ایمورتال کلاچ اتوماتیک برقی فوق هوشمند پژو ۴۰۵/سمند/پژو پارس
کلاچ برقی قابلیت نصب بر روی کلیه مدلهای پژو ۴۰۵، سمند و پژو پارس با موتور ۱۸۰۰ و سمند EF7 را دارد. اکسیر جاودانگی خودروی شما با ۵۰ ماه گارانتی پمپ کشنده همیشه برای شما به یادگار می ماند. جاودانگی، کیفیت عملکرد بی نظیر و نصب بسیار راحت از خصوصیات بارز کلاچ اتوماتیک ایمورتال است. کلاچ برقی ایمورتال اهاکو از نظر برقی و ظاهر داخل کابین کاملا شبیه کلاچ برقی اتومید است. طراحان ایمورتال ترجیح دادند ظاهر و سخت افزار محصولی که برای دو سال پیاپی پرچم دار کلاچ اتوماتیک در کشور بوده فعلا تغییر نکند.
تفاوتها نسبت به نمونه های موجود در بازار
بوش آلمان: موتور کشنده آن آخرین تکنولوژی بوش آلمان و ضدآب که حتی در زیر آب هم به خوبی کار می کند و عملکرد کلاچ برقی را بهبود می بخشد.
بادامک ویژه: استفاده از سرعت بجای قدرت به عنوان یک نوع آوری جهانی با استفاده از بادامک ویژه و در نتیجه کاهش فشار روی موتور به ۳۰ درصد قبل.
چرخش ۳۶۰ درجه : افزایش دقت حدود ۳۰۰ درصد با توجه به چرخش ۳۶۰ درجه موتور برای یک بار کشش. توضیح اینکه محصولات رایج کنونی هیچ کدام بیش از ۱۲۰ درجه بازه کشش واقعی ندارند.
کاهش مصرف انرژی : کاهش مصرف انرژی به ۳۰ درصد سایر محصولات.
نصب فوق العاده راحت : نصب فوق العاده راحت و نصب پمپ کلاچ فقط با بستن یک پیچ.
اکسیر جاودانگی سالها دغدغه بسیاری از مردمان بوده غافل از اینکه خداوند در قرآن می فرماید “کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام” با وجود موتور حجیم و قدرتمند بوش آلمان ساختار بسیار جالب وبیسکویتی پمپ کشنده کلاچ برقی ایمورتال و طراحی فوق العاده هوشمندانه آن قابلیت نصب روی بسیاری از مدلهای خودرو را بدون هیچ تغییری و بصورت کاملا استاندارد ایجاد نموده است. در طراحی داخلی کلاچ برقی ایمورتال تمامی الزامات ایمنی در حد استانداردهای اروپایی رعایت شده است. اهاکو محصولی ساخته که تا سالها بدون دغدغه برای شما کار خواهد کرد.
امکانات جانبی و قابلیتهای کلاچ برقی ایمورتال :
یک محصول ایده ال را بسیاری از مشتریان با امکانات جانبی ایده ال می خواهند. کلاچ برقی ایمورتال به این نیاز شما هم پاسخ می دهد. امکانات جانبی مهم این سیستم عبارتند از :
- استفاده از سردنده نصب شده کلاچ برقی به عنوان ریموت کنترل درب پارکینگ با نصب آپشن ایتلاک aetlock
- امکان نصب ماژول blue eyes و اتصال کلاچ برقی به گوشی و مانیتور خودرو شما و مشاده وضعیت و اعمال تنظیمات ویژه برای خودروی خودتان با گوشی موبایل
- قفل کودک به منظور خارج شدن منوی سردنده در مواقعی که با تنظیمات کاری ندارید
- دارای ۵۰ ماه گارانتی مکانیزم کلاچ و ۱۸ ماه گارانتی سایر قطعات
- استفاده از آی سی های ST آمریکایی برای یکنواختی آمپر دریافتی از خودرو بدون نیاز به فشار به برق خودرو
- استفاده از دو سنسور همزمان برای دقت عمل بالای کلاچ گیری می باشد
- کلید Auto mid در در واقع سنسور شیب می باشد و در موقع فعال سازی آن خودرو در شیبهای بسیار تند هم عقب رویی نخواهد داشت.استفاده از آخرین ورژن ۲۰۲۰ نرم افزار و سخت افزار اتومید برای پیمایش سربالایی های مختلف و تنظیم نوع شیب جاده ای یکی از بارزترین قابلیتهای این نسل می باشد.
