عسنا/قم رئیس مرکز جهاد کشاورزی قم گفت: پیش بینی می شود امسال با افزایش تولید انگور، برداشت این محصول به 21 هزار تن برسد.
مجتبی پور دانا رئیس مرکز جهاد کشاورزی قم گفت: برداشت امسال 21 هزار تن است در حالی که پارسال 14 هزار تن برداشت شده است.
وی افزود: کیفیت تولید این محصول در استان قم از سطح بالایی برخوردار است و مهمترین ارقام انگور یاقوتی، مهدیخانی، بی دانه، عسگری و شاهانی هستند.
وی افزود: تغذیه مناسب گیاه، آبیاری در محل، کودهای متناسب با محصول و مبارزه بیولوژیکی از مهمترین اقدامات مهم در بحث کمیت و کیفیت محصول است.
رياس المرکز الجهاد برداد حومه قم، گفت: برداشت انگور از باغهاي قم تا اوستي مرداد ماه رداد دارد.
انتهای پیام