دریچه هوای مناسب مناطق مرطوب چیه؟

دریچه خطی اسلات: دریچه هوا مناسب برای ساختمان بزرگ مسکونی و اداری کدام یک از انواع دریچه تنظیم هوا است؟ جهت یافتن پاسخ مناسب این سوال باید اطلاعات لازم در خصوص چند دریچه متفاوت را مطالعه و با توجه به شرایط ساختمان و ملک شخصی خود تصمیم نهایی خود را بگیرید! اما در این بین به طور معمول انتخاب دریچه اسلوت به جهت دکوراتیو بودن به‌همراه خاصیت دمش و مکش هوای داخل محیط در لیست نهایی تمامی معماران ساختمانی قرار دارد.

تیترهای محتوای این خبر نمایش تیترها
دریچه هوای مناسب مناطق مرطوب چیه؟

دریچه اسلوت : تنوع رنگ، امکان استفاده در کنج زاویه‌دار و ساخت در ابعاد سفارشی از جمله مزیت‌های استفاده از دریچه اسلات است. همچنین توانایی مکش هوای موجود در محیط به تهویه مطبوع هوا نیز کمک کرده و  از ایجاد حس خفگی افراد در فضای بسته جلوگیری خواهد نمود. طی این مقاله به‌دنیال آشنایی با انواع دریچه اسلات خواهیم بود. در صورت علاقه‌مندی به کاربرد دریچه اسلوت در سیستم هوارسانی ساختمان تا انتهای این مطلب با سایت تهویه سان همراه باشید.

دریچه اسلوت تهویه سان

دریچه اسلوت چیست

دریچه Slot از زیرمجموعه دریچه هوای خطی بوده و در کشور با نام‌های دریچه هوای اسلات یا دریچه اسلوت در بین معماران ساختمانی و فروشندگان تجهیزات سیستم هوارسانی معروف است. دریچه اسلات به عنوان یک دریچه هوا در بخش انتهای سیستم تهویه و بعد از پلنیوم باکس قرار گرفته و وظیفه ادغام هوای موجود با هوای تازه درکنار پخش مطبوع آن را بر عهده دارد. توانایی مکش، دهش و پخش هوا به‌همراه قابلیت به‌کارگیری بخشی از دکور محیط داخلی از مهم‌ترین خصوصیات این نوع از دریچه هوا است.

برخی از نمونه کار دریچه اسلوت خطی تهویه سان

نمونه کار دریچه اسلوت

خرید اینترنتی دریچه اسلوت

قیمت دریچه اسلوت

خرید دریچه اسلوت

دریچه اسلات چیست

طریقه نصب دریچه اسلوت

نحوه کارکرد دریچه اسلات

جریان هوای تازه از طریق کانال هوا به پلنیوم باکس رسیده و دریچه اسلات با خاصیت مکش خود هوای محیط را به داخل پلنیوم باکس خواهند رساند. پس از ترکیب هوای تازه و محیط، آن را به‌صورت کاملا یک‌دست و مطبوع در فضای داخلی پخش خواهد نمود. قابلیت نصب در ارتفاع، کنج دیوارها و سقف‌های کاذب از دریچه اسلات به‌کارگیری آن را از سوی معماران جهت استفاده در پروژه‌های بزرگ ساختمانی نیز بالا برده است. همچنین قابلیت افزایش تعداد شیارها، ساخت در حالت منحنی و با اندازه طولانی محبوبیت خاصی برای دریچه اسلوت ایجاد نموده است.

انواع دریچه اسلات

امکان ساخت دریچه اسلات با متریال‌های متنوعی مثل آلومینیوم، آهن و گالوانیزه امکان‌پذیر است. همچنین استفاده از آلیاژ چوب یا MDF جهت افزایش زیبایی قسمت خارجی دریچه اسلات نیز وجود داشته و در این حالت شاهد بهبود وضعیت دیزاین محیط داخلی نیز خواهید بود. اما دریچه اسلوت از جهت زاویه شیارها نیز در دو حالت صاف و دارای انحناء نیز قابلیت تولید را دارد. مهم‌ترین نوع دریچه اسلات از لحاظ تعداد شیار و پره‌ها در ساختار کلی دریچه هوای اسلات بوده و نام آن‌ها عبارت است از:

حداکثر استاندارد تعداد شیار در دریچه هوای اسلات عدد 10 بوده و جهت بهبود پخش جریان هوا نیز می‌توان از دمپر هوا با آلیاژ آلومینیوم اکسترود نیز بهره برد.

دریچه اسلات تهویه سان

در واقع با قرارگیری دو قاب اصلی در دو سمت دریچه ساختار بدنه ایجاد شده و سپس با اضافه شدن هر شیار در این دو شاهد ایجاد مدل جدیدی از دریچه اسلوت خواهید بود. به طور مثال با قرارگیری یک شیار در بین بدنه اصلی منجر به تولید دریچه دو اسلات شده و با افزایش شیارها مدل دریچه اسلات تغییر خواهد کرد.

دریچه اسلوت با انحنای خاص

در این بخش از مقاله با مدل‌های خاص دریچه هوای اسلوت بیشتر آشنا خواهید شد. نام و توضیحات هر کدام از دریچه‌های منحنی اسلات به شرح زیر است:

طریقه نصب دریچه اسلات فانتزی

با توجه به تنوع مدل، شیار و امکان استفاده از دمپر هوا بهتر نصب دریچه اسلات توسط افراد کارآزموده انجام گیرد. اهمیت اتصال درست دریچه هوای اسلوت و پلنیوم باکس امری مهم تلقی شده و اشخاص با تجربه فنی کم ممکن است سیستم هوارسانی را در طولانی مدت با مشکل روبرو نمایند. همچنین نصب دریچه اسلوت دارای انحنا نیز امری تخصصی بوده و افراد عادی با تجهیزات معمول امکان نصب بی‌دردسر آن را نخواهند داشت.

از جمله دلایل نصب دریچه اسلات در ساختمان‌ها عبارت است از:

دریچه اسلات از لحاظ تعداد شیار دارای تنوع تا 10 اسلات بوده و فاصله بین هر شیار بین 2 الی 2.5 میلی‌متر است. همچنین حداکثر طول استاندارد برای دریچه اسلوت را 3 متر در نظر گرفته و در صورت نیاز باید با رعایت نکات فنی دریچه هوای اسلات جدیدی در امتداد آن ایجاد شود.

با توجه تنوع مدل‌های دریچه اسلوت بهتر است جهت استعلام قیمت دریچه اسلوت با شماره تلفن … تماس گرفته و یا مشخصات لیست زیر را به پیام‌رسان واتس‌آپ نماینده شرکت تهویه سان اعلام نمایید.

با توجه به عدم‌ثبات قیمت متریال مصرفی تنها پس اعلام مشخصات ذکر شده امکان اعلام قیمت تمام شده برای مشتریان عزیز وجود دارد. همچنین با حذف واسطه و خرید مستقیم شما از شرکت تولیدکننده تهویه سان شاهد ارائه قیمت منصفانه و دریافت محصول تولیدی با کیفیت خواهید بود.

 خرید دریچه اسلوت با کیفیت عالی

در نظر گرفته اهمیت زیبایی ساخت دریچه اسلوت و کارایی بالای این دریچه هوا در سیستم تهویه، سرمایش و گرمایش ساختمان منجر به سخت شدن انتخاب محل ساخت و تولید دریچه هوای اسلوت شده است. شرکت تهویه سان با بیش از 25 سال تجربه ساخت قطعات مختلف سیستم هوارسانی و استفاده از بهترین تجهیزات ساخت محصولات محل معتبری برای خرید انواع دریچه اسلات است. همچنین به‌کارگیری متریال با کیفیت بالا و تنوع پرسنل زبده تهویه سان به کوچک‌ترین جزئیات در مراحل تولید موجب افزایش سطح کیفی دریچه خواهد شد.

لازم به‌ذکر است با خرید مستقیم از شرکت و کاهش دلالان فروشگاهی قیمت تمام شده خرید مشتریان به شدت کاهش پیدا کرده و از طرفی قابلیت ساخت دریچه اسلوت طبق سفارش مشتری نیز وجود خواهد داشت. جهت ایجاد ارتباط برای اخذ مشاوره و استعلام قیمت با مسئول فروش تهویه سان امکان تماس با با شماره … یا ارسال پیام از طریق برنامه واتس آپ را خواهید داشت. از دیگر مزایای خرید محصولات متنوع از شرکت تهویه سان نیز به شرح زیر است:

استعلام قیمت برای مشتریان

آشنایی با دریچه هوای خطی و خرید دریچه خطی ارزان و باکیفیت

زمانی که معماران ساختمانی به بخش پایانی شبکه هوارسانی ساختمان مسکونی، اداری و تجاری خود برسند؛ بدون شک یکی از اصلی‌ترین انتخاب‌ها برای دریچه هوا، دریچه خطی خواهد بود. دریچه خطی با تنوع اندازه، جنس، مدل و سازگاری با کانال‌های مختلف هوا توانایی ایجاد هارمونی در محیط داخلی را نیز دارد. استفاده از دریچه‌ای هوا برای امر ورود و خروج هوا بسیار حائز اهمیت بوده و دریچه خطی توانایی انجام دقیق این کار را داشته و موجب حفظ راندمان کاری بالا تجهیزات حرارتی، برودتی و هواساز شده است.

