رئیس علم و فناوری اعلام کرد: از تولید محصولاتی که برای اولین بار در کشور تولید می شود حمایت می شود و این حمایت ها تا تولید اولین محصول ادامه خواهد داشت.
طبق گزارش ماسورنا ستاراری در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با بانک سپه، گفت: حمایت از ساخت و ساز اولین بار و تحقق قانون دولت، تولید دانش بنیان اولویت اصلی برای اعتلای دانش بنیان است. و اقتصاد خلاق» و افزود: و تعريف عن تعريف، قنون جهش توديدة دانشبنيان به بهورد تاجديد در تاجيد در کيکود، کليه کسب وکار و کيمي به همين بيکورد. این قانون به روز و به روز است.
وی با بیان اینکه قانون تولید دانش بنیان فرصت ها و ظرفیت های بسیاری را برای رشد و توسعه شرکت های دانش بنیان و خلاق ایجاد می کند، ادامه داد: در این قانون موضوع تامین مالی و حمایت مالی از شرکت های دانش بنیان و خلاق مطرح شده است. فعالان فناوری و نوآوری با کمک این قانون می توانند از حمایت مالی موسسات مالی مانند بانک ها بهره مند شوند.
ستاره ها، ایجاد برج های فناوری و نوآوری در زبان های شهری محور اصلی این تفاهم نامه بود و خاطرنشان شد: از تولید محصولاتی که برای اولین بار در کشور تولید می شود حمایت خواهیم کرد و این حمایت ها خواهد بود. اولین باری که محصول تولید می شود در نظر گرفته می شود. ولي تعليقة تعديل بار ول و بي نائيا از امتروب است
رئیس جمهور علم و فناوری تاکید کرد: بر اساس قانون کشور، تولید محصول دانش بنیان که برای اولین بار در کشور تولید می شود و معادل داخلی ندارد، با تصویب کارگروه زیر نظارت شورای فناوری و محصولات مبتنی بر علم متشکل از نماینده معاونت علمی و فناوری کشور، نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت و نماینده دستگاه اجرایی متقاضی، الزام برگزاری مناقصه و موارد معامله موضوع این ماده با موسسات و شرکت های دانش بنیان، واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری، مراکز نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، جهاددانگاهی و شرکت های خلاق، بدون انجام تشریفات. قانون برگاری مناقصات انجام میشود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان و تیم های فناور با ابلاغ قانون وضعیت تولید دانش بنیان و ایجاد زیرساخت های فنی، محدودیتی برای ایجاد زیرساخت های فناورانه نخواهند داشت، گفت: ارائه خدمات تراشکاری. ایدهها را به محصولات یا خدمات و گسترش شرکتهای دانشبنیان و خلاق تبدیل کرده و تلاش میکنیم زیرساختها و خدمات مورد نیاز تولید ایران را با هزینه کم و به راحتی در اختیار فعالان فناوری و نوآوری قرار دهیم.
در این مراسم تفاهم نامه همکاری با سورنا استاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، آیت الله ابراهیمی مدیر بانک سپه و محمدرضا موتمن صالحی مدیر یکی از شرکت های بخش خصوصی امضا شد. گسترش فضاهای استقرار شرکت های دانش بنیان و خلاق در فضاهای شهری.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت علوم، بر اساس این تفاهم نامه، وزارت علوم و فناوری جمهوری به عنوان مسئول توسعه حیات نوآوری و فناوری کشور، متعهد به شناسایی و معرفی برج های فناوری و مجتمع های منتخب برای تاسیس شرکت ها و خرید فضای اداری توسط شرکت ها در این ساخت و ساز، تشویق و ترغیب دانش بنیان شرکت به ویژه معرفی و استفاده از خدمات بانک می باشد.
بانک سپه نیز در آیین تعملهنامه سابریکی، متعهد شد در رابطه با ارائه خدمات و سرمایه بانکی واقعی و ارزشمند در حوزههای نوآوری اطراف دانشگاهها نسبت به ساخت مجتمعها و برجهای فناوری اقدام کند.
در این قرارداد همکاری، مجتمع فناوری در 48 واحد واقع در حوزه نوآوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر به صورت پایلوت قرار دارد و بانک هزینه خرید واحد در این مجتمع فناوری را پرداخت خواهد کرد.
انتهای پیام