روش کندن پوست سبز گردوی تازه
گردوهایی که تازه چیده شده اند را چگونه می توان نگهداری نمود و یا پوست آنها را به راحتی شکاند؟ معمولا باغداران زمانی که پوست گردوها سبز است آنها را برداشت می کنند ، و به روشهای مختلف آن را خشک می کنند. برای خشک کردن ابتدا باید پوست سبز آن را جدا کرد وسپس پوست قهوه ای باید شکسته شود تا مغز گردو را بتوان استفاده نمود.اگر شما نیز گردوی تازه دارید و نحوه خشک کردن آن ها را نمی دانید بهتر است در این قسمت از نکات خانه داری با ما همراه شوید تا مغز گردها را درست و کامل از پوست آن خارج کنید.
گردوها را زمانی برداشت کنید که هنوز پوست آنها سبز هستند. پوست آنها باید طوری باشد که هنگام فشار دادن، اثر انگشت شما روی پوست سبز آن بماند، بدون آن که زیر آن پوست سیاه شود. این کار رسیده بودن مغز گردو را نشان می دهد. با ضربه زدن به شاخه های درخت، گردوها روی زمین ریخته می شوند. هنگام جمع آوری گردوها از دستکش استفاده نمایید چرا که پوست دست را سیاه می کند.
یکی از مهم ترین درختانی که باغداران در زمان احداث باغ تمایل زیادی به آن دارند، نهال گردو می باشد.
راه های جدا کردن پوست گردو
روش های مختلفی برای جدا کردن پوست سبز و قهوه ای وجود دارد که می توان برای خارج کردن مغز گردوی سالم از آنها استفاده کرد:
روش اول
با یک چاقوی تیز چند خط روی پوست سبز گردو بیندازید. سپس با پیچیدن یک پارچه کلفت و یا حوله ، با حرکت چرخشی به راحتی پوست سبز گردو را جدا کنید. همچنین می توان گردوها را در یک ظرف آب قرار داده و سپس پوست آنها را جدا کنید. در صورتی که عجله ندارید ، چند روز تا خشک شدن پوست گردوها صبر کنید زیرا پس از آن به راحتی جدا می شوند.
روش دوم
گردو ها را روی یک جسم سخت مانند آسفالت زمین بگذارید و با پا ، یک سنگ و یا هر وسیله سنگین دیگر ،آنها را به عقب و جلو هدایت کنید، با این کار به راحتی پوست سبز از گردوها جدا می شود.
روش سوم
جوشاندن گردوها به مدت یک دقیقه نیز برای جدا کردن راحت پوست سبز موثر است.
جدا کردن پوست قهوه ای گردو و سالم بیرون آوردن مغز آن
به مدت 24 ساعت گردوها را در آب داغ خیس کنید تا پوست قهوه ای شل شده و به راحتی کنده شود. با استفاده از چکش، ضربه ای آرام روی خط وسط گردو بزنید تا شکاف وسط گردو کاملاً باز شود. سپس پوست گردو را با دست جدا کنید تا آسیبی به مغز آن وارد نشود.
مغز گردو را با چاقو و یا ابزار مخصوص خارج کنید، به گونه ای که چاقو را از کنار مغزگردو به پشت آن فرستاده و آن را شل کنید تا به راحتی از پوست قهوه ای جدا شود.
اگر قصد کاشت نهال و یا حتی احداث باغ را دارید، نهالستان ارغوان با سابقه چندین ساله در فروش نهال می تواند به شما کمک کند
نکات و هشدارها
- برای نگهداری مغز گردو می توان به مدت 9 ماه درون یخچال و تا 2 سال را در فریزر نگهداری نمود.
- اگر می خواهید گردوها را در دمای اتاق نگهداری کنید باید آنها را در آب جوش به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید و تا چند هفته بعد مصرف کنید.
- برای دست زدن به گردوی تازه حتما از دستکش استفاده کنید زیرا پوست گردو باعث رنگ گرفتن دست و یا هر سطوح دیگری می شود.
- معمولا لک گردو از روی لباس پاک نمی شود بنابراین حین کار با گردوها ، مراقب لباس های خود باشید.