از دیگر خصوصیات ویژه دریچه هوای خطی می‌توان به افزایش زیبایی بصری داخل ساختمان اشاره داشت. در صورتی که ساختمان تجاری به مانند لابی هتل نیازمند دریچه هوا باشد؛ بهتر است از دریچه اسلوت (یکی از انواع خاص دریچه خطی) استفاده شود. طی این مقاله به دنبال آشنایی با بهترین دریچه خطی خواهیم بود. در صورت علاقه‌مندی به یادگیری نکات مهم در خرید دریچه هوای خطی ارزان، استاندارد و با کیفیت هستید؛ تا انتهای این مطلب همراه سایت تهویه سان باشید.

دریچه خطی سقفی

معرفی دریچه خطی

دریچه‌های هوا در آخرین بخش از سیستم هوارسانی قرار داشته و در معرض دید ساکنین خواهند بود. از جمله وظایف دریچه هوا می‌توان به: تهویه مطبوع، پخش یک‌دست هوا، برگشت هوا به کانال هوا اشاره داشت. دریچه خطی علاوه بر موارد گفته شده قابلیت زیباسازی محیط به‌عنوان یک محصول دکوراتیو را داشته و از طرفی با تمامی سیستم‌های حرارتی و برودتی سازگار است. در سال‌های اخیر با ورود متریال‌های جدیدی مثل آلومینیوم به حوزه صنعتی تهویه هوا شاهد تغییرات مثبتی در ساخت انواع دریچه هستید.

ساخت دریچه هوای خطی با ورق گالوانیزه و آهنی موجب کاهش قیمت تمام شده محصول شده ولی تولید دریچه هوا با فلز آلومینیوم موجب بالا رفتن طول عمر دریچه هوا خواهد شد. با توجه به قابلیت‌های خاص و ویژه دریچه خطی هوا از آن در ساختمان‌های مسکونی، تجاری، اداری و کارگاهی بهره برده و بیشترین مصارف نصب آن پس از آپارتمان مسکونی در هتل و بیمارستان‌ها است. در صورتی که عمق کافی در فضای پشت دریچه هوای خطی در نظر گرفته شود امکان فیلتر و دمپر هوا جهت کمک به پخش بهتر و سالم‌تر هوا به‌وجود خواهد آمد.

مزایای دریچه خطی استاندارد

در صورت نصب دریچه هوای خطی مرغوب و با کیفیت بالا بر روی انتهای کانال هوارسانی خود امکان بهره‌مندی از مزایا زیر خواهید بود:

دریچه خطی 90 درجه

انواع دریچه خطی

امکان نصب دریچه هوای خطی بر روی دیوار، سقف و حتی کنج دیوار نیز وجود دارد. سازگاری با شرایط جویی مختلف و به‌کارگیری در سیستم‌های مختلف سرمایش و گرمایش نیز به محبوبیت دریچه‌های خطی افزوده است. دریچه‌های خطی در ابعاد، اندازه، شکل پره، جهت تیغه و متریال‌ها متفاوتی تولید شده و در ادامه کدام از این دسته‌بندی‌ها را به تفکیک مورد بررسی قرار خواهیم داد.

دریچه هوای خطی

دریچه‌های که در انتهای سیستم توزیع، تهویه، سرما و گرما شکبه هوا قرار گرفته و وظیفه پخش هوای یک-دست را بر عهده دارند را دریچه هوا گویند. دریچه‌های هوای خطی با شمایل ظاهری خطی ممتد و ادامه‌دار خود این نام را به خود اختصاص داده و معماران از آن‌ها در ساختمان‌سازی به خوبی کمک خواهند گرفت.

دریچه کولر خطی

نوعی از دریچه‌های خطی که مخصوص سیستم سرمایش هوا و به‌ویژه کولر آبی یا خروجی دریچه هوا سرد بوده و در قسمت انتهایی آن نصب خواهد شد. قابلیت پخش هوای سرد در 4 جهت: بالا، پایین، چپ و راست را داشته و با پوشش زمستانه خود در ایام سرد سال از ورود گردوغبار و هرگونه باد سرد به محیط داخلی جلوگیری خواهد نمود.

دریچه خطی با تیغه ثابت و متغیر

دریچه‌های هوای خطی در دو حالت کلی با پره ثابت یا تیغه متحرک تولید خواهند شد. در صورتی که پره‌های متحرک برای دریچه هوای خطی در نظر گرفته شده باشد؛ مصرف‌کنندگان با تغییر سمت و سوی آن امکان هدایت مسیر پرتابی باد را خواهند داشت.

دریچه خطی با دمپر هوا

جهت افزایش قدرت پرتاب باد در مسیر مشخص امکان به‌کارگیری و نصب دمپر هوا در پشت دریچه هوا وجود دارد. برای نصب دمپر در پشت دریچه هوا خطی باید از مدل با قاب عمیق آن بهره برده تا فضای کافی برای قرارگیری دمپر هوا وجود داشته باشد.

انتخاب دریچه خطی

دریچه هوای خطی بر اساس متریال

جهت افزایش طول عمر و مقاومت محصولات سیستم تهویه از سال‌های دور انواع دریچه هوا را تنها با آلیاژ فلزی تولید می‌کردند. اما در چند سال اخیر با کسب اطلاعات لازم دیگر محصولات خاص و فناوری شده نیز به جمع متریال‌های مصرفی افزوده شده است. در لیست زیر پرمصرف‌ترین دریچه‌های خطی ساخته شده با مواد اولیه متفاوت را مشاهده خواهید کرد:

دریچه خطی چوبی

استفاده از چوب یا ورق MDF که دستگاه‌های برش خاص مثل CNC شکل شیک و زیباتری به خود گرفته می‌تواند به افزایش زیبایی و شکیل‌تر شدن محیط داخلی ساختمان کمک نماید. هر چند بیشترین مصارف این دریچه چوبی خطی در دریچه‌های بازدید و تاسیسات است.

دریچه هوای خطی آلومینیومی

استفاده از فلز آلومینیوم در صنعت تهویه هوا انقلاب بزرگی ایجاد کرده و مقاومت این نوع از دریچه هوا در برابر خوردگی و سایش ناشی از رطوبت مصرف‌کنندگان را تحت تاثیر قرار داده است. از طرفی وزن کم، راحتی جابجایی، تنوع رنگ و نصب آسان آن نیز در همه‌گیری آن کمک نموده است.

دریچه خطی آهنی

دریچه‌های خطی ساخته شده از ورق گالوانیزه یا آهن در برابر رطوبت دچار ضعف بوده و طی چند سال کاملا کارایی و زیبایی خود را از دست خواهند داد. اما در صورتی که محل استفاده از این نوع دریچه مناطق خشک و بدون رطوبت باشد؛ از عملکرد مثبت و طول عمر بالا برخوردار است.

دریچه هوای خطی پلاستیکی

فناوری و علوم شیمی در سال‌های اخیر توانسته از پلاستیک ABS و PVC برای ساخت دریچه هوای خطی استفاده نماید. قابلیت شست‌وشو، مقاومت بالا در برابر فرسایش، تنوع رنگ و وزن کم دریچه پلاستیکی هوا موجب شده تا در سال‌های اخیر عنوان رایج‌ترین دریچه هوای خطی را به خود اختصاص دهد.

دریچه خطی 90 درجه

دریچه جهت دار خطی

جهت در دریچه‌های خطی بسیار حائز اهمیت بوده و بر اساس محل نصب در میانه یا گوشه دیوار و سقف باید از آن استفاده کرد. مدل‌های جهت‌دار دریچه هوای خطی عبارت است از:

با توجه به نام هر کدام از مدل‌های جهت‌دار دریچه هوای خطی تعداد سمت و سوی پرتاب باد مشخص بوده و بر اساس محل قرارگیری دریچه از آن استفاده خواهد شد.

