اقتصادیعمومیمدیریت کسب و کار

بهترین منبع آموزش طراحی وب چیست؟

ساختن دیتابیس برای نصب وردپرس

طراحی لوگو اصفهان: بعد از اینکه وردپرس را روی هاست آپلود کردید و آن را اکسترکت کردید حالا باید دیتابیس بسازید دیتابیس با توجه به هاستینگ شما متفاوت می باشد اگر هاست شما سی پنل است مراحل ساخت آن نسبت به هاست دایرکت ادمین متفاوت خواهد بود.

ساخت دیتابیس در هاست سی پنل

اگر هاست شما سی پنل است وارد قسمت  database wizard شوید و روی گزینه create new database  لینک.

و برای دیتابیس خود نام کاربری و پسورد انتخاب کنید. اگر هاست شما دایرکت ادمین می باشد مراحل زیر را انجام دهید.

بعد از اینکه وارد هاست شدید روی گزینه ی database management بزنید و سپس گزینه create new database را بزنید تا دیتابیس جدید را بسازید سپس برای این دیتابیس نیز نام کاربری و پسورد مشخص کنید مطابق شکل زیر

پس از این که دیتابیس ساختید یوزرنیم و پسورد آن را در قسمتی ذخیره کنید زیرا بعداً در زمان انجام تنظیمات اولیه نصب وردپرس به آن نیاز خواهیم داشت.

حالا کافی است که نام دامنه ای که خریده اید را در آدرس بار مرورگر بزنید تا صفحه تنظیمات وردپرس باز شود. اگر با قابلیت های مرورگر های مختلف آشنایی ندارید مقاله را مطالعه کنید.

لازم به ذکر است آموزش ارائه شده در آریا تهران مناسب اقشار و سنین مختلف است و میتوانید در آموزش طراحی سایت برای نوجوانان تمام موارد بازار کار را یاد بگیرید.

تنظیمات اولیه برای نصب وردپرس

بعد از این که وردپرس را روی هاست نصب کردید و نام دامنه را داخل آدرس بار مرورگر مطابق شکل زیر وارد کردید صفحه تنظیمات وردپرس برای شما باز می شود.

در این قسمت زبان وردپرس را روی فارسی انتخاب کنید، و یوزرنیم و پسورد دیتابیس را که قبلا ساخته اید باید وارد کنید

دو فیلد پایینی را بدون تغییر رها کنید. شما میتوانید این آموزش های ساخت سایت را ابتدا روی وبلاگ (مطالعه بیشتر: ) خود پیاده سازی کنید و سپس سایت های حرفه ای تری بسازید.

یک وبلاگ میتواند خدمات سایت را ارائه دهد و ظاهر جذابی داشته باشد و میتواند مقدمه راه ورود شما به این حوزه باشد. در صفحه صفر تا صد ساخت وبلاگ به شما اموزش داده شده است و میتوانید حرفه ای ترین وبلاگ ها را بسازید.

نصب قالب برای آموزش طراحی سایت ۰ تا ۱۰۰ با وردپرس

یکی از مهم ترین فاکتور ها و مواردی که در طراحی سایت با وردپرس وجود دارد انتخاب و نصب قالب می باشد. قالب مشخص می کند که وب سایت شما چه ظاهری داشته باشد و از چه ویژگی هایی برخوردار باشد.

قالب ها در وردپرس توسط شرکت‌های معتبر برنامه نویسی خارجی تولید می شوند و همچنین هر برنامه نویسی که با زبان php آشنایی داشته باشد می تواند برای خود یک قالب طراحی کند. پس برای یادگیری وردپرس اول باید با قالب ها آشنا باشیم. در صورتی که بخواهید میتوانید با تکیه بر دانش برنامه نویسی و آموزش برنامه نویسی و طراحی سایت به راحتی قالب های حرفه ای طراحی کنید.

وردپرس دارای مخزنی از قالب های رایگان می باشد که شما می توانید با وارد شدن به قسمت نمایش پوسته ها > افزودن قالب یکی از آنها را انتخاب کرده و از آن ها استفاده کنید

بهترین منبع آموزش طراحی وب چیست؟

اقدامات لازم قبل از طراحی وب سایت

گام اول: تعیین نوع سایت

در مرحله اول نوع سایتتان را مشخص کنید، هر نوع وب سایت امکانات مختص خود را دارد بنابراین این کار میتواند زمان کمتری از شما بگیرد.

انواع وب سایت

1- وب سایت های شرکتی  سایت های شرکتی معمولا به معرفی خدمات یا محصولات یک شرکت یا مجموعه می پردازند و در کنار آن می توانند بخش های مقالات و اخبار شرکت و مجموعه را نیز مدیریت نمایند.

توی ، سئو رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی صدر نتایج گوگل باش، محصول یا خدماتت رو تو چشم همه کن یا اصلا پول در بیار

2- وب سایت های فروشگاهی  طراحی سایت فروشگاهی به منظور فروش یک کالا یا حتی خدمات انجام می شود.یک سایت فروشگاهی می تواند دارای درگاه پرداخت آنلاین باشد یا می تواند کالا یا خدمات معرفی شده را به صورت آفلاین به فروش برساند.

3- وب سایت های تخصصی  وب سایت های تخصصی معمولا برای یک کسب و کار خاص یا به منظور یک هدف خاص طراحی می شوند. طراحی این سایت ها باید به گونه ای باشد که مهمترین اهداف مورد درخواست را در نظر بگیرد و تمام نیازهای مربوط به آن را برطرف نماید.