- برای داشتن مغز گردوی سالم ، یک شب، آنها را در آب و نمک خیس کرده و سپس پوست گردوها را جدا کنید.
شستن گردوها
سطل را با آب سرد پر کرده و گردوها را درون آن بریزید، گردوهایی که روی سطح آب قرار می گیرند را باید دور بریزید زیرا نشان دهنده خالی و پوچ بودن گردوها می باشد.
خشک کردن گردوها
روی کف پارکینگ و یا هر مکان دیگری که به دور از نور خورشید و دارای تهویه مناسب است، چارچه ای پهن کرده و گردوها را روی آن بریزید تا پس از گذشت حداقل دو هفته، پوست سخت قهوه ای رنگ آنها به خوبی خشک شود.
اگر از احتمال بارندگی وجود ندارد می توان در مکانی سایه و در هوایه آزاد گردوها را خشک کرد، اما باید توجه داشته باشید که گردوها در معرض نور مستقیم خورشید نباشد.
گردوها را روی پارچه جا به جا کنید تا تمام قسمت های آن در معرض جریان هوا قرار گیرند. خشک شدن گردو ها را باید کنترل کنید. اگر گردوها به خوبی خشک شوند دارای پوستت و مغز ترد و شکننده تری می شوند.
زمانی می توان گردوها را جمع آوری کرد که مغز آن ترد و پوست آن شکننده شود نه اینکه آب دار و نرم باشد.در صورت آماده نبودن گردوها، به خشک کردن آنها ادامه دهید. اگر رطوبت گردوها به درستی خشک نشود، مغز آن کپک خواهد زد.
پس از دو هفته از خشک کردن گردوها ، یکی یا دو تا از آنها را بشکنید تا از خشک بودن گردوها اطمینان حاصل کنید.
منبع این مقاله سایت instructables.com می باشد.
نگهداری گردوها
برای نگهداری گردوها با پوست قهوه ای، بعد از خشک کردن می توان آنها را در پارچه های توری و یا در داخل سبد قرار دهید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. همچنین می توان گردو ها را در فریزر به مدت 2 سال نگهداری نمود.
شکستن گردو ها
گردوشکن ها ابزار مناسبی برای شکستن گردو می باشند. از آنجا که پوست گردو ها بسیار سخت و محکم است از گردو شکن های محکم باید استفاده کرد.
روش های دیگری نیز برای شکستن گردوها وجود دارد:
گردوها را پس از جدا کردن پوست سبز به مدت دو ساعت داخل آب بریزید، سپس روی یک سطح تمیز به مدت یک شب، این گردوها را قرار دهید تا پوست آنها نرم تر شده و به راحتی شکسته شود.
گردوها را داخل یک کیسه بریزیدو با استفاده از یک چکش، روی کیسه ضربه بزنید تا گردوها شکسته شوند. سپس مغز گردو ها را از پوست شان جدا کنید.
مغز گردو ها را باید به مدت دو روز خشک کنید زیرا آنها هنوز کمی نمناک هستند. خشک کردن مغز گردوها زمانی لازم است که شما قصد نگهداری طولانی مدت آنها را داشته باشید، چون خیس بودن مغز گردو منجر به فاسد شدن و کپک زدگی می شود.
برای نگهداری مغز گردو باید از ظروف در بسته استفاده کنید. سپس این ظروف را درون یخچال قرار دهید. در صورت تمایل می توانید مغز گردوها را کمی تفت داده و سپس نگهداری کنید.
رفع لک و سیاهی پوست گردو از روی دست
اگر حین برداشت و جدا کردن پوست گردو از دستکش استفاده نکنید باید از روش های زیر برای پاک کردن سیاهی دست ها استفاده کنید:
لکه های سیاه به مرور زمان و استفاده مدام از شوینده ها از بین می رود اما اگر برای پاک کردن آنها عجله دارید از ترکیب جوش شیرین و مایع ظرفشویی و یک مسواک قدیمی و خمیردندان استفاده کنید.
کمی آبلیمو را روی دست ریخته و سپس کمی نمک روی دستان خود بریزید. دستان خود را به هم بمالید تا لکه ها رفع شوند.
اگر لکه ها خیلی زیاد است و شما نیز از پاک کننده سریع کمک می خواهید، کمی وایتکس را روی لیف ریخته و دستان خود را با لیف تمیز کنید.
با استفاده از شیر، آبغوره و یا سرکه نیز می توان لکه های سیاه را از روی پوست پاک کرد.
اگر قرار ملاقات مهم و یا مهمانی در پیش رو ندارید به پوست خود با انواع شوینده ها آسیب نزنید. با کمی تحمل، این لکه ها به تدریج پاک می شوند.
چگونه پوست سبز گردو را راحت جدا کنیم | آیا می دانید چگونه پوست سبز گردو را راحت جدا کنیم
فصل گردو که از راه می رسد خیلی از افراد گردو های سبزی که تهیه می کنند را نمی توانند
به راحتی جدا کنند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم بگوییم که چگونه پوست سبز گردو را راحت جدا کنیم تا
گردو ها به راحتی از غلاف جدا شوند و یا چگونه از برخی از میوه ها مانند سیب نگهداری کنیم تا پلاسیده نشوند در
ادامه همراه ما باشید
اگر تازه ازدواج کردهاید و هنوز هم حتی درست نمیدانید کدام قابلمه در کدام کابینت است و هنوز موقع غذا
درستکردن نمیدانید باید اول نمک را بریزید یا فلفل اما امشب کلی مهمان دعوت کردهاید، غصه نخورید.
ستون ما در این شماره به یاری شما میآید فقط چند فن کوچک لازم است.
چه وقت باید به غذا نمک زد؟ به سوپ و آبگوشت از ابتدای پخت نمک بزنید.
به گوشتها درست اندکی قبل از برداشتن از روی آتش نمک بزنید.
سبزیجات را در آب نمکداربپزید.
چه کنیم که تخممرغ ترک نخورد برای آنکه هنگام پختنتخممرغ، آنها در آب ترک نخورند چند راه وجود دارد: در
آبی که تخممرغها در آن میجوشد مقدار زیادی نمک بریزید.
قبلا به وسیله یک سوزن تهتخممرغ را سوراخ کنید و آن را داخلآب سرد بیندازید.
وقتی میخواهید تخممرغ بپزد تا سفت شود مقداری سرکه به آباضافه کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این موضوعات می توانید به سایت treeseedlings.com مراجعه کنید.
نکتهای در مورد روش شکستن نارگیل:
برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید: ابتدا الیاف آن را کاملاً از
نارگیل جدا کنید، روی نارگیل لکههایی مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را
کاملاً از آن خارج کنید.
سپس نارگیل را داخل تاوه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا با حرارت بالا بپزد بعد
از این زمان صبر کنید تا پوست آن سرد شود.
سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید.
چند نکته در مورد گرفتن آب میوه:
در نظر داشته باشید که وقتی میخواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف
تهیه کنید.
زیرا مثلا اگر آب هویج بماند، تلخ و اگر آب سیب مدتی بماند سیاه میشود.
اگر میخواهید از آب میوهای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد، میتوانید در فصلی که آن میوه وجود
دارد، آن را ذخیره کنید.
به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیموترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب
یخ ریخته تا ببندد.
سپس آن را از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان
مورد نظر یکی از این قالبها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید.
چند نکته در مورد گردو: اگر میخواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود، داخل
ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.
اگر میخواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام، داخل آب نمک خیس
کنید، سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغزگردو را بیرون بیاورید.
چند نکته درباره میوهها: تشخیص گریپفروت خوب: از ضخامت و کلفتی پوست گریپفروت به آبدار بودن یا نبودن آن میتوانید
پی ببرید.
برای تشخیص اینکه گریپفروت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط میشود توجه کنید.
در این قسمت از گریپفروت برآمدگی ایجاد شده است و اصولاً ناصاف و پر چین به نظر میرسد که پوست
آن ضخیم است و هر چه پوست گریپفروت ضخیمتر باشد پر آبتر است.
رسیده شدن خرمالوی نارس: اگر خرمالوی شما نارس است، آنها را در کنار هم بچینید و در گوشهای بگذارید.
مدتی که در همین حال بمانند خرمالوها رسیده و شیرین میشوند.
بیشتر بدانید از نکات نگهداری از سیب
سیب برای سالم ماندن بیشتر به فضای خنک نیاز دارد. اگر جایی که سیب را نگهداری میکنید
خشک و خنک باشد، سیب تا هفتهها میتواند سالم میمااند. اما با رعایت نکات ریزی میتوانید تا ماهها سیب را سالم نگهدارید:
سیبهای خراب و یا لکدار را از سیبهای سالم همیشه جدا کنید، چرا که سیب رسیده
مقدار زیادی گاز اتیلن تولید میکند وباعث خراب شدن بقیۀ سیبها میشود.
سیبهای رسیده را داخل یخچال نگهداری نکنید و در فضای آشپزخانه قرار دهید.
چرا که سیب بسیار رسیده و یا لکدار، چه در یخچال باشد و چه در فضای آشپزخانه
باید بین یک تا دو روز مصرف شود، اما اگر داخل یخچال باشد به بقیه میوهها و مواد غذایی آسیب میرساند.
بهتر است سیب داخل همان کشوی سبزیجات قرار بگیرد، اما اگر یخچالتان چنین فضایی
نداشت، سیبها را داخل ظرفی ظرف پلاستیکی و بدون در گذاشته و در انتهای قفسۀ
یخچال، جایی که هوای خنک ازآنجا تولید میشود، قرار دهید.
بهتر است دستمالی مرطوب را روی سیبها بکشید تا مقدار رطوبتی که این میوه
برا تازه ماندن نیاز دارد را مهیا کنید. دقت کنید که دستمال فقط مرطوب باشد و خیس نباشد؛ چرا رطوبت زیاد هم خوب نیست.
بهترین روش خشک کردن گردو تازه و سبز در خانه خشک کردن گردو با پوست: خشک کردن مغز گردو مراحل خشک کردن مغز گردو: مرحله اول خشک کرن گردو، پوست کردن می باشد: مرحله دوم خشک کردن مغز گردوها: بهترین روش خشک کردن گردو تازه و سبز در خانه به گزارش اقتصاد آنلاین، خشک کردن گردو با پوست برای زمانی است که پوست گردو سبز است و می خواهید گردو را با پوسته سخت انبار کنید و یا زمانی است که می خواهید مغز گردو را خشک کنید. در این مقاله هر دو مرحله به صورت کامل و مبسوط توضیح داده می شود. خشک کردن گردو با پوست: زمانی که پوست گردوی تازه چیده شده سبز است، بهترین زمان برای خشک…
بهترین روش خشک کردن گردو تازه و سبز در خانه ۱- برداشت گردو ۲- پوست کردن گردو ۳- خشک کردن گردوی تازه چگونه گردوی تازه را خشک کنیم تا کپک نزند؟ شکستن اصولی گردو و تهیه مغز گردو روش خشک کردن مغز گردو تازه پاک کردن اثر سیاهی پوست گردو از روی دست بهترین روش خشک کردن گردو تازه و سبز در خانه به گزارش اقتصاد آنلاین، آیا مقداری گردو تازه برداشت کردهاید یا برایتان سوغاتی آوردهاند و نمیدانید چگونه آنها را خشک کرده و برای مدت طولانی نگهداری کنید؟ گردو تازه برداشت شده باید در دو مرحله خشک شود. برای خشک کردن گردوی تازه اول باید پوست سبز را از آن جدا کنید و سپس پوست قهوهای آن را جدا کرده…
آفتابنیوز : از آنجا که تغذیه برای سلامتی مهم است، یک رژیم غذایی ناسالم میتواند به متابولیسم شما صدمه برساند، باعث افزایش وزن و حتی آسیب به اندامهایی مانند قلب و کبد شما شود. طبق گفته کارشناسان تغذیه، آنچه میخورید میتواند به طور قابل توجهی بر سلامت و پیری پوست شما تأثیر بگذارد. در این مطلب پنج مورد از بهترین غذاها برای حفظ سلامت پوست را بررسی میکنیم. ۱. گردو گردو ویژگیهای زیادی دارد که آن را به یک غذای عالی برای داشتن پوستی سالم تبدیل میکند. مغز گردو منبع خوبی از اسیدهای چرب ضروری است، چربیهایی که بدن قادر به تولیدشان نیست. در واقع، گردو نسبت به سایر آجیلها از نظر اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ غنیتر…
گردو یک ماده غذایی مهم و پر از خاصیت است که در تمام وعدههای غذایی ما جای میگیرد؛ اما مثل مغزهای آجیل و خشکبار یعنی پسته، بادام و… قیمت بالایی دارد و این موضوع ممکن است مصرف روزانه ما از گردو را محدود کند.از طرفی هر سال هم قیمت گردو تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار گرفته و نسبت به سال قبل، تغییر میکند. اما دلیل گرانی گردو چیست و چگونه مصرف بهینه و خرید بهصرفهای از گردو داشته باشیم؟ اینها سوالاتی هستند که در ادامه مطلب به آنها پاسخ میدهیم. در تهیه این مطلب از محتوای موجود در فروشگاه پوست کاغذی استفاده شده است. فروشگاه پوست کاغذی عرضهکننده گردوی اصیل تویسرکان با تضمین کیفیت است. برای دیدن محتواهای مشابه میتوانید…
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در این چند روزی که بازار میوه های پاییزی رونق گرفته و میوه های نوبرانه روانه بازار روانه شدند، بررسی های میدانی باشگاه خبرنگاران جوان نشان می دهد که برخی از میوه های نوبرانه آن چنان هم افزایش قیمتی را تجربه نکرده اند البته به جز گردو که از سال قبل تقریبا افزایش 100 درصدی را تجربه کرده است. در جدول زیر قیمت برخی از میوه های نوبرانه و همچنین میوه های پرمصرف را گردآوری کرده ایم : نام کالا قیمت هر کیلو(تومان) خیار 9500 انار 13000 سیب 9500 سیب لبنانی قرمز 10400 لیموشیرین 14200 موز 26000 هندوانه(زیر 3کیلو) 3900 هندوانه(بالای 3 کیلو) 6100 نارنگی 9400 هلو 19500 زرشک…
شیوههای گوناگونی برای کندن پوست سبز گردوی تازه وجود دارد که میتوان از آنها استفاده کرد. ناطقان: بعد از اینکه گردو تازه خریدید باید پوست سبز آن را جدا کنید، ولی خیلیها با این کار مشکل دارند، ولی ما در این مقاله روش صحیح کندن پوست سبز گردوی تازه را یاد خواهیم داد.شیوههای گوناگونی برای کندن پوست سبز گردوی تازه وجود دارد که میتوان از آنها استفاده کرد:شیوه اولگردوها را در جای سفت مثل آسفالت زمین قرار دهید و با پا، یک سنگ و یا هر وسیله سنگین دیگر، آنها را به عقب و جلو ببرید، با این کار به آسانی پوست سبز از گردوها جدا میشود.شیوه دومگردوها برای یک دقیقه بجوشانید با این کار پوست سبز به آسانی جدا…
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،بعد از اینکه گردو تازه خریدید باید پوست سبز آن را جدا کنید، ولی خیلیها با این کار مشکل دارند، ولی ما در این مقاله روش صحیح کندن پوست سبز گردوی تازه را یاد خواهیم داد.شیوههای گوناگونی برای کندن پوست سبز گردوی تازه وجود دارد که میتوان از آنها استفاده کرد: شیوه اولگردوها را در جای سفت مثل آسفالت زمین قرار دهید و با پا، یک سنگ و یا هر وسیله سنگین دیگر، آنها را به عقب و جلو ببرید، با این کار به آسانی پوست سبز از گردوها جدا میشود. شیوه دومگردوها برای یک دقیقه بجوشانید با این کار پوست سبز به آسانی جدا خواهد شد. شیوه سومبا یک چاقوی تیز خطوطی را روی…