دریچه خطی

دریچه خطی زاویه دار

با توجه به ارتفاع قرارگیری و نصب دریچه هوای خطی باید از زاویه درست برای پخش جریان هوا بهره برد. مدل‌های خاص دریچه هوای خطی با تیغه ثابت نیز دارای تنوع لیست زیر است:

دریچه خطی صفر درجه

دریچه هوای خطی صفر درجه یا تیغه باریک جهت عبور، رفت و برگشت هوا بسیار مناسب بوده و هر چه طول آن بیشتر باشد به شیک بودن آن خواهد افزود. پره‌ها در این نوع دریچه ثابت بوده و امکان جابجایی آن میسر نیست.

دریچه هوای خطی 15 درجه

زاویه 15 درجه برای دریچه خطی نصب شده در ارتفاع بالا به پخش مطبوع جریان هوا به سمت پایین کمک خواهد کرد. همچنین در بسیاری از ساختمان‌ها دریچه‌های هوا در کنج نزدیک به کف ساختمان نصب شده و برای هوارسانی نیازمند زاویه مناسب خواهند بود. از این رو به‌کارگیری دریچه هوای خطی 15 درجه بسیار کارآمد بوده و به دکور بهتر محیط نیز کمک خواهد کرد.

دریچه خطی 30 درجه

تولید دریچه خطی با زاویه 30 درجه در دو حالت یک طرفه و دو طرفه امری معمول بوده و می‌توان از آن در ارتفاع زیر 4 متر استفاده نمود. این دریچه جهت پخش ممتد و یک‌دست هوای عبوری بسیار مناسب است.

دریچه هوای خطی 90 درجه

امکان نصب بر روی پیشانی سقف کاذب، سقف گچی و دیوار موجب تهویه بهتر هوا در دریچه 90 درجه خطی شده و برای ساختمان‌های اداری و مسکونی بسیار مناسب است.

قیمت دریچه خطی اسلوت

دریچه اسلوت خطی

پرمصرف‌ترین مدل دریچه در بین مدل‌های متنوع دریچه هوا خطی را می‌توان دریچه اسلات نام برد. این دریچه دارای شکاف‌های خاص در حالت طراحی بسیار زیبا بوده و نصب آن نیازمند تخصص بالا خواهد بود. از طرفی به‌دلیل توانای بازگشت هوای محیط داخلی به مسیر شبکه هوا در سیستم‌های حرارتی و برودتی بسیار کارآمد است. تعداد اسلات‌های آن نیز بین یک الی ده شکاف متغیر است.

نصب دریچه هوای خطی در خانه

جهت نصب انواع دریچه هوای خطی باید ابزار مناسب اولیه را در اختیار داشته باشید. سپس با نصب قاب اصلی بر روی دیوار یا سقف وارد مرحله اتصال بین کانال و قابل خواهید شد. انجام عمل درزگیری و عایق‌کاری به‌ویژه در سیستم‌های حرارتی و برودتی دارای اهمیت بالا بوده و در صورت عدم‌تخصص کافی این فعالیت را به افراد باتجربه بسپارید. نصب مدل‌های همراه با دمپر، پلنیوم باکس و دیفیوزر نیز نیازمند تخصص مناسب بوده و در صورتی نصب مدل دریچه اسلوت خطی حتما نیازمند نصاب حرفه‌ای خواهید بود.

دریچه خطی 30 درجه

قیمت دریچه خطی مرغوب

همانطور که در طول این مطلب مطالعه نمودید؛ مولفه‌های متغیر بسیاری برای هر یک از انواع دریچه‌های خطی وجود داشته و تغییر هر کدام از آن در قیمت نهایی محصول تاثیرگذار است. جهت پره‌ها، وضعیت ثبات تیغه‌ها،  مدل دریچه، ابعاد، اندازه و متریال مصرفی در تولید از جمله موارد مهم و تعیین‌کننده در بیان قیمت هستند. از طرفی ثبات قیمتی در آلیاژهای فلزی وجود نداشته و این امر نیز دست بخش فروش تهویه سان جهت درج دقیق قیمتی را بسته است.

جهت کسب مشاوره در خرید و استعلام قیمت هر یک از انواع محصولات دریچه هوای خطی می‌توانید با شماره تلفن … طی ساعات اداری و معمول تماس بگیرید. همچنین با استفاده از پیام‌رسان واتس آپ نیز امکان برقراری ارتباط و دریافت قیمت محصولات مدنظر خود را خواهید داشت. نمایندگان فروش شرکت تهویه سان در سریع‌ترین زمان ممکن به سوالات شما در خصوص بهترین دریچه خطی هوای مناسب برای ساختمان شما پاسخ داده و قیمت لحظه‌ای را به اطلاع شما خواند رساند.

دریچه خطی دو طرفه

خرید دریچه خطی با کیفیت

اهمیت وجود دریچه خطی در سیستم هوارسانی بسیار بالا بوده و علاوه بر خاصیت دکوراتیو بودن آن، باید کارایی مناسبی برای پخش پایانی شبکه توزیع هوا داشته باشد. توجه به رعایت استانداردها در ساخت و بهره-گیری از بهترین متریال موجود در بازار کشور نیز از مولفه‌های خرید دریچه خطی محسوب شده است. شرکت تهویه سان با بیش از 25 سال سابقه فعالیت در صنعت محصولات شبکه هوارسانی اقدام به تاسیس فروشگاه آنلاین نموده و محلی معتبر برای خرید شما عزیزان به‌شمار خواهد رفت.

با خرید مستقیم از شرکت تولیدی تهویه سان موجب حذف دلالان و واسطه‌ها از چرخه خرید محصولات صنعت تهویه شده و شاهد کاهش باور نکردنی هزینه فاکتور نهایی خود باشید. جهت برقراری ارتباط با واحد فروش شرکت تهویه سان با شماره تلفن … تماس گرفته یا از طریق سامانه پیام‌رسان واتس آپ لیست محصولات سفارشی خود را ثبت نمایید. از مهم‌ترین مزایا خرید دریچه هوای خطی از شرکت تهویه سان می‌توان به موارد لیست زیر اشاره داشت:

دریچه خطی 15 درجه

سوالات متداول

در این قسمت از مقاله به سوالات احتمالی شما در خصوص آشنایی با دریچه هوای اسلوت پاسخ خواهیم داد. در صورتی که نیازمند اطلاعات بیشتری در رابطه با دریچه هوای اسلات هستید؛ امکان درج پیام در بخش نظرات این مطلب یا تماس تلفنی با شماره  را خواهید داشت.

مجموعه تهویه سان با بیش از 25 سال تولید و عرضه مستقیم محصولات تهویه، سرمایش و گرمایش هوا امکان ساخت هرگونه محصول با کیفیت در ابعاد استاندارد، مرسوم یا طبق سفارش مشتریان را دارد.

دریچه مشبک یا لانه زنبوری در قالب گرد یا چهارگوش و با پره‌های مربع‌شکل تو در تو ساخته شده است. اما دریچه هوای اسلوت دارای شکاف‌های متعدد بوده و خطی ممتد به شکل صاف یا دارای انحنا خواهد بود.

شرکت تهویه سان با راه‌اندازی وبسایت فروشگاهی تولیدات خود اقدام به عرضه مستقیم لوازم مورد نیاز در سیستم تهویه هوا نموده است. از اصلی‌ترین خدمات تهویه سان می‌توان به: ارائه محصولات با مرغوبیت و کیفیت بالا، حذف دلالان که سبب کاهش هزینه خرید برای مشتریان شده به‌همراه مشاوره تلفنی و پشتیبانی انلاین اشاره داشت.

استفاده از متریال آلومینیوم در تمام قطعات بدنه، شیار و حتی دمپر هوا به افزایش طول عمر دریچه هوای اسلات در مناطق شمالی و جنوبی کشور کمک خواهد کرد.

با توجه به وجود پلنیوم باکس و تعداد شیارها دریچه اسلوت بهتر است این امر توسط افراد فنی انجام شود.

جهت خرید انواع محصول سیستم هوارسانی کافی است با شماره تلفن  تماس گرفته و یا از طریق سامانه پیام‌رسان واتس‌آپ با نماینده شرکت تهویه سان ارتباط برقرار نمایید.

شیک و شکیل ترین دریچه هوا برای مغازه کدومه؟

انواع دریچه هوا بر اساس کارایی و دکوراسیون مغازه و فروشگاه شما مناسب استو اما نوع خطی دریچه در عین سادگی، نمای زیبا و شیک برای فروشگاه شما به ارمغان خواهد آورد.

دلیل استفاده از دریچه هوای خطی در ساختمان اداری چیست؟

ساختمان‌های اداری با استفاده از انواع سیستم سرمایش، گرمایش و هواسازی نیازمند دریچه هوایی سازگار با تمام حالات شبکه هوارسانی هستند. مدل‌های دریچه هوای خطی توانایی استفاده از پلنیوم باکس، دمپر و دیفیوزر را داشته و در عین حال سادگی به زیباتر شدن اتاق و راهرو نیز کمک خواهند نمود.