گام دوم: تعیین مخاطبان

در گام دوم لازم است مخاطب سایت خود را بشناسید، شما کدام دسته از افراد را مخاطب سایت خود قرار میدهید؟ پاسخ به این سوال در زمینه طراحی ظاهری سایت به شما کمک کند و امکانات را متناسب با نیاز مخاطب در وب سایت قرار میدهید.

حتما دانلود کنید:

گام سوم: تعیین امکانات

قبل از اقدام به طراحی سایت ، تحقیق کنید چه امکاناتی هم اهداف و نیازهای شما و هم اهداف و نیازهای مشتریان و بازدیدکنندگان سایت شما را برآورده می کند.

ویژگی های یک وب سایت موفق

1- طراحی ریسپانسیوو

طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا به این معنا است که وب سایت شما در هر دستگاهی متناسب با سایز آن دستگاه درست نشان داده شود، این موضوع به قدری اهمیت دارد که گوگل در سال 2018 اعلام کرد 55 درصد کاربران گوگل از طریق تلفن های همراه به این سایت مراجعه میکنند، بنابراین واکنش گرا بودن سایت شما بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

2- بهینه سازی برای موتورهای جستجو

بازدید کنندگان اصلی سایت ها معمولا از طریق موتور های جست و جو هستند. با بهینه کردن وب سایت برای موتورهای جست و جو وب سایت شما به صورت رایگان در نتایج گوگل نمایش داده می شود و بدون اینکه پولی پرداخت کنید و تبلیغی انجام دهید کاربران وارد وب سایت شما می شوند. به این منظور لازم است شما اصول سئو را رعایت کنید و محتوای خوبی را در وب سایت خود منتشر کنید.

3- سرعت سایت

سرعت سایت در رضایت کاربران بسیار موثر است. سرعت وب سایت شما اگر بالا باشد به گونه ای که کاربران هنگام بازدید از وب سایت منتظر لود شدن وب سایت نباشند میتواند در رفتار کاربر در وب سایت شما تاثیر بگذارد.

4- به روزرسانی

به روز رسانی محتوای وب سایت در رتبه وب سایت در موتورهای جستجو بسیار موثر است، وب سایت خوب به گونه ای طراحی شده که به روز رسانی و انتشار متوای جدید چندان سخت نباشد و وبمستر به راحتی بتواند محتواهای جدید منتشر و سایت به روز رسانی شود.

5- پشتیبانی سایت

یکی از نکات مهم برای انتخاب پیمانکار طراحی سایت، پشتیبانی آن پیمانکار از وب سایت می باشد. تیم پشتیبانی زاوش هم به صورت تلفنی و هم به صورت تیکت در خدمت مشتریان می باشد و مشتریان می توانند سوالات و مشکلات خود را به کارشناسان ما انتقال دهند.

اشتباهات رایج در طراحی سایت

1- طراحی سایت استاتیک

امروزه دیگر طراحی سایت استاتیک نمی تواند نیاز کسب و کارها را برطرف سازد زیرا برای هر تغییر جزیی باید منتظر انجام تغییرات توسط طراح سایت بود. پیشنهاد می شود وب سایت هایی که طراحی می گردد به صورت داینامیک باشد تا کلیه محتوای سایت توسط صاحب کسب و کار قابل مدیریت باشد و برای تغییرات محتوایی نیاز به دانش برنامه نویسی و طراحی سایت نباشد.

2- تهیه هاست قبل از طراحی سایت

در زمان انتخاب هاست وب سایت پارامترهایی باید در نظر گرفته شود. پارامترهایی مثل سیستم عامل هاست، میزان حجم مصرفی، پهنای باند، شرکتی که هاست را از آن خریداری می کنید جز مواردی هستند که بهتر است ابتدا طراحی وب سایت خود را تعیین کنید و سپس هاست را تهیه کنید.

3- طراحی گرافیکی وب سایت توسط گرافیست

اشتباهی که برخی از صاحبان کسب و کار انجام میدهند این است که از گرافیست مجموعه می خواهند تا طرح وب سایت را نیز آماده کند. طراحی وب سایت باید توسط طراح وب سایتی که مسلط به اصول ui و ux وب و نرم افزار می باشد انجام شود تا تجربه نهایی کاربر در کار با نرم افزار مطلوب باشد.

4- طراحی برای مدیر نه کاربر

گاهی اوقات مدیران کسب و کارها بر روی مواردی همچون طراحی دیزاین، چینش محتوایی و فرآیندهای داخلی وب سایت نظراتی غیر کارشناسی و سلیقه ای می دهند و اصرار دارند تا حتما سایت مطابق میل آن ها پیاده سازی شود. در حالی که اگر یک طراحی وب سایت کاربلد انتخاب کرده اید باید تصمیم گیری این موارد را به عهده طراح خود قرار دهید تا در ادامه به مشکل برنخورید و کاربران تجربه بهتری در استفاده از وب سایت داشته باشند.

5- اصرار بر تکنولوژی خاص

تکنولوژی ها و زبان های برنامه نویسی در طراحی سایت در 95 درصد مواقع برتری نسبت به یکدیگر ندارند و در بیشتر موارد اصرار بر یک تکنولوژی تعصب بی مورد است. میلیون ها سایت موفق با وردپرس، asp.net و PHP در دنیا توسعه داده شده اند و همچنین میلیون ها سایت ناموفق با هریک از این زبان ها نوشته شده است

دکمه بازگشت به بالا