همایش علمی «نقش نماز در تربیت انسانی» امروز چهارشنبه 24 شهریور مصادف با 16 محرم الحرام در فضای مجازی برگزار شد.
به گزارش ایواره ، به نقل از ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) ، حجت الاسلام “احمدرضا باوقار” در سخنانی در این نشست با بیان اینکه آموزش و پرورش در دین اسلام از جایگاه ویژه ای برخوردار است ، اظهار کرد: خداوند در قرآن می فرماید: این آیه نشان می دهد که پرورش باید با آموزش همراه باشد و یکی از ابزارهای اصلی برای دستیابی به این هدف ، آموزش است. موضوع تربیت در آیات مختلف قرآن و بیانات رهبران دینی مورد تأکید قرار گرفته است. بله ، آموزش هدفی را دنبال می کند و این راه درستی است.
رئیس دفتر امور اهل سنت نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ادامه داد: حقیقت چیزی جز شناخت ذات حق تعالی نیست ، در سایه این امر انسان به فلسفه آفرینش خود یعنی عبادت می رسد. از من
وی با بیان اینکه آموزش یکی از نیازهای زندگی انسان است ، تصریح کرد: نقش نماز در تربیت انسان کلیدی است ، آموزش و پرورش برای تحقق نیاز به تجهیزات از جمله نماز دارد. یکی از منابعی که به انسان نماز می آموزد صحیفه سجادیه است که ظاهراً دعایی است ، اما دارای منبع باطنی است که سرشار از دانش غنی است.
حجت الاسلام بواقر گفت: مسائل اقتصادی ، عرفانی ، اجتماعی ، بیان صفات خداوند ، به زیبایی در کتاب مقدس ارائه شده است ، امام سجاد (ع) در این دعا ما را به عالم ملکوت می رساند ، این دعا به انسان کمک می کند تا چهار جهان به آرامی
وی گفت: “بحث های آموزشی مورد تأکید همه ادیان است.” پرداخت همیشه ناقص بوده است ، در قرون وسطی برخی برای تصحیح دیدگاه آموزشی آمدند ، و سپس در دوران رنسانس همین روند به شکل دیگری ادامه یافت. برخی مانند مارتین لوتر برای جبران نظریه های آموزشی قرون وسطایی ظهور کردند ، اما برای بدتر شدن اوضاع ، سیستم آموزشی غرب نتوانست انسان را در مسیر درست آموزش قرار دهد.
رئیس دفتر امور اهل سنت نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ادامه داد: کامل ترین مکتبی که انسان را در مسیر کمال قرار می دهد ، نظام تعلیم و تربیت اسلامی است که موجب رشد و معرفت می شود و منجر به شناخت انسان از خودش.. «از علم نفس ، علم خدا نیست» مکتب اسلام و غیر اسلام در امر تعلیم و تربیت است. در نظام تعلیم و تربیت اسلامی ، ملت ساخته می شود ، نه جامعه.
وی گفت: “سیستم تربیتی اسلام چهار م presentsلفه را ارائه می دهد. مورد اول جنبه اخلاقی در سیستم آموزشی این دین است که بر نماز استوار است ، به این معنا که در بعد اخلاقی به ما گفته می شود که شما باید نماز بخوانید و امید خود را بده. “توسط غیر خدا. جنبه دوم جنبه جسمانی دارد به این معنا که بین بیماری و بیماری باید از خدا به عنوان یاد کرد: “یا آن را دعا نامید و شفا را ذکر کنید”. بعد سوم اجتماعی است ، یعنی دعا برای همه مردم ، همانطور که حضرت فاطمه (س) فرمودند: “بعدی در است” و در انتهای چهارم بعد احساسی است ، به این معنا که انسان هر چه خدا نیاز دارد می گوید ، هر احساسی که او نیاز دارد. او نزد خدا خواهد رفت.
انتهای پیام