امکان نصب دمپر بر روی دریچه هوای خطی وجود دارد؟

در صورت نصب مدل‌های دارای عمق بیشتر امکان استفاده از دمپر در دریچه هوا وجود دارد. همچنین در صورت نیازمندی به چنین دریچه هوایی، آن را با واحد فروش شرکت تهویه سان هماهنگ کرده تا ساخت سفارشی محصول برای شما انجام شود.

بهترین محل خرید انواع دریچه خطی هوا در کشور کجاست؟

شرکت تهویه سان با راه اندازی سیستم فروش اینترنتی محصولات تهویه و دریچه هوا محل مطمئنی برای خرید با هزینه کمتر و با کیفیت بالاتر محصولات است. حذف واسطه‌ها در تهیه لوازم مورد نیاز موجب کاهش فاکتور خرید شما مشتریان عزیز خواهد شد.

چرا باید دریچه هوای خطی رو از تهویه سان خرید کنیم؟

پلنیوم باکس و دریچه هوای خطی رو میشه با هم سفارش داد؟

در صورت نیاز مشتری امکان ساخت پلنیوم باکس با دریچه هوای همراه وجود دارد. برای ثبت درخواست خود با شماره تلفن … تماس گرفته یا از طریق برنامه واتس آپ با نماینده فروش شرکت تهویه سان ارتباط برقرار نمایید.

دریچه خطی سازگار با مناطق با رطوبت بالا کدام مدل است؟

جهت استفاده از دریچه هوای خطی در مناطق مرطوب مثل شمال و جنوب کشور می‌توانید از دریچه هوای ساخته شده با متریال‌های آلومینیوم و پلاستیک بهره ببرید. با انجام این کار شاهد افزایش طول عمر و ماندگاری بالا دریچه هوای خطی مصرفی در ساختمان خود خواهید شد.

ارزان ترین دریچه هوا خطی چیه؟

دریچه هوای خطی ساخته شده از فلز آهن به دلیل مقاومت کمتر در برابر رطوبت از قیمت پایین‌تری برخوردار است. در صورتی که محل به‌کارگیری دریچه خطی در شرایط آب و هوایی خشک باشد؛ مشکلی برای این دریچه رخ نداده و حتی قیمت خرید تمام شده را نیز کاهش خواهد داد.

از دریچه هوای خطی با تیغه ثابت کجا استفاده میشه؟

به طور معمول از این نوع دریچه‌ها در قسمت پیشانی دیوار نصب شده و جهت پره‌های آن به سمت پایین زاویه خواهد داشت.

در پاسخ به سوال دستگاه هوارسان چیست می توان گفت که در هر سیستم تهویه گرمایشی و سرمایشی به یک دستگاه دارای دمنده (فن) نیاز است که بتواند دمای هوای ورودی به ساختمان یا سالن مورد نظر را کاهش یا افزایش داده (توسط برخورد دادن هوا با سطح کویل یا لوله های سرمایشی و گرمایشی) و پس از گرفتن آلاینده ها از هوا (توسط فیلتر) و در صورت لزوم تغییر مقدار بخار آب موجود در هوا (تغییر رطوبت) ، هوایی سالم و مطبوع برای ساکنان ساختمان فراهم کند که این کار توسط سیستم هوارسان یا همان اتاق هوارسان انجام می شود. نام دیگر هوارسان ، دستگاه هواساز است که در صنعت تهویه با این نام ها شناخته می شود. انواع هوارسان ها تقریبا از اجزایی مشابه ساخته می شوند که خصوصیات مربوط به آنها را در ادامه متن بررسی می کنیم.

برای اینکه بدانیم دستگاه هوارسان چیست و چگونه دما و رطوبت هوا را تغییر می دهد کافی است که به دقت به شکل زیر نگاهی بیندازیم که به چه شکل اجزای اصلی آن درون باکسی فلزی جاسازی شده است.

اتاق هوارسان چگونه دما و رطوبت هوا را تغییر می دهد؟

دلیل بکارگیری کلمه اتاق قبل از کلمه هوارسان این است که این دستگاه ابعادی شبیه یک اتاق مکعب مستطیلی دارد و همه اجزای آن درون اتاقی فلزی (همانند شکل زیر) قرار می گیرند. یک فن بزرگ به همراه متعلقات آن ، مبدل های حرارتی یا همان کویل های لوله مسی فین دار (شبیه رادیاتور خودرو) ، دریچه ها و کانال های ورودی و خروج هوا ، فیلترهای پشت سر هم ، وسایل و اجزای رطوبت زنی و رطوبت زدایی ، متعلقات مربوط به سیستم کنترل کننده از جمله سیستم تغییر دهنده دور موتورفن ، موتور الکتریکی باز و بست کننده دریچه های ورودی و خروجی ، سنسورها و شیرهای الکتریکی و … درون اتاق هوارسان قرار می گیرند.

نحوه کاهش دمای هوا در دستگاه هوارسان به این شکل است که یک سیال (معمولا آب با درجه حرارت پایین یا مبرد) داخل لوله های کویل به چرخش در می آید و موجب کاهش دمای لوله های مسی کویل می شود. دمای هوا که توسط فن وارد اتاق هوارسان شده در نتیجه ی تماس با لوله های سرد ، کاهش یافته و پس از خروج از دریچه خروجی با کانال کشی به مکان مورد نظر در ساختمان یا سالن مورد نظر هدایت می شود. در طی فرآیند گرمایش و برای افزایش دمای هوا به جای آب سرد ، آب گرم در لوله های مسی جاری می شود. انواع هوارسان ها از نظر اینکه چه نوع سیالی درون کویل جریان می یابد به دو دسته آبی و مبردی (یا همان کویل DX) دسته بندی می شوند. مبرد یا همان گاز فریون نیز خاصیت کاهش یا افزایش دمای لوله های مسی کویل را دارد.

لازم به ذکر است که آب سرد معمولا توسط چیلر یا مینی چیلر و آب گرم توسط پکیج یا بویلر در موتورخانه ایجاد و با پمپ به سیستم هوارسان منتقل می شود.

برای آشنایی بیشتر با چیلرها و بویلرها متن (مقاله) را مطالعه کنید.

بنابرین تا اینجا دانستیم که چگونه دستگاه هوارسان دمای هوا را تغییر می دهد و اکنون می خواهیم بدانیم که رطوبت هوا چگونه در آن کنترل می شود.

نحوه افزودن رطوبت به هوا در صورت نیاز (مخصوصا در اقلیم گرم و خشک) معمولا به یکی از اشکال زیر انجام می شود :

۱ . دمیدن بخار آب داغ به هوا که منجر به افزایش مقدار بخار آب موجود در هوا یا همان رطوبت می شود.

۲ . پاشش آب با فشار زیاد در هوا به وسیله یک یا چند انژکتور

۳ . روش اولتراسونیک که در آن با جریان الکتریسیته و توسط پیزو الکتریک ها ، آب مایع به گاز یا همان بخار آب تبدیل و با هوا مخلوط می شود.

ولی برای کم کردن مقدار رطوبت در صورت نیاز (مخصوصا در اقلیم گرم و مرطوب) از روش کویل و فین های سرد استفاده می شود. در واقع همانطور که گفته شد در نتیجه ی تماس هوای گرم با سطح سرد کویل ها که دمای هوا کاهش می یابد ، همزمان با آن پدیده چگالش (تغییر فاز دادن از حالت گاز یا بخار به مایع) بخار آب موجود در هوا نیز اتفاق افتاده و بخار آب به شکل قطرات مایع در سطح کویل ظاهر شده و شروع به چکه کردن می کند که این قطرات آب در کف دستگاه هوارسان جمع و با یک لوله خارج می شود. در مناطق مرطوب با اضافه نمودن کویل های سرد و فین های آن (افزایش سطح تماس) و کنترل مایع سرد جاری در آن ، می توان رطوبت را تا حد دلخواه و به طور اتوماتیک کاهش داد.

بنابرین دستگاه هوارسان مناسب ترین دستگاه تهویه ای است که ضمن تغییر و کنترل دمای هوا می تواند رطوبت هوا را نیز به طور خودکار تغییر داده و همواره آن را تحت کنترل درآورد. در شکل زیر یک رطوبت ساز التراسونیک (افزایش دهنده رطوبت) را مشاهده می کنید که درون دستگاه هوارسان جاسازی شده است.

دیگر اجزای این سیستم چیست و چگونه به تغییر دما و رطوبت کمک می کنند؟

دیگر اجزای سیستم هوارسان عبارتند از :

۱ . کانال و دمپر (دریچه) ورود هوای تازه اتمسفر (Fresh Air)

۲ . کانال و دمپر ورود هوای برگشتی از درون ساختمان (هوای سیرکوله)

۳ . کانال و دمپر خروج هوای مطبوع از سیستم هوارسان و ارسال آن با کانال هایی به پارتیشن های مختلف ساختمان

۴ . در برخی از هوارسان ها با توجه به نیاز ، قسمتی از هوای برگشت داده شده از درون ساختمان که توسط فن های اگزاست از ساختمان یا سالن مورد نظر خارج می شود با هوای تازه ورودی در محفظه ای تحت عنوان محفظه اختلاط مخلوط می شود.

۵ . ردیفی از فیلترهای پشت سر هم که با توجه به نیاز پروژه تعدادی از آنها درون اتاق هوارسان نصب می گردد که لایه اول آن فیلتر فلزی دانه درشت و قابل شستشو برای گرفتن ذرات درشت موجود در هوا مانند گرد و غبار و پرز (Washable Pre Filter) و در ردیف های بعد از آن فیلترهای لانه زنبوری و الکترواستایک (Electrostatic Particle Filter) برای جذب دوده و ذرات آلرژی زا و فیلترهای دیگری مانند فیلترهای کیسه ای (Bag Filter) ، فیلتر چین خورده یا کیسه ای ، فیلترهای راندمان بالا هپا و اولپا (HEPA and ULPA) با قدرت جذب ذراتی با قطر ۰٫۳ تا ۰٫۱ میکرون (توان جذب ۹۹٫۹ درصدی) ، فیلتر کربن فعال (Activated Carbon Filter) به منظور جذب بوهای نامطبوع و گازهای مضر و در برخی موارد استفاده از لامپ های UV که با تشعشع نور ماوراء بنفش موجب از بین رفتن میکرو ارگانیسم های موجود در هوا مانند باکتری و ویروس می شود و کاربردهای خاصی دارد. بنابرین سیستم هوارسان علاوه بر اینکه دما و رطوبت هوا را تغییر می دهد ، می تواند به بهترین شکل ممکن هوا را فیلتر کند.

البته همه این فیلترها در کنار هم در کمتر مواردی (مواردی مانند هوارسان بیمارستانی) مورد نیاز است و برای کاهش قیمت هوارسان تنها با توجه به نیاز و میزان آلودگی محل نصب دستگاه ، فیلترها انتخاب و نصب می شوند. در شکل زیر انواع مختلفی از این فیلترها را مشاهده می کنید.

۶ . موتور الکتریکی (دور ثابت یا دور متغیر) و فن سانتریفیوژ به همراه متعلقاتی مانند تسمه ، لرزه گیرها و سیستم برق ورودی

۷ . تجهیزات کنترل کننده دما ، رطوبت و مقدار جریان هوای ورودی و خروجی از اتاق هوارسان که مجموعه ای از سنسورها و عملگرهای الکتریکی به همراه یک پردازشگر مرکزی است که با ایجاد تغییراتی در دور موتور فن، باز و بست نمودن دمپر (دریچه) هوای ورودی و خروجی، راه اندازی و کنترل تجهیزات رطوبت زنی و رطوبت گیری و تغییر مقدار و دمای جریان سیال جاری در کویل و در تعامل با سایر دستگاه های سیستم تهویه مانند چیلر و بویلر و … این سه پارامتر دما ، رطوبت و جریان هوا را به صورت هوشمند و یا دستی کنترل می کند.

۸ . بدنه اصلی دستگاه هوارسان ، چارچوب نگهدارنده تجهیزات و …

انواع هوارسان ها کدامند و چگونه دما و رطوبت هوا را تغییر می دهند؟

انواع هوارسان ها را می توان بر اساس موارد زیر دسته بندی نمود :

۱ . انواع هوارسان ها از لحاظ داشتن یا نداشتن کانال و دمپر هوای برگشتی

در برخی از کاربردها نیازی نیست که هوای داخل ساختمان دوباره به هوارسان برگردانده شود و باید صد در صد هوای تازه از اتمسفر وارد هوارسان گردد. به این نوع، هوارسان فول فرش گفته می شود که به همان نحوی که توضیح دادیم، دما و رطوبت هوا را تغییر می دهد و فقط دریچه هوای برگشتی (سیرکوله) در آن حذف شده است.

۲ . انواع هوارسان ها از لحاظ آبندی بودن بدنه و استفاده از فیلترهای با درصد فیلتراسیون بالا در آن

که از این نظر انواع هوارسان ها به نوع معمولی و نوع بهداشتی (هایژنیک) دسته بندی می شوند. نوع هایژنیک هم دقیقا از همین اجزایی که توضیح دادیم تشکیل شده و به همین شکل دما و رطوبت هوا را تغییر می دهد و آن را کنترل می کند ولی طراحی بدنه آن خاص تر بوده و فیلترهای بیشتری در آن استفاده می شود که برای اطلاع دقیق از نحوه عملکرد و ویژگی های هوارسان هایژنیک ، متن را مطالعه کنید.

۳ . از نظر دارا بودن کویل آب سرد یا کویل انبساط مستقیم DX (کویل مبرد)

همانطور که بیان کردیم، سیستم هوارسان یا دارای کویل آب سرد و گرم است و یا کویل انبساط مستقیم (DX) که مبرد در آن جریان می یابد. نحوه تغییر دمای هوا در هر دو یکسان است ولی این تغییر دما یا توسط آب انجام می شود (مطابق آنچه که اشاره کردیم) یا توسط خود مبرد که برای آشنایی بیشتر متن را مطالعه کنید.

۴ . هوشمند بودن سیستم و تجهیزات کنترل الکتریکی و یا معمولی بودن سیستم

از نظر اینکه کنترلر هوارسان چگونه دما و رطوبت هوا را تغییر می دهد می توان گفت که این سیستم در دو نوع هوشمند (اتوماتیک) یا غیر هوشمند (دستی) طراحی و ساخته می شود.

۵ . نحوه توزیع هوا توسط کانال های توزیع کننده هوای خروجی از سیستم هوارسان (یک منطقه ای یا چند منطقه ای بودن سیستم)

۶ . از نظر داشتن یا نداشتن قابلیت بازیافت انرژی حرارتی هوای خروجی از ساختمان

چنانچه سیستم هوارسان به صورت دو طبقه ساخته شود می توان گرمای هوای برگشتی از ساختمان را بازیافت و آن را به هوای تازه ورودی منتقل کرد که در این صورت مصرف انرژی سالانه سیستم هوارسان کاهش و قیمت اولیه آن افزایش می یابد که در شکل زیر نمونه ای از آن نشان داده شده است.

کاربردهای این دستگاه

در کنار فن کویل ها ، دستگاه هوارسان از جمله پر کاربردترین دستگاه های سرمایش ، گرمایش و توزیع هوا است که در اکثر ساختمان های مسکونی ، تجاری ، اداری ، سوله های صنعتی ، ورزشی و … مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع انواع هوارسان ها و فن کویل ها به صورت ترکیبی یک سیستم تهویه کامل سرمایشی و گرمایشی را فراهم می کنند.

ویژگی های هوارسان های ساخته شده در گروه تهویه مطبوع ماخ

اکنون که به پرسش مهم دستگاه هوارسان چیست پاسخ دادیم و متوجه شدیم که چگونه دما و رطوبت هوا را تغییر می دهد به مهمترین ویژگی های هوارسان های ساخته شده در شرکت ماخ اشاره می کنیم.

۱ . طراحی و تولید هوارسان ها از ظرفیت ۱۰۰۰ CFM تا ۶۰۰۰۰ CFM به صورت استاندارد و ظرفیت های بالاتر به صورت خاص و یا ترکیبی

۲ . طراحی و تولید در انواع تک منطقه ای و چند منطقه ای ، معمولی و هایژنیک ، با یا بدون سیستم بازیافت انرژی ، طراحی عمودی و افقی و …

۳ . استفاده از انواع فیلترهای ذکر شده با توجه به نیاز پروژه و قیمت تمام شده دستگاه

۴ . ساخت شاسی دستگاه هوارسان با مقاطع ناودانی استاندارد و دارای پوشش رنگ اپوکسی

۵ . دارای اتصالات ۹۰ درجه پلی آمید تقویت شده (طرح AROSIO ایتالیا) و مقاوم در برابر نور خورشید

۶ . ساخت بدنه اتاق هوارسان از ورق گالوانیزه Hot Dip با ضخامت ۱٫۲۵ میلی متر و به صورت دو جداره و پوشش رنگ ۸۰ تا ۱۰۰ میکرون

۷ . کویل های مهندسی شده از نظر انتقال حرارت و سیالات (راندمان بالا) با فین های موج دار سینوسی با چیدمان ۸ تا ۱۲ فین در هر اینچ و …

تهویه مطبوع ماخ طراح و تولید کننده انواع دستگاه های تهویه گرمایشی و سرمایشی از جمله انواع دستگاه هواساز (هوارسان) ، انواع چیلر ، فن کویل ، دستگاه های ایرواشر ، زنت ، اکونوپک ، انواع مبدل حرارتی و … در ظرفیت های مختلف است. کلیه محصولات مطابق با استانداردهای روز و متناسب با نیازهای هر مشتری به طور خاص طراحی و تولید شده و به طور مستقیم از کارخانه و با قیمت مناسب به فروش می رسد. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع دستگاه های تهویه ، انتخاب مناسب ترین سیستم برای پروژه خود و نیز استعلام قیمت آنها با مهندسان ما تماس بگیرید.

مهندس احمدی : ۰۹۱۲۷۶۷۵۱۱۷ – ۰۹۱۹۴۴۲۷۴۷۰

مهندس خورانی : ۰۹۱۹۱۶۳۹۳۶۳

مطالعه بیشتر ⇓

آشنایی با دستگاه سرمایشی و گرمایشی کندانسینگ یونیت ⇐

آشنایی با چیلرهای مرحله ای ⇐

آشنایی با تاسیسات مکانیکی بیمارستان ⇐

هوارسان در چه ساختمان هایی کاربرد دارد؟

وظیفه اصلی آن در اکثر کاربردها تامین هوای تازه با اکسیژن کافی است و هر جا و در هر ساختمان یا سالن یا سوله ای که به اکسیژن تازه نیاز باشد، مناسب ترین دستگاه همین هوارسان است که به تکامل هر چه بهتر سیستم تهویه کمک می کند.

چه زمانی از هوارسان به صورت ترکیبی با فن کویل ها استفاده می شود؟

زمانی که در طراحی سیستم تهویه ساختمانی به این نتیجه برسیم که فن کویل ها به تنهایی قادر به هوارسانی به تمام قسمت ها (هوای با دمای کنترل شده) و با مقدار اکسیژن کافی نیستند، به صورت ترکیبی از یک هوارسان هم در کنار آنها استفاده می شود تا هوای تازه با کانال کشی در قسمت های مورد نظر توزیع شود.

به این متن چند ستاره میدین؟ (ستاره سمت چپ بیشترین امتیاز رو داره. بدون نیاز به ثبت نام در سایت می تونید امتیاز بدید)

برای خرید دریچه هوا ساختمان ابتدا بهتر است بدانید دریچه تهویه چیست و چه انواعی دارد. دریچه تهویه هوا ساختمان توانایی کنترل هوای خروجی و ورودی به محیط را دارد و به تهویه هوا در محیط‌ های مسکونی و صنعتی کمک شایانی می‌ کند. از همین رو بهتر است تا بدانید، انواع دریچه‌ های تهویه از نظر محل نصب به شکل هستند و سپس با جنس آن‌ ها آشنا شوید.

در واقع جنس، ابعاد و دمپر موجود در انواع دریچه هوا، از عواملی هستند که در انتخاب دریچه هوا (Air vent) و میزان قیمت دریچه تهویه تاثیرگذارند. همچنین بهتر است بدانید که در صورت انتخاب صحیح ابعاد دریچه هوا، صدای ناشی از آن تا حد امکان کاهش خواهد یافت و مناسب استفاده در منازل و مکان‌ های آرام خواهد بود.

جالب است بدانید برای اولین بار دریچه های تهویه به منظور جلوگیری از فساد مواد غذایی استفاده شد.

خرید انواع دریچه تهویه هوا ساختمان

دریچه تهویه هوا انواعی دارد که می توان به 6 دسته آن ها را تقسیم کرد و اطلاعات جامعی از انواع دریچه تهویه ارائه داد. در ادامه به معرفی این 6 نوع دریچه هوا می پردازیم:

مشاوره رایگان با کارشناسان آپادانا کالا

اگر تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در مورد محصولات آپادانا کالا دارید میتوانید از راه های ارتباطی زیر استفاده نمایید.

قیمت خرید دریچه فن کویل

که یکی از جزئی ترین بخش های یک سیستم تهویه است و کاربرد آن برای نگهداری و تعمیر دستگاه فن کویل می باشد. با وجود دریچه فن کویل، شرایط نگهداری از دستگاه های فن کویل آسان تر می شود و کاربرد کلی این دریچه تنظیم هوا بر همین اساس می باشد.

این دریچه تهویه هوا در سایزهای مختلف مثل 15*15 – 15*30 – 20*20 و… در آپادانا کالا به صورت عمده و خرده در دسترس می باشد. جنس این دریچه ها از پلاستیک می باشد و دارای استحکام بالایی هستند.

دریچه آلومینیوم

توضیحات بسیار زیادی در ارتباط با در فضای اینترنتی یافت می شود می توانید در آپادانا کالا این اطلاعات را بدست آورید. به دریچه های هوا یا تهویه آلومینیومی گفته می شود که شامل پره و فریم های عبور هوا و دمپری از جنس آلومینیوم می باشد. این دریچه کاربردهای فراوانی مثل هواسازی و تنظیم هوا دارا می باشد. دریچه آلومینیومی یکی از پر استفاده ترین اجزا در تهویه هوا ساختمان می باشد. برای خرید می توانید به صفحه مربوطه مراجعه کنید.

دریچه بلندگویی

که از قدیمی ترین انواع دریچه تهویه هوا ساختمان می باشد که همچنان از آن استفاده می شود. به دلیل ظاهر خاص آن که شبیه به بلندگو می باشد نام آن دریچه بلندگویی گذاشته شده است. اگر اطلاعات بیشتری از دریچه بلندگویی نیاز دارید می توانید به مقاله ، مراجعه کنید. همچنین در هر خانه ای ممکن است نیاز به دریچه بلندگویی پیدا کنید که می توانید از آپادانا کالا خرید خود را با کمترین قیمت به ثبت برسانید.

اولین دریچه تهویه هوای الکتریکی در سال 1902 توسط ویلیس هاویلند کریر اختراع شد. این دریچه تهویه در کارخانه چاپ مورد استفاده قرار گرفت.

دریچه بازدید

شاید شما در ساختمان خود نیاز داشته باشید تا داخل خطوط لوله را مشاهده کنید. در این جا به کمک شما می آید! همانطور که می خواهید بدانید ، این دریچه به دو دسته پایه بلند و پایه کوتاه تقسیم می شود که از کاربردهای آن ها می توان به بررسی و رفع مشکلات فاضلاب و مخابرات بیان کرد.

دریچه فلزی

که از پراستفاده ترین و پرکاربرد ترین مواد و متریال مورد نیاز ساختمانی می باشد که برای کنترل جریان هوا و تهویه در محیط های سربسته صورت می پذیرد. با توجه به کاربردهای دریچه فلزی، بخشی به نام دمپر بسیار در این دریچه ها موثر است، وظیفه کنترل جریان هوا را در اختیار دارد. برای دریافت اطلاعات وسیعی از دریچه فلزی می توانید به مقاله مراجعه کنید.

دریچه زنبوری

به جرات می‌ توان گفت یکی از شایع ترین دریچه‌ های تهویه مورد استفاده، است. این دریچه تنظیم هوا با نام‌ های دیگر نیز مانند: مشبک، تخم مرغی و دریچه شطرنجی نیز شناخته می‌ شوند.

این دریچه ها در سه مدل در بازار موجود می باشد که این سه مدل شامل مدل گرد، مستطیلی و مربعی می باشد. دریچه زنبوری را می توان به دو دسته پلاستیکی و فلزی تقسیم بندی کرد که مدل پلاستیکی بیشتر پیشنهاد می شود. برای خواندن دلیل این جمله می توانید به مقاله مراجعه فرمایید.

درب بخاری

حال که با انواع دریچه تهویه آشنا شدید، نوبت به مبحث مهمی مثل قیمت دریچه تهویه خواهیم رسید. مخصوصا اگر قصد خرید عمده دریچه تهویه را داشته باشید بیشتر به قیمت این دریچه ها توجه می کنید. دریچه های تهویه با توجه به جنس، سایز و نوع دریچه تهویه (فن کویل، زنبوری، بلندگویی، بازدید، فلزی و آلومینیومی) قیمت های متفاوتی هم دارد.

به طور کلی قیمت دریچه هوا بین 3 هزار و 400 تومان تا 30 هزار تومان می باشد. قیمتی بسیار معقول بین هزینه های امروزی در کشور! پس می توانید به دو صورت عمده و تکی این محصولات را خریداری کنید.

قیمت دریچه هوا در مدل های مختلف

قیمت دریچه فن کویل

قیمت این دریچه ها بین 10 هزار تومان الی 30 هزار تومان می باشد.

قیمت دریچه آلومینیوم

قیمت این دریچه ها بین 3 هزار تومان الی 10 هزار تومان می باشد.

قیمت دریچه بلندگویی

قیمت این دریچه ها بین 2 هزار تومان الی 8 هزار تومان می باشد.

قیمت دریچه تهویه هوا بازدید

قیمت این دریچه ها بین 3 هزار تومان الی 10 هزار تومان می باشد.

قیمت دریچه فلزی هوا

قیمت این دریچه ها بین 3 هزار تومان الی 11 هزار تومان می باشد.

قیمت دریچه زنبوری

قیمت این دریچه ها بین 3 هزار تومان الی 12 هزار تومان می باشد.

دریچه تهویه هوا چیست؟

به طور کلی، دریچه تهویه هوا، وظیفه تنظیم هوای خروجی از منبع هواساز که می‌ تواند انواع کولر‌های آبی و گازی یا فن کوئل‌ ها باشد را دارد. در واقع دریچه تهویه، وسیله‌ ای است که می‌ تواند با کاهش سرعت و در مقابل آن افزایش فشار هوا، به تنظیم دقیق آن با کمترین صدا بپردازد. نام دیگری که برای دریچه تهویه (دریچه تنظیم هوا) در این صنعت نام گذاری کرده‌ اند، دیفیوز است. در واقع اهداف اصلی از خرید این وسیله پرکاربرد، می‌ تواند هدایت هوای تازه در جهت مورد نظر، تهویه کامل فضا‌های سر بسته، افزایش قابل توجه سرعت هوای ورودی به محل و کاهش صدا باشد.

مقایسه دریچه پلاستیکی و آلومینیومی

انواع دریچه‌ هواکش از نظر محل نصب

هر یک از دریچه‌ های تهویه هوا با توجه به محل نصب آن‌ ها دارای انواع مختلفی هستند که لازم است تا قبل از خرید، به این مشخصات دقت فرمایید. به طور کلی انواع دریچه‌ هواکش از نظر محل نصب به انواع دیواری، سقفی یا دریچه‌ هایی که در هر دو مکان قابلیت استفاده را دارند، تقسیم می‌ شوند.

دریچه‌ های تهویه دیواری

لازم به ذکر است که بدانید، این نوع دریچه‌ هواکش، تنها برای هوای رفت مناسب هستند و زمانی که قصد استفاده از دریچه به عنوان هوای برگشتی را داشته باشید، این نوع مورد استفاده قرار نمی‌ گیرند. این دریچه‌ های تهویه دیواری برای انواع هواساز مانند کولر‌های آبی و گازی مورد استفاده قرار می‌ گیرند و معمولاً دارای دمپر نیز هستند که قابلیت تنظیم دبی ورودی هوا را نیز دارند.

اکثر دریچه‌ های تهویه که به صورت مشبک هستند از این جنس هستند و بر روی دیوار قابلیت نصب را دارند. دریچه‌ های دیواری در صنعت ساختمان بسیار کاربرد دارد و در بیشتر موارد و زمانی که از کولر‌های آبی استفاده می‌ شود، با اینکه سقف ساختمان‌ ها متوسط یا کوتاه است، از نوع دیواری بهره‌ مند می‌ شوند.

دریچه‌ های تهویه سقفی

این نوع دریچه‌ ها نیز برای انواع هواساز‌ها مانند کولر‌های آبی و گازی کاربرد دارد و تفاوت چندانی از این منظر با نوع دیواری ندارند. البته این نوع دریچه‌ های تهویه هوا به انواع دمپردار و بدون دمپر تقسیم می‌ شوند و به صورت یک طرفه دو طرفه و حتی سه طرفه نیز طراحی می‌ شوند. معمولاً اگر سقف ساختمان‌ ها بسیار بلند باشد یا اینکه هواساز مورد استفاده شما، دریچه داکت اسپلیت یا انواع دیگر آن باشد، از نوع سقفی استفاده می‌ کنند تا چرخش هوای تازه در محیط بهتر صورت گیرد.

دریچه سقفی کولر

یکی از انواع دریچه هواکش ساختمان که سقفی می باشد،‌ دریچه سقفی کولر است که می توان جزو یکی از معروف ترین انواع دریچه تهویه هوا به حساب آورد.

دریچه‌ های تهویه زنبوری

همانطور که بیان شد، به جرات می‌ توان گفت یکی از کاربردی‌ ترین دریچه‌ های تهویه مورد استفاده، دریچه زنبوری است. این نوع دریچه هوا کاربرد‌های زیادی دارد و از آن می‌ توان در زیر سقف یا بر روی دیوار استفاده کرد. البته دلیل استفاده از این دریچه تهویه زنبوری در سقف و دیوار، این است که قابلیت تأمین هوای تازه، هوای برگشتی و تخلیه هوا را در انواع محیط دارد.

این نوع دریچه‌ هواکش دارای پره‌ های قوی هستند که قابلیت افزایش فشار استاتیکی را پشت خود دارند که موجب پرتاب باد تا 5 الی 6 متر رو به جلو دارند و برای هواساز‌های قوی و مکان‌ هایی که دارای سقف بلند هستند بسیار مورد توجه قرار می‌ گیرد. پره‌ های مورد استفاده در این نوع دریچه هوا، دارای زاویه چهل و پنج و نود درجه است و بر اساس نیاز باید برای خرید آن اقدام شود.

در نهایت نیز بهتر است بدانید که این نوع دریچه‌ های هوا، در دو نوع بدون دمپر و با دمپر نیز طراحی می‌ شوند.

دریچه‌ های تهویه خطی

این نوع دریچه‌ های تهویه تقریباً شبیه به نوع مشبک هستند و به همان اندازه کاربرد دارند و هم به صورت دیواری و هم به صورت سقفی قابلیت نصب دارند. البته بهتر است بدانید که این نوع دریچه‌ های هوا برعکس نوع مشبک، تنها برای هوای ورودی و فن کوئل‌ ها و کولر‌های گازی مناسب هستند. همچنین این نوع دریچه‌ های تهویه خطی به نوع دمپردار و بدون دمپر در بازار عرضه می‌ شوند و پره‌ های آن بصورت 15 و 30 درجه قابلیت طراحی دارند.

جنس دریچه‌ هوا

دریچه‌ هوا با توجه به قابلیت‌ هایی که دارند، از جنس‌ های متنوع تشکیل شده‌اند که هر کدام از آن‌ ها می‌ توانند مصارف خانگی یا صنعتی داشته باشند.

دریچه‌ های تهویه هوا آهنی

این دریچه‌ تهویه هوا ساختمان معمولاً برای مصارف خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌ گیرد و دارای مقاومت در برابر حرارت و سرما هستند و می‌ توانید برای کولر‌های گازی و انواع اسپلیت‌ ها آن‌ ها را خریداری کنید.

دریچه‌ های تهویه هوا از جنس پروفیل

به طور کلی بیشتر انواع دریچه‌ هوا آهنی هستند اما در برخی از موارد و برای زیبا سازی و تطبیق با دکوراسیون داخلی از پروفیل‌ های رنگی یا ورق‌ های پنح سانتی نیز استفاده می‌ شود که دارای زیبایی منحصر به فردی هستند و مقاومت خوبی نیز در مقابل رطوبت دارند.

نکات مهم خرید دریچه‌ هواکش

در ادامه به بررسی نکاتی نیز می پردازیم که در خرید دریچه های تهویه باید آن ها را رعایت نماییم که به بررسی هر یک نیز می پردازیم.

نوع رنگ و مقاومت آن در مقابل حرارت

یکی از نکات بسیار مهم در انتخاب و خرید دریچه تهویه هوا ساختمان، توجه به رنگ‌ بندی و مقاومت آن در مقابل حرارت و رطوبت است. در واقع اکثر دریچه‌ های تهویه سازگاری با هوا و آب دارند. این بدان معناست که اگر شما بخواهید این دریچه‌ ها را برای کولر‌های آبی استفاده کنید، بلامانع است و رطوبت بر روی آن اثر منفی ندارد. البته رنگ دریچه‌ های تهویه نیز به اندازه مقاومت آن در مقابل رطوبت و حرارت اهمیت دارد زیرا باید با دکوراسیون منزل یا ادارات همخوانی داشته باشد.

در برخی از موارد رنگ‌ های مصنوعی در دریچه‌ های تهویه بکار ‌می‌ روند که جنس بسیار خوبی ندارد و ممکن است حرارت یا رطوبت موجب بلند شدن رنگ آن شود. همچنین توجه داشته باشید که دریچه‌ های مورد استفاده برای کولر گازی و اسپلیت‌ هایی که حرارت تولید می‌ کنند متفاوت هستند.

زیرا اسپلیت‌ ها در فصول سرد سال نیز گرما تولید می‌ کنند و اگر دریچه مناسبی برای آن مورد استفاده قرار نگیرد، به حالت دگرشکلی در خواهد آمد و کارایی آن به حداقل خواهد رسید. نوع خاصی از دریچه‌ های تهویه نیز وجود دارند که مناسب هوای مرطوب یا حرارت نیستند. توجه کنید که این نوع از دریچه‌ های تهویه دارای قیمت پایین‌تری هستند و قابلیت استفاده برای برخی کولر‌های گازی که تنها برای هوای خنک مناسب هستند را دارند.

توجه کنید که در بیشتر موارد از رنگ‌ های کوره‌ ای برای دریچه‌ های تهویه استفاده می‌ شود که این رنگ‌ ها همانطور که از نامشان مشخص است، در کوره پخته می‌ شوند و به همین دلیل دارای مقاومت حرارتی بالایی هستند و به شکل پودری الکترواستاتیکی بر روی دریچه پاشیده می‌ شود.

مشخصات برق دریچه‌ های تهویه

برخی از دریچه‌ های تهویه، در واقع مجهز به ریموت کنترل هستند و برخی نیز دارای دمپر اتومات برای چرخش باد در محیط هستند. همواره توجه کنید که برای نصب اینگونه دریچه‌ های تهویه، حتماً مشخصات برقی مانند توان و ولتاژ آن‌ ها را با برق شهری مقایسه کنید و از تطابق آن‌ ها مطمئن شوید. در اینصورت می‌ توانید به انتخاب دریچه تهویه با دمپر‌های برقی نیز بپردازید.

دمپر دریچه تهویه

اگر به دنبال خرید دریچه‌ های هوا یا تهویه باشید، متوجه شده‌ اید که انواع دیواری یا سقفی آن‌ها می‌ توانند دارای دمپر باشند یا اینکه فاقد آن باشند. به طور کلی دمپر وظیفه تنظیم دبی هوای ورودی یا خروجی از دریچه هوا را انجام می‌ دهد و اگر به دنبال این هستید تا هوای ورودی به محیط را کنترل کنید، می‌ توانید از دریچه‌ های تهویه با دمپر استفاده کنید.

تنظیم هوا با استفاده از پره‌ ها

تمامی دریچه‌ های هوا دارای پره هستند اما برخی از آن‌ ها قابلیت تنظیم دارند که در ساختمان‌ های مسکونی و اداری قابلیت استفاده دارند. معمولاً اکثر دریچه‌ های قابل نصب دیواری پره‌ های قابل تنظیم دارند که به همین خاطر، طرفداران زیادی دارند. لازم به ذکر است که بدانید دریچه‌ های تهویه در دو جهت افقی و عمودی دارای پره هستند و تنها پره‌ های عمودی قابلیت تنظیم دارند.

با بیشتر آشنا شوید و نقش آن در تهویه را بیابید!

همچنین اگر به دنبال تهویه طبیعی محیط مورد نظر خود هستید، بهتر است بدانید که جریان هوا در تابستان و فصول گرم سال به سمت پایین و در فصول سرد سال مانند زمستان رو به بالاست و باید طوری پره‌ ها را تنظیم کنید که تهویه طبیعی به شکل صحیح صورت گیرد.

دریچه‌ های هوای دارای فیلتر

همچنین وجود فیلتر در دریچه‌ های هوا نیز یکی از عوامل مهم در انتخاب آن‌هاست. معمولاً در اتاق‌ های کودکان و کسانی که حساسیت‌ های فصلی دارند، این دریچه‌ ها نصب می‌ شود تا در فصول بهار و تابستان از ورود غبار‌های محلی به منازل جلوگیری کند. در سال‌ های اخیر استفاده از این دریچه‌ های هوا بیشتر شده است. همچنین بهتر است بدانید که اکثر دریچه‌ های سقفی و دیواری می‌توانند این قابلیت را داشته باشند.

ابعاد و ظرفیت دریچه تامین هوا

انتخاب نوع ابعاد دریچه هوا به شدت دارای اهمیت است و به دو فاکتور اساسی نیاز دارد. فاکتور اول میزان قدرت هواساز است و باید بدانید که اگر قدرت هواساز بسیار بالا باشد، نباید از دریچه‌های با ابعاد کوچک استفاده کنید، زیرا در اینصورت فشار استاتیکی مضاعفی به دریچه وارد می‌شود و موجب خواهد شد تا دریچه تامین هوا به لرزش در بیاید.

در نهایت کارایی دستگاه هواساز کاهش چشمگیری پیدا خواهد کرد. فاکتور مهم دیگر در این زمینه، توجه به اندازه کانال ورودی است. به طور کلی اگر از هواساز تا دریچه کانالی کشیده شده باشد، همواره باید ابعادی را برای دریچه انتخاب کنید که با آن در تطابق باشد و بزرگتر یا کوچکتر نباشد.

هواسازهای مختلفی در تهویه هوای خانه، وسایل نقلیه، موتور خودرو و انواع سیستم های تهویه ساختمانی و شرکتی وجود دارد که در دسته بندی انواع هواساز ها و تهویه مطبوع قرار می گیرند. اما تفاوتی که هواسازهای مربوط به خودرو دارند در این است که با روغن کار می کنند و و کیفیت روغن تولید شده در کارایی و افزایش راندمان خودرو موثر می باشد.

توجه به طول پرتاب باد دریچه‌ های تهویه

توجه به طول پرتاب نیز دارای اهمیت زیادی در انتخاب نوع دریچه است. در واقع هر چقدر سقف محل مورد نظر بلندتر باشد، باید پرتاب باد نیز بیشتر باشد تا تهویه هوا به بهترین شکل صورت گیرد. در این حالت، باید از دریچه‌ های سقفی بهره‌ مند شد که دارای طول پرتاب باد زیادی هستند. توجه کنید اگر این فاکتور را در انتخاب نوع دریچه هوا مورد نظر قرار ندهید، در تابستان‌ ها هوای بسیار گرم و در زمستان‌ ها هوای سرد را تجربه خواهید کرد. معمولاً استفاده از دریچه‌ های هوای مشبک برای رستوران‌ ها، مساجد و تالار‌های پذیرایی پیشنهاد می‌ شود.

میزان صدای تولیدی دریچه تامین هوا

در واقع تمامی صدا‌های منتشر شده از دریچه‌ های تهویه با میزان دبی هوای عبوری از آن‌ ها ارتباط مستقیم دارد. همچنین اگر هواساز دارای صدای کمی باشد اما باز هم ابعاد مناسبی برای هواساز انتخاب نشده باشد، شاهد صدا‌های شدید از دریچه تهویه هوا خواهید بود که منجر به آلوگی صدای زیادی می‌ شود.

خرید ارزان

به‌طور کلی، لازم است تا بدانید که اگر قصد خرید دریچه تهویه (دریچه تامین هوا) برای منازل مسکونی را دارید، لازم است تا از ابعاد مناسب آن مطمئن شوید تا دریچه مورد استفاده صدای پایینی داشته باشد. البته اگر قصد استفاده از دریچه‌ های تهویه هوا در مناطق صنعتی را دارید که آلودگی صوتی اهمیتی ندارد، می‌ توانید به این مورد اهمیت زیادی ندهید.

نتیجه گیری

دریچه تهویه هوا ساختمان وظیفه کنترل هوای خروجی از هواساز را به عهده دارد که موجب می‌ شود گردش هوای محیط به شکل صحیح انجام شود. دریچه‌ هوا به شکل سقفی، دیواری، مشبک و خطی موجود است که هر کدام از آن‌ ها با توجه به کاربرد‌هایی که دارد قابلیت استفاده در مصارف صنعتی و خانگی را داراست.

طول پرتاب دریچه‌ های تهویه یکی از نکات مهم در انتخاب آن‌ هاست. یکی از بزرگترین تولید کنندگان دریچه‌ های تهویه در ایران است که با هدف جلب رضایت مشتریان گام برداشته است. این فروشگاه به دلیل فروش انواع مختلفی از دریچه‌ های هوا با کیفیت بالا، توانسته است تا در این زمینه به محبوبیت بالایی دست پیدا کند.

سوالات متداول

جنس انواع دریچه‌ هوا به چند دسته تقسیم می شوند؟

جنس دریچه ها را می توان به دو دسته آهنی و پروفیل تقسیم کرد که می توانید برای اطلاعات بیشتر وارد مقاله شوید.

انواع دریچه‌ های تهویه

دریچه های تهویه انواع مختلفی دارند که می توان به زنبوری، آلومینیومی، فلزی و … اشاره کرد که اطلاعات بیشتر در مقاله بیان شده است.

 

خروج از نسخه موبایل