معایب کلاچ برقی چیست؟
در مطالب قبلی به معرفی کامل کلاچ برقی پرداخته ایم و حالا در این نوشته میخواهیم درباره معایب کلاچ برقی برای شما بنویسم. اگر چه کلاچ برقی امتیازات زیادی دارد و راحتی بسیار برای شما بخصوص در زمان رانندگی در ترافیک های سنگین و سربالایی ها فراهم میکند اما باید در خرید کلاچ اتوماتیک خیلی دقت کنید تا دچار مشکلات کلاچ برقی نشوید.
امروزه همه جور جنسی تولید و به بازار عرضه میشود ، بی کیفیت ارزان قیمت ، بی کیفیت گران قیمت و با کیفیت گران قیمت. باید کلاچ هوشمندی بخرید که در طولانی مدت خراب نشود یا نیاز به تعمیر و نگهداری و مراجعه به مکرر به تعمیرگاه نداشته باشد.
اما مهمترین معایب کلاچ های برقی در 3 مورد خلاصه میشود.
1-کاهش قدرت موتور کلاچ برقی : برخی از تولید کنندگان از موتور های ضعیف در سیستم کلاچ هوشمند استفاده میکنند و این موتور ها به مرور زمان قدرتشان کم میشود و عمل کلاچ گیری را به خوبی انجام نمیدهد. حتما دقت کنید سیستمی که خریداری می کنید موتور خوب و قدرت مندی داشته باشد و حتما فروشنده برای دوام درست کار کردن به شما گارانتی بدهد.
توجه داشته باشید چندان نمیشود به نام برند توجه کرد بعضا دیده شده سیستمی از موتور به ظاهر بوش استفاده کرده اما ممکن است موتور چینی باشد و کیفیت مناسب را نداشته باشد. بنابراین حتما از نمایندگی معتبر یک تولید کننده معتبر خرید کنید و درخواست گارانتی داشته باشید.
2- عقب رفتن در سربالایی ها : مشکل دیگری که در برخی از کلاچ های برقی دیده میشود عقب رفتن در سربالایی ها و در زمان شروع به حرکت هست تصور کنید در سربالایی و در ترافیک هستید و مدام باید حرکت کنید و بایستید باید از سیستمی برای کلاچ هوشمند استفاده کنید که هر وقت خواستید شروع به حرکت بکنید ماشین به عقب نرود سیستم باید بتواند به خوبی با نیم کلاچ کردن از عقب رفتن ماشین جلوگیری کند. همچنین لازم است سیستم کلاچ برقی که تهیه می کنید توانایی تنظیم نیم کلاچ داشته باشد تا چنانچه صفحه کلاچ ضعیف شده بود و لازم بود نیم کلاچ در سطح بالاتر یا پایین تری انجام بشود بتوانید تنظیم کنید.
3- سر دنده زشت : یکی دیگر از معایب کلاچ های برقی سر دنده آنهاست ، البته این مشکل نسبی هست و سلیقه ای اما به هرحال خوب است بدانید که کلاچ اتوماتیک با سرنده های متفاوتی در بازار وجود دارد بعضی سردنده ها بی ریخت و بزرگ هستن یا از دکمه های بزرگ و زمخت تشکیل شده اند و برخی دیگر داراری سر دنده بسیار ظریف و زیبا هستند.حتما قبل از خرید این مورد را هم در نظر داشته باشید.
نحوه کار کلاچ اتوماتیک و مزایا و معایب آن را بشناسید
در روزگاری نه چندان دور، عموم رانندگان ایرانی با دیدی منفی به خودروهای مجهز به گیربکس اتوماتیک می نگریستند. پیچیدگی فنی گیربکس این خودروها در کنار کمبود دانش فنی و تعمیر کار متخصص باعث شده بود که خرید خودروهای گیربکس اتوماتیک (عمولا وارداتی های مستعمل مربوط به دهه 50 و 70 شمسی) به امری پر ریسک بدل شود و کمتر راننده ای نسبت به این مورد تمایل نشان دهد.
اما طی سال های اخیر با شدت گرفتن هر روزه ترافیک ورق به کلی برگشته و خودروهای اتوماتیک تبدیل به گزینه هایی مطلوب برای رانندگی درون کلان شهرهای کشور شده اند، از سوی دیگر خودروسازان کشورمان نیز به دلایل معتدد از جمله غیر رقابتی بودن صنعت خودرو، از عرضه متناسب و پر تیراژ چنین خودروهایی بازماندند و در واقع بخش اعظم خودروهای اتوماتیک ایران به انواع مدل های وارداتی یا مونتاژی های چینی مربوط می شود و در شرایط تحریمی فعلی به غیر از سری گیربکس های اتوماتیک مورد استفاده بر روی خاواده پژو 206، محصول تولید داخل اتوماتیک دیگری به فروش نمی رسد.
