مطالعات نشان می دهد که دو تغییر ساده در سبک زندگی ، از جمله “صرف وقت کم برای کار با تلفن هوشمند” و “افزایش زمان خواب” عواملی هستند که برای جلوگیری از افسردگی ضروری هستند.
به گزارش ایواره ، نتایج یک مطالعه بین المللی نشان داد که چندین عامل سبک زندگی تأثیر قابل توجهی در خلق و خوی افراد دارد که شامل پیروی از یک رژیم غذایی با کیفیت ، ورزش و ترک سیگار است.
متخصصان استرالیایی داده های 85000 نفر در انگلیس را بررسی کردند تا تأثیر سبک زندگی افسرده را تعیین کنند.
آنها دریافتند که فعالیت بدنی ، رژیم غذایی سالم و هفت تا نه ساعت خواب شبانه با کاهش احساس افسردگی ارتباط دارد. مدت زمانی که با تلفن هوشمند کار می کنید و سیگار کشیدن تأثیر بسزایی در شدت افسردگی دارد.
محققان استرالیایی گفتند: “این مطالعه برای اولین بار به ارزیابی چنین طیف گسترده ای از عوامل سبک زندگی و تأثیر آنها بر علائم افسردگی می پردازد.” در حالی که مردم آگاه هستند که فعالیت بدنی برای بهبود خلق و خو مهم است ، اکنون شواهد دیگری نیز وجود دارد که نشان می دهد خواب کافی و صرف زمان کمتر برای کار با تلفن هوشمند برای کاهش افسردگی ضروری است.
همچنین ، طبق این مطالعه ، الگوی غذایی فرد می تواند افسردگی وی را تا حدی بدتر کند.
به گفته محققان ، این یافته ها می توانند با برجسته کردن ارتباط بین تشویق و حمایت از افراد برای مشارکت در فعالیت های ارتقا health سلامت ، سیاست بهداشت عمومی را تقویت کنند. به طور خاص ، داشتن خواب کافی و زمان کافی برای کار با تلفن هوشمند ، که اغلب در جوانان ایجاد مشکل می کند ، همراه با فعالیت بدنی مناسب و رژیم غذایی با کیفیت مناسب می تواند علائم افسردگی را کاهش دهد.
انتهای پیام