با انواع نرده های شیشه ای زیبا و کاربردی اشنا شوید

نرده شیشه ای یک عنصر مهم در طراحی داخلی و خارجی ساختمان ها می باشد و در انواع مختلفی از اماکن و بخش های مختلف ساختمان ها استفاده می شود.به همین دلیل اغلب معماران و طراحان به جای استفاده از نرده های چوبی و سنگی و فلزی اقدام به خرید نرده شیشه ای میکنند. دلایل رایج برای استفاده گسترده از نرده شیشه ای عبارتند از:

با انواع نرده های شیشه ای زیبا و کاربردی اشنا شوید

با توجه به این مزیت ها، نرده های شیشه ای به عنوان یک گزینه محبوب در طراحی ساختمان ها، به ویژه در مکان هایی که به ایمنی و زیبایی اهمیت داده می شود، بسیار رایج شده اند.

انواع نرده شیشه ای

نرده شیشه ای فیکس پوینت :

نرده شیشه ای فیکس پوینت نیز یکی از مدل های نرده های روکار است. در این روش، پایه ها، که همان بست های دکمه ای هستند، به دیوار یا کنار راه پله نصب می شوند. این بست های دکمه ای شکل در محل سوراخکاری شیشه ها قرار می گیرند و درون دیوار رگلاژ می شوند. نرده شیشه ای فیکس پوینت از جمله پایه های مدرن و محبوب به شمار می آید، زیرا همانند نوع پایه دفنی، دید وسیعی به کار می دهد. نصب این نوع نرده شیشه ای، همچنان که نیاز به کنده کاری اندکی دارد، در مقایسه با سایر نرده های شیشه ای سطح دقت بیشتری می طلبد.

روش کار به این صورت است که پس از اندازه گیری محل سوراخکاری، شیشه ها سوراخ می شوند و سپس سکوریت می شوند. این اقدام بعد از سکوریت شدن دیگر نمی تواند شیشه را سوراخ کند. سپس، پس از ارسال شیشه های سوراخ شده به محل پروژه، بست ها داخل شیشه ها قرار می گیرند و به دیوار می چسبند. حتی کوچکترین خطایی در اندازه گیری می تواند باعث ناهمترازی در نصب نرده شیشه ای شود. بنابراین، دقت در اندازه گیری بسیار حیاتی است تا جلوگیری از هر گونه نقص و خطر آفرینی در نصب نرده های شیشه ای گردد

نرده شیشه ای فیکس پوینت یا همان اتصالات دکمه ای یکی از انواع نرده های شیشه ای است که شامل دو قسمت اصلی، یعنی شیشه سکوریت و بست پوینت گلس (Point Glass) می شود. این نوع نرده شیشه ای، فضای دید بالایی ارائه می دهد و به این دلیل در مکان های مختلف مورد استقبال قرار می گیرد.

شیشه های استفاده شده در نوع پوینت گلس معمولاً شیشه سکوریت با ضخامت حدود 10 میلی متر هستند. بستهای دکمه ای از جنس آلومینیوم و استیل ساخته می شوند و به دیوار یا پله متصل می شوند. رنگ بستهای دکمه ای معمولاً استیلی است، اما برای هماهنگی بیشتر می توان از بسته های دکمه ای با رنگ های متنوع استفاده کرد.

مکان های قابل استفاده برای نصب نرده شیشه ای فیکس پوینت شامل:

  1. راه پله
  2. پشت بام و روف گاردن
  3. بالکن و تراس.

نرده شیشه ای اسپیگات :

نرده شیشه ای اسپیگات یکی از رایج ترین انواع پایه های هندریل است و معمولاً به صورت روکار نصب می شود. این نوع پایه به دو نوع فولادی و استیل دسترسی دارد. قالب گیری هندریل شیشه ای اسپیگوت به صورت گرد یا مستطیلی است و برای پروژه هایی که زمان محدودی دارند، معمولاً از هندریل با پایه اسپیگوت استفاده می شود. دلیل این امر نصب سریع و آسان این نوع نرده ها است، و به تخریب و آهن کشی نیازی ندارد. برای هر پنل شیشه ای حداقل دو پایه با ارتفاع 12 تا 15 سانتی متر لازم است. جنس شیشه ها معمولاً از نوع سکوریت یا لمینت است تا از خطر شکستن و پراکندگی شیشه در امان باشید.

مکان هایی که معمولاً برای نصب نرده شیشه ای اسپیگات استفاده می شوند عبارتند از:

  1. دور استخر
  2. راه پله ها
  3. پشت بام و روف گاردن
  4. بالکن و تراس ها

نرده شیشه ای اکسپوز:

نرده شیشه ای اکسپوز (Exposed) یکی از مدل های نرده سکوریت است و به نرده شیشه ای روکار نیز معروف است. این نوع نرده ها از شیشه های یکپارچه و یکدست که داخل پروفیل های آلومینیومی با ارتفاع تقریبی 10 سانتی متر نصب می شوند، ساخته می شوند. یکی از مزایای این نرده ها قابلیت تعویض آسان شیشه ها است. شیشه های معمولاً با ضخامت 10 تا 12 میلیمتر در این نرده ها استفاده می شوند. علاوه بر این، رنگ روکش های آلومینیومی قابل تغییر است و می توان آنها را با توجه به سلیقه مشتری سفارشی کرد.

نرده شیشه ای اکسپوز شباهت زیادی به نرده های دفنی دارد، اما تفاوت آنها در نوع نصب آنها است. این نرده ها به صورت روکار نصب می شوند. نوع پروفیل معمولاً از پروفیل های آلومینیومی با مقاومت بالا تشکیل شده اند که به صورت منقطع و با فواصل معین نصب می شوند.

مکان های مورد استفاده برای نصب نرده شیشه ای اکسپوز شامل:

  1. روف گاردن و پشت بام
  2. راه پله
  3. تراس و بالکن

نرده شیشه ای دفنی

نرده شیشه ای دفنی یا همان هندریل دفنی نوعی نرده شیشه ای توکار است. در این نوع نرده، پایه های هندریل در زیر زمین نصب می شوند و به طور پنهانی و دفنی در زمین نهفته هستند، در حالی که فقط شیشه ها ظاهر هستند. نرده شیشه ای دفنی به دو نوع فولادی و یو-چنل.از آنجاییکه در نصب این نوع نرده شیشه ای هیچ پایه های نمایان نمی باشد از محبوبیت فراوانی برخوردار می باشد (U-Channel) تولید می شود.

مکان های مورد استفاده برای نصب نرده شیشه ای دفنی شامل:

  1. راه پله
  2. تراس و بالکن
  3. پشت بام و روف گاردن

کلام آخر

خلاصه:

نرده های شیشه ای انواع مختلفی دارند که در اماکن مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. این انواع شامل:

  1. **نرده های شیشه ای اسپیگات (Spigot):** این نوع نرده ها با پایه های هندریل شیشه ای نصب می شوند و به عنوان یکی از متداول ترین گزینه ها شناخته می شوند. غالباً در مکان های مانند دور استخر، تراس، بالکن، و راه پله ها استفاده می شوند.
  2. **نرده های شیشه ای اکسپوز (Exposed):** این نرده ها شیشه های یکپارچه داخل پروفیل های آلومینیومی دارند و از نوع روکار هستند. این مدل به دلیل آسانی تعویض شیشه ها مورد توجه قرار می گیرد و در مکان های مانند روف گاردن، راه پله، تراس و بالکن مورد استفاده قرار می گیرد.
  3. **نرده های شیشه ای دفنی (Dafni):** این نرده ها دارای پایه های دفن شده در زمین هستند که فقط شیشه ها به صورت ظاهر می مانند. این نرده ها در مکان هایی مانند راه پله، تراس، پشت بام، و روف گاردن استفاده می شوند.
  4. **نرده های شیشه ای فیکس پوینت (Fix Point):** این نرده ها از شیشه سکوریت و بست های دکمه ای ساخته شده اند. این مدل به دلیل ارائه فضای دید بالا و امکان تعویض آسان شیشه ها مورد توجه قرار می گیرد و در مکان هایی مانند راه پله، روف گاردن، تراس، و بالکن نصب می شود.

این انواع نرده های شیشه ای در اماکن مختلف مانند استخرها، بالکن ها، تراس ها، راه پله ها و پشت بام ها به عنوان حفاظ و عنصر زیبایی مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از شیشه به دلیل شفافیت و جلوه زیبایی اش در داخل و خارج از ساختمان ها به شدت رایج شده است. همچنین، انواع مختلف پایه ها و متریال های مورد استفاده ایمنی و استحکام این نرده ها را تضمین می کنند.

شرکت درتیس یکی از معتبرترین شرکت های تولید کننده و مجری انواع نرده می باشد ، از آنجاییکه نرده های شیشه ای به عنوان حفاظ عمل می کنند و محافظ جان افراد می باشند ، برای خرید و سفارش این محصول از شرکت های متخصص همچون درتیس، اکسیدال، تتراگلس می توانید استقاده کنید. برای دیدن نمونه کارهای اجرایی توسط تیم درتیس در سراسر ایران به وبسایت doortis بخش گالری ها مراجعه نمایید.

راه های ارتباطی با درتیس 34 30 11 44 021 و 562 572 1 0912

منبع : https://doortis.ir/

خروج از نسخه موبایل