با این اوصاف پر واضح است که تقاضای بالایی برای خودروهای اتوماتیک ارزان قیمت در کشور وجود دارد که البته این تقاضا هیچ تناسبی با تیراژ تولید و عرضه خودروسازان ندارد و همین امر نیز زمینه ساز افزایش قیمت عجیب و غریب خودروهای اتوماتیک دست دوم موجود در کشور شده است.
ابتکاری به نام کلاچ برقی
در چنین شرایطی، یک ایده نوآورانه در بازار خودرو رایج شده است که به تبدیل کلاچ معمولی خودرو به کلاچ برقی و اتوماتیک مربوط می شود. در واقع با اضافه کردن یک موتور برقی و چند عملگر الکترومکانیکی، سخت ترین بخش کنترل یک خودرو دنده دستی (کار با پدال کلاچ) به نوعی حل و فصل شده است و راننده می تواند به جای فرسوندن زانوی سمت چپ خود و گرفتن کلاچ، تنها به واسطه فشردن یک دکمه، مکانیزم کلاچ را فعال کند. در واقع با نصب کلاچ برقی، شیوه تعویض دنده با متد همیشگی توسط راننده انجام می شود و تنها به جای گرفتن کلاچ با پا، باید در زمان تعویض دنده، دکمه نصب شده بر روی سردنده را فشرد تا موتور برقی، خود نسبت به گرفتن و رها کردن کلاچ اقدام نماید.
مزیت این روش این است که اشتباهات رایج در زمان کلاچ گیری، عملا حل می شود و همچنان بازدهی بالای گیربکس دنده دستی نیز وجود دارد. از طرف دیگر بر خلاف گیربکس های اتوماتیک که گاهی عملکردی بی دقت را از خود نشان می دهند، با وجود گیربکس دستی می توان تسلط بیشتری بر عملکرد خودرو در زمان شتاب گیری و ترمزگیری داشت.
مشکلات رایج کلاچ اتوماتیک
طبیعتا این ایده در نگاه اول بسیار جذاب به نظر می رسد، اما واقعیت آن است که کلاچ خودرو تنها در زمان تعویض دنده کاربرد ندارد و انتقال نرم قدرت در زمان آغاز حرکت و یا تنظیم حرکت در مسیرهای سربالایی به واسطه (نیم کلاچ گرفتن) نیز می تواند بسیار حائز اهمیت باشد. این درست جایی است که گیربکس های مجهز به کلاچ اتوماتیک دچار مشکل می شوند و بسیاری از برندهای متفرقه عملکرد خوبی در راستای کنترل قدرت و گشتاور تولیدی پیشرانه و انتقال آن به گیربکس از خود نشان نمی دهند.
واقعیت آن است که مجموعه دیسک و صفحه کلاچ خودرو حتی بدون اضافه شدن هیچ قطعه تکمیلی دیگری نیز از عملکرد ایده آلی برخوردار نیستند، سفتی بیش از حد کلاچ، بروز لرزش در صورت فرسوده شدن صفحه کلاچ، موضوع وجود انبوهی از صفحه کلاچ های بی کیفیت تقلبی در بازار و مسائلی از این دست باعث می شوند تا با اضافه شدن دو متغییر دیگر (مجموعه موتور برقی و عملگرهای الکترومکانیکی)، پروسه کلاچ گیری بسیار پیچیده شود، اما با این وجود ظاهرا از میان چند برندی که در این زمینه فعال هستند، برخی توانسته اند تا رضایت مشتریان را جلب نمایند و عملکرد قابل قبولی را در استفاده های روزمره شهری ارائه دهند.
قیمت و هزینه نصب
با توجه به شرایط تورمی کشور و قیمت متغییر ارز، اعلام قیمتی رسمی برای نصب کلاچ اتوماتیک چندان ساده نیست اما براساس تحقیقات ما، ارقامی بین 1 تا 2 میلیون تومان برای انواع مختلف این سیستم اعلام می شود. نکته مهمتر آن است که کیت کلاچ برقی قابل انتقال بر روی خودروهای جدید است و از این رو نیازی نیست که موقع فروش خودرو خواهید، ضرر و زیان ناشی از نصب این سیستم را بپردازید.
با این حساب می توان گفت که در شرایط عدم دسترسی به خودروهای گیربکس های اتوماتیک خوش قیمت، استفاده از کیت کلاچ اتوماتیک برای رانندگی درون شهری می تواند انتخابی معقول باشد. اگر شما هم تجربه ای از نصب یا استفاده از این سیستم دارید با ما در میان بگذارید.