های مدرن می‌توان با ادغام مبلمان عتیقه و قدیمی، جلوه روستایی به مکان مورد نظر خود بخشید.

اگر میخواهید در مورد دکوراسیون اتاق خواب بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله را مطالعه کنید.

چوب در این‌جا به دلیل طبیعت ارگانیک زیبا و جذابی که دارد، ماده خام اولیه و مهمی محسوب می‌شود. استفاده از اشیا عتیقه یکی دیگر از عناصر مهم در یک است که به محیط عمق و شخصیت می‌بخشند.

کدام نوع از سبک دکوراسیون مدرن مناسب منزل شماست؟

در انتها باید بگوییم که از میان سبک‌های مختلف دکوراسیون مدرن، سبکی مناسب منزل یا محل کار شماست که بیش‌ترین هماهنگی را با روحیات شما دارد. بنابراین در ابتدا باید به شناخت خوبی از روحیات خودتان برسید تا بتوانید بهترین سبک دکوراسیون را برای منزل یا محل کارتان انتخاب کنید. به‌عنوان مثال اگر همیشه طرفدار سادگی و خلوتی هستید، و معتقدید که اگر وسیله‌ای کاربرد خاصی ندارد، پس جایی هم در منزل شما ندارد، سبک مینیمالیسم برایتان مناسب‌تر است. درنتیجه تنها کسی که می‌تواند از میان سبک‌های مختلف دکوراسیون مدرن، بهترین آن‌ها را برایتان انتخاب کند، خودتان هستید.

اگر میخواهید درمورد انواع و اقسام دکوراسیون های مناسب برای اتاق خواب کوچک بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله  را در مقالات دیگر بخوانید.

برخی سوالات متداول:

دکوراسیون مدرن چیست؟

از دهه 1990، دکوراسیون مدرن از روند مینیمالیستی پیروی نمود. به‌این‌صورت که رنگ‌های متضاد شدید مانند سیاه و سفید را در طیف رنگی خود تعریف کرد. در طراحی دکوراسیون مع4.5 1

مدرنیسم یک جنبش فلسفی و هنری بود که در اواخر قرن نوزدهم و شروع قرن بیستم در جوامع غربی شکل گرفت. درواقع هنرمندان می‌خواستن از اشکال سنتی هنر جدا بشن و شکل جدیدی از هنر و فلسفه رو به کار بگیرن که انعکاسی از جهان صنعتی باشه، مثل شهرنشینی، فناوری‌های جدید و حتی جنگ! این سبک در حوزه‌های مختلف وارد شد، یکی از اون‌ها معماری بود. معماری ساختمان‌ها و مثل سبک مدرن که قراره در این مقاله بهشون پرداخته بشه. فهرست مطالب این مقاله رو می‌تونین در ادامه مشاهده کنین:

شعار معماری مدرن چیست؟

«فرم تابع عملکرده» این شعار معماری مدرن هست و خیلی از مفاهیم بر پایه همین شعار شکل گرفتن. در جنبش مدرنیسم از مصالح سنتی مثل چوب، سنگ و آجر فاصله گرفتن و به مصالح صنعتی از جمله شیشه، فولاد و بتن روی آوردن و مسلما پیشرفت این مصالح هم تاثیر بسزایی در این امر داشت. خانه‌ها پنجره‌های بزرگ، سقف‌های مسطح پیدا کردن و در شکل‌های مکعبی یا حتی استوانه‌ای ساخته می‌شدن. این مصالح و امکانات جدید اجازه می‌داد که ارتفاع ساختمان‌ها هم بلندتر بشه.

دکوراسیون داخلی مدرن چیست؟

از اون‌جایی که سبک مدرن می‌تونه تلفیقی از سبک‌های دیگه هم باشه، تعریف منحصربه‌فرد اون سخته. در ساده‌ترین حالت میشه گفت طراحی مدرن انعکاس جنبش هنری مدرن در فضای داخلی هست. سبک مدرن با ریشه در معماری اسکاندیناوی و آلمانی دارای مفاهیم ساده‌ای هست. معمولا تمرکز بر استفاده از مصالح و رنگ‌های خنثی با حذف جزئیات غیرضروری و استفاده از تک‌رنگ‌ها و پارچه‌ها و بافت‌های بدون الگو که اکثرا در اتاق‌های سفید جای گرفتن، هست. طراحی داخلی مدرن بیشتر با خطوط صاف، فرم هندسی، فضاهای روشن، ارجحیت عملکرد و فضاهای اختصاصی ذخیره‌سازی شناخته میشه. حالا می‌خوایم در ادامه ببینیم دکوراسیون داخلی به سبک مدرن دقیقا چه ویژگی‌هایی داره.

سبک مدرن در فضاهای مختلف

اگه میخواین بدونین در فضاهای مختلف چطور میشه سبک مدرن رو پیاده سازی کرد، میتونین از مقالات زیر استفاده کنین:

ویژگی‌های دکوراسیون مدرن

در ادامه به 10 ویژگیِ اصلیِ دکوراسیون مدرن میپردازیم:

  1. نقشه آزاد و باز در دکوراسیون مدرن

چیدمانی با یکی از ضروریات سبک مدرن محسوب میشه. این کار باعث میشه شما از شر ساختار و وسایل غیرضروری خلاص بشید و دید گسترده و بازی در خانه ایجاد میشه که دسترسی‌ها رو هم راحت‌تر می‌کنه، هوا هم به خوبی در تمام خانه جریان پیدا می‌کنه.

سبک مدرن دردکوراسیون منزل

  1. استفاده از خطوط صاف

طرح‌های مدرن اغلب با خطوط ساده و صاف شکل می‌گیرن. خطوط قوی عمودی و افقی در شکل‌گیری فضا و طراحی مبلمان و وسایل تزئینی به وضوح دیده میشن. شاید براتون جالب باشه که در سبک مدرن ستون ببینید، اما جای تعجبی نداره؛ ستون‌های استوانه‌ای با خطوط عمودی و از جنس بتن تقویت شده گاها در سبک مدرن قابل مشاهده هستن.

  1. عناصر صنعتی در دکوراسیون مدرن

اگر مصالحی مثل بتن، شیشه و فولاد پیشرفت نمی‌کردن، سبک مدرنی هم درکار نبود و اگر این سبک ادامه پیدا نمی‌کرد، پیشرفت‌های بیشتر این مصالح رو هم شاهد نبودیم. پس یادتون باشه در سبک مدرن حتما از مبلمان فولادی و بتنی برای احترام به هسته شکل‌دهنده این سبک استفاده کنید.

  1. پنجره‌های بزرگ: یکی از الزامات خانه های مدرن

وقتی به سبک مدرن فکر می‌کنید، حجم زیادی از نور رو متصور میشیم، چون که یکی از الزامات خانه‌های مدرن پنجره‌های بزرگ اغلب با پرده‌هایی بلند و نازک هست. هوای تمیز و تازه رو به درون ریه‌هاتون بکشین.

  1. در طراحی مدرن قالب‌ها رو رها کنید!

تزئیناتی مثل قالب و قرنیز در سبک مدرن جایی ندارن چون اصل بر حذف جزئیات غیرضروری هست. حتی در آشپزخانه‌های مدرن حداقل جزئیات استفاده میشه؛ چه در زمینه دستگیره که بیشتر کابینت‌ها بدون دستگیره هستن و چه در انتخاب متریال که اغلب ساده انتخاب میشن.

  1. به دور از شلوغی

اپن آشپزخانه، طاقچه، دیوار و هر جایی که در معرض دید قرار داره در سبک مدرن به تاثی از شعار «کمتر بیشتر است» باید خالی از هر آشفتگی و بهم‌ریختگی و شلوغی باشه. پس به نظم‌دهی و فضای ذخیره‌سازی در این سبک توجه ویژه‌ای داشته باشید.

  1. دیوارهای خنثی: چارچوب معماری مدرن

بعد از تزئینات و نقاشی و کاغذدیواری‌های ویکتوریایی، طرفداران مدرن به سکون و آرامش دیوارهای خنثی روی آوردن. انتخاب رنگ‌هایی با تناژ سفید و خاکستری برای دیوارها چه در داخل و چه خارج خانه بیشتر از هر چیزی در سبک مدرن دیده میشن.

  1. رنگ‌های اصلی در دکوراسیون مدرن

فضای داخلی مدرن به انتخاب رنگ‌های جسورانه شناخته میشه. درواقع رنگ‌های زمینه معمولا خنثی و تک رنگ هستن اما رنگ‌های شاخص برای آثار هنری یا بعضی مبلمان انتخاب میشن، مثل زرد، آبی، سیاه و ….

  1. مبلمان ساده: هر چه ساده تر باشه به سبک مدرن نزدیکتر هست

مبلمانی که در دیده میشن، اکثرا با خطوط صاف و ساده طراحی شدن و تقریبا بدون جزئیات برجسته هستن. پارچه و بافت‌های استفاده شده در اون‌ها هم اغلب ساده و بدون الگو هستن. عنصر فلز رو نیز در ترکیب با کتان و … زیاد می‌بینید.

  1. استفاده از هنر مدرن

هنرمندان مدرن نگاه سنتی‌گراها رو به رئالیسم ندارن و سعی دارن هنر رو در قالب رنگ‌های پر جنب و جوش و اشکال بدیع شکل بدن. هنر انتزاعی، کوبیسم و فاویسم منبع الهام سبک مدرن هستن.

طراحی مدرن چه مزایای داره؟

به صورت کلی میشه گفت مزایای سبک مدرن در عبارت اند از:

در طراحی مدرن سعی بر این هست که از فضای داخلی و خارجی البته با توجه به مقررات طراحی شهری به بهترین و بیشترین شکل ممکن استفاده بشه. معمولا طراحی یک خانه مدرن به صورتی هست که بیشترین سطح استفاده، بیشترین نور و جریان کافی هوای آزاد رو در پی داشته باشه.

  1. ایجاد تعادل بین کارآیی و زیبایی طراحی

خانه‌هایی با طراحی مدرن اغلب نماهای بزرگ خارجی دارن و با خطوط صاف شکل گرفتن و از عناصری مثل سنگ، شیشه، چوب و فلز استفاده شده که همه این‌ها در عین کارآیی بسیار زیبا به نظر می‌رسند. این روند در فضای داخلی هم دنبال میشه. شاید تصور کنید اگر جزئیات رو از دکوراسیون بگیرید، فضای خانه خیلی خشک و بی‌روح میشه اما باید بدونید که سبک مدرن زیبایی در عین سادگی رو می‌پسنده و چون معمولا خانه‌هایی به سبک مدرن هیچ وقت از مد نمیفتن و به مدت طولانی سبکشون حفظ میشه، پس زیبایی بصری یکی از اصول سبک مدرن به شمار میاد.

  1. سازگاری زیاد با محیط زیست و پایداری

در طراحی مدرن سعی بر استفاده از انرژی بازیافتی هست و در قسمت‌های مختلف ساخت به کاهش هر چه بیشتر زباله تاکید میشه. در بسیاری از خانه‌های مدرن از مصالح ساختمانی بازیافتی و پایدار و وسایل لوله‌کشی کم مصرف استفاده میشه و گاها روشنایی رو هم با مصرف انرژی تامین می‌کنند. پس تعبیه سیستم‌های مربوط به این موارد نیز باید مدنظر باشند.

  1. انعطاف‌پذیری فضا

وقتی اصل رو با سادگی همراه کنید، فضاهای منعطفی به وجود میان که این قابلیت رو دارن به شکل‌ها و کاربری‌های مختلف تغییر کنند. حتی با وجود مبلمان‌های چند عملکردی و قابل حمل میشه از خریدهای مجدد هم جلوگیری کرد.

معایب دکوراسیون داخلی مدرن چیست؟

درسته که سبک مدرن طرفداران و مزایای زیادی داره اما این سبک هم مطمئنا عاری از هر عیبی نیست. مثلاً:

  • اگر دنبال جلب توجه هستین یا می‌خواین دکوراسیون شاخصی داشته باشید، سبک مدرن به شما پیشنهاد نمیشه؛ چون حتی اگر فرم متفاوتی استفاده بشه و ابعاد تغییر کنه، بازهم سبک مدرن به چشم خیلی‌ها آشنا میاد. پس اینکه بتونید فضایی مدرن طراحی کنید که متمایز باشه کار سختی به نظر می‌رسه. حتی خرید مبلمان‌های خاص و هزینه‌های گزاف هم ممکنه نگاه دومی از جانب بیننده رو براتون به دنبال داشته باشه، نه بیشتر. همه این‌ها هم به خاطر روح حاکم به فضاهای مدرن هست.
  • نمیشه برای همه خانه‌ها سبک مدرن رو پیشنهاد و اون رو پیاده کرد. اگر فضای بیرونی و دیوارها و تزئینات داخلی گویای سبک کلاسیک باشند، اجرای دکوراسیون مدرن کار رو نچسب می‌کنه و به فضا نمی‌شینه. این عدم تطابق باعث آشفتگی و حس سردرگمی میشه. پس به این نکته دقت داشته باشید که سبک مدرن رو علاوه بر اینکه باید در تمامی قسمت‌های خانه اجرا کرد، در ابتدا باید ببینیم با روح فضا هم سازگار هست یا نه.

تا اینجا با مفهوم و پیشینه مدرنیسم و کاربرد اون در معماری و دکوراسیون داخلی آشنا شدیم. اصول دکوراسیون مدرن رو مرور کردیم و به مزایا و معایبش پی بردیم. در ادامه مقالات این سبک به تفکیک با فضاهای خانه به سبک مدرن آشنا می‌شم و نمونه‌های تصویری اون رو می‌بینیم که به شناخت ما از این سبک کمک بسیاری می‌کنه و در نهایت بعد از شناخت کافی و بررسی‌های لازم اگر دوست داشتید، می‌تونید سبک مدرن رو در خانه‌های خودتون اجرا کنید.

جستجوی کاربران برای این مطلب:

سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.

سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟

برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:

  • مشاوره تخصصی رایگان
  • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
  • ضمانت قیمت
  • ضمانت پیش پرداخت
  • ضمانت پروژه

 

از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟

اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟

بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:

  • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
  • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.

هر دوی این‌ها رایگان است.

بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟

بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.

آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟

بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.

آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟

اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.

اصر رنگ‌های خنثی بیش‌تر از رنگ‌های خنک و سرد مورد توجه هستند. از طرفی عناصری که برای طراحی معاصر انتخاب می‌شوند، می‌توانند به سادگی جزء تزئينات فضای مورد نظر باشند، در حالی که قطعات مدرن باید کاربردی باشند.

بیشتر بخوانید : pinterest.com

ویژگی‌های دکوراسیون مدرن کدامند ؟

  • عناصر سازه‌ای (مانند بتن یا تیرها) اغلب باید در معرض دید قرار بگیرند. • خطوط افقی و عمودی با منحنی‌های کم‌تر، بیش‌تر مورد تاکید هستند. • عناصر اضافی و زائد حذف می‌شوند.

در چند دهه اخیر استفاده از سبک مدرن در معماری داخلی در کشورهای مختلف از جمله ایران رواج زیادی پیدا کرده است و طرفداران زیادی را به سمت خود جلب نموده است. معمولاً به هر روش جدیدی که خارج از حالت قدیمی و مرسوم باشد واژه مدرن اختصاص داده می‌شود که در هر زمینه ای این سبک مدرن می تواند ویژگی ها و خصوصیات منحصر به فرد خود را داشته باشد. معمولا از سبک مدرن در معماری و طراحی داخلی هم استفاده می‌ شود و حتی به عنوان یکی از شاخه های هنری در بسیاری از دانشگاه ها تدریس می شود.

پس میتوان گفت افرادی که وظیفه معماری داخلی و را بر عهده دارند، اطلاعات لازم در رابطه با اصول و قواعد معماری متناسب با سبک مدرن را فرا گرفته اند تا در مکان‌ های مختلف از جمله مکان‌ های مسکونی، تجاری یا اداری پیاده سازی کنند. در ادامه با معماری سبک مدرن در فضاهای داخلی آشنا خواهید شد.

طراحی داخلی با سبک مدرن از اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم در بین مردم رواج پیدا کرد و در اواخر دهه 60 قرن نوزدهم این هنر به اوج خود رسید.

از مهمترین ویژگی های سبک مدرن در ، استفاده از خطوط ساده و بی آلایش است و برای دوری از تزیین و تجمل زیاد معمولاً از این خطوط ساده استفاده می‌کنند تا در عین آرامش بخش بودن فضا و زیباتر شدن وسایل، فضایی که در اختیار قرار دارد عملکرد گرایی بیشتری داشته باشد.

البته بعضی از افراد معتقدند که سبک مدرن بیش از حد سرد و ساده است، اما برخلاف تصور آن ها سبک مدرن تماماً باعث ایجاد سادگی و احساس آرامش در فضای خانه شما می شود و با استفاده از اصول و قواعدی که در سبک مدرن پیروی می شود، نه تنها خانه شما زیباتر به نظر می‌رسد، بلکه اگر در خانه های کوچک و نقلی آپارتمانی زندگی کنید و از این سبک برای تزیین دکوراسیون داخلی منزل خود استفاده نمایید فضای خانه شما بزرگتر هم نشان داده می‌شود و به صورت کاربردی می توانید از تمامی قسمت های خانه استفاده کنید.

برخلاف تصور عموم استفاده از دکوراسیون مدرن بهترین گزینه برای آپارتمان ها و فضاهای کوچک است که می توانید این زیبایی را با استفاده از یک رنگ خنثی یا مات تکمیل کنید. به طور مثال استفاده از رنگ سفید یا طوسی و خاکستری از بهترین گزینه ها برای به سبک مدرن می باشد.

نکته مثبت دیگری که در رابطه با طراحی داخلی مدرن وجود دارد این است که در کنار این سادگی و زیبایی به دلیل استفاده نکردن بیش از حد از وسایل تزئینی و مجلل و تجملاتی، هزینه‌ هایی هم که برای طراحی دکوراسیون داخلی تعیین کرده‌اید به شدت کاهش پیدا می‌کند و برای شما مقرون به صرفه خواهد بود و دیگر دغدغه تناسب وسایل مختلف تزیینی با هم را ندارید و وقت زیادی برای نظافت و گردگیری آنها نیاز نخواهید داشت.

برخی از طراحان داخلی با ایجاد تغییرات جزئی در سبک مدرن برای طراحی داخلی، نام دیگری برای سبک جدید انتخاب کردند و آن را مینیمال یا کمینه گرایی نامیده‌اند.

البته سبک های مشابه سبک مدرن نیز بسیار گسترش پیدا کرده که یکی از آن ها سبک معاصر می باشد که در عین داشتن شباهت‌های زیادی که با سبک‌مدرن دارد، اختلافاتی هم بین آن دو وجود دارد که تنها متخصصان این زمینه و افرادی که در زمینه طراحی داخلی و معماری داخلی تخصص دارند متوجه تفاوت آنها خواهند شد.

اشکال

اشکال یکی دیگر از عناصر مهم در طراحی داخلی مدرن می باشد و معمولاً در طراحی مدرن از شکل های هندسی ساده تر مثل مستطیل یا مربع استفاده می کنند و یا اگر قرار به استفاده از منحنی ها باشد، از منحنی های نرم و خطوط صاف و مستقیم و صفحات شبکه‌ ای در طراحی داخلی مدرن استفاده می شود. علاوه بر آن شکل های بیضی و دایره ای مانند هم می توانند کاربرد زیادی در طراحی داخلی مدرن داشته باشند.

مصالح و متریال

برای طراحی داخلی منازل به شیوه و سبک مدرن از مواد و مصالح مختلفی استفاده می شود که دو نمونه از رایج ترین این موارد چوب و پلاستیک می باشد که معمولا طراحان روی چوب های طبیعی از پوشش مات رنگی استفاده می‌ کنند تا رگه هایی که در روی چوب وجود دارند محو شوند. البته برخی دیگر از طراحان داخلی معتقدند که باید از چوب های طبیعی به شکل دست نخورده استفاده شود تا به عنوان یک عنصر ارگانیک در فضا جلوه خاصی به آن ببخشد.

از دیگر مواد و مصالحی که در فضاهای داخلی مدرن از آن استفاده می کنند فلزات براقی مانند استیل ضد زنگ می باشد و معمولاً در آشپزخانه هایی با سبک مدرن بیشتر وسیله ها استیل هستند. حتی برای اکسسوری های دکوراسیون مثل بدنه لوستر یا آباژور یا صندلی و میز هم از فلزات براقی مانند استیل استفاده می شود و در کنار این ها برای سطوح صاف مثل سطح روی میز و غیره از شیشه و پلاستیک هم کمک می گیرند.

برای متریال و مصالحی که در کف پوش ساختمان مانند کفپوش پذیرایی و کفپوش آشپزخانه استفاده می شود می توانید از نوع براق مثل وینیل، پارکت یا سنگ استفاده کنید. یا می توانید از سرامیک ها برای کفپوش خانه استفاده نمایید.

اگر تصمیم دارید در قسمت های مختلف فضای دکوراسیون داخلی منزل با سبک مدرن از فرش ها استفاده کنید، بهتر است به جای انتخاب فرش های پر نقش و نگار موجود در بازار که تنوع رنگ زیادی دارند، از فرش های ساده تر و تک رنگ استفاده کنید که با اشکال هندسی ساده طراحی شده باشند. یا می توانید از موکت های با پرزهای بلند یا کوتاه هم به عنوان کفپوش منزل استفاده نمایید.

نورپردازی

اگر تمام قواعد و اصول طراحی داخلی مدرن و چیدمان دکوراسیون داخلی منزل با سبک مدرن به درستی انجام شده باشند، تکمیل‌کننده تمام این زیبایی ها یک نورپردازی حرفه ای خواهد بود و شما می توانید از یک نوپردازی پراکنده و یا در اصطلاح طراحان از نورپردازی به صورت اسپات‌ لایت استفاده کنید. یا برای کاهش کنتراست نور در خانه و دلنشین تر شدن فضا از لامپ های هالوژنی استفاده کنید. اگر تمایل دارید که در قسمتی از خانه نور به صورت متمرکز وجود داشته باشد می توانید از آباژور ها استفاده کنید که البته سبک آباژوری که خریداری می کنید باید با سبک مدرن تناسب داشته باشد.

چیدمان دکوراسیون داخلی مدرن

بعد از انجام طراحی و معماری و خرید وسایل، نوبت به چیدمان وسایل در سر جای مناسب خود می رسد و بهتر است از فرم های ال شکل یا دایره و نیم دایره برای چیدمان دکوراسیون داخلی خانه های مدرن استفاده کنید.

در سبک مدرن نیازی نیست که حتما تقارن در قسمت های مختلف خانه رعایت شود و رعایت کردن تقارن مختص سبک کلاسیک است. اگر برای تکمیل فضا قرار گذاشتید که از پرده ها استفاده کنید، حتما از پرده های ساده تک رنگ یا با رنگ های ملایم استفاده کنید که از نظر دوخت و طراحی هم ظاهر ساده ای داشته باشند و درخور سبک مدرن باشند.

 

دکمه بازگشت